Korea Exchange

Varför och hur man studerar vid Hankuk University of Foreign Studies (HUFS) i hjärtat av Seoul.

Varför studera vid HUFS?

Hankuk University of Foreign Studies (HUFS), rankat som det bästa internationella universitetet i Sydkorea, ligger i hjärtat av den blomstrande huvudstaden Seoul. Det är känt över hela landet för sin generösa läroplan och över 40 språk som erbjuds av dess avdelningar. Genom att inte spara pengar i både kvantitet och kvalitet har HUFS utmärkt sig som ett verkligen internationellt universitet där människor och kulturer från hela världen möts. Det är inte konstigt att många koreanska VDar för de 100 bästa företagen en gång har avslutat sina studier vid Hankuk University of Foreign Studies. 

Ansök och dyk in i den unika koreanska kulturen, Seoul-livsstilen och samla förstklassig akademisk erfarenhet vid Hankuk University of Foreign studies! 

"Doften av sockervadd svävar i luften parat med skratt. Det är den första skoldagen på HUFS och college-klubbarna försöker rekrytera nya medlemmar. Jag älskar atmosfären i mitt nya hem; sysselsatta studenter som vandrar, doften av metropolen och spänningen över något nytt som ligger framför mig." – Antonia, Tyskland 

Program och kurser

Tre program är avsedda för utländska studenter: Vanlig termin som utbytesstudent, sommarkurs och möjligheten att genomföra en hel kandidatexamen. Utländska studenter som studerar vid en högskoleinstitution välkomnas till HUFS för att tillbringa en oförglömlig termin eller två. Alternativt, om du inte har några planer för sommaren och är intresserad av den koreanska kulturen är den 4-veckors sommarkursen som arrangeras varje år från mitten av juli till mitten av augusti det bästa valet för dig. Om du någonsin har drömt om att studera och bo i Korea och uppleva spänningen i både Seoul är genomförandet av en fullständig grundutbildning en möjlighet du inte vill missa. Studietiden är 4 år, och du kan välja ett från flera studieförslag som passar bäst för dina personliga intressen och framtida mål. 

Här är en översikt över alla studiemöjligheter på HUFS: 

  • Study Abroad-terminer med fristående kurser inom Asiatiska studier, företagsekonomi, ekonomi, utbildning, internationella studier, språk, juridik, samhällsvetenskap
  • Kandidatexamen i internationella relationer, internationell ekonomi, internationell rätt och utveckling, kultur, humaniora och språk 

Destination och campus

Hankuk University of Foreing Studies består av två campus: Seoul Campus och Global Campus. Olika läroplaner lärs ut på dessa campus, så dina intressen och ambitioner avgör om du kommer att delta i dina föreläsningar i den livliga atmosfären i Seoul eller njuta av den friska brisen i Yongin, en stad omgiven av skogstäckta kullar 2 timmar bort med buss från hektiska Seoul, där Global Campus ligger. 

Dessa campus erbjuder inte endast föreläsningssalar och kontor, eftersom särskild omsorg har tagits för att säkerställa att alla studenters grundläggande behov tillgodoses. Det finns till exempel stormarknader, idrottsanläggningar, restauranger, cafeterior och banker på campus och precis bredvid. Studenthemmen ligger följaktligen antingen på campus eller bara en minut bort till fots. 

Seoul är en av de största och mest befolkade städerna på jorden och hem för många av de mest kända företag i världen. Denna gigantiska 24/7 staden är också en av de 10 bästa städerna att studera i, och erbjuder oändliga möjligheter för både resenärer och studenter. 

Ansök till HUFS idag och låt Seoul stjäla ditt hjärta!

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Korea Exchange

Korea Exchange

Fakta

Number of students: 21700

Accreditations: Korean Ministry of Education, AACSB (Business school)

Tuition fees - Semester: 1990€ + 75€ application fee

Tuition fees- Summer Session: 1790€ + 75€ application fee

Tuition fees - Full Degree: 2500€ for the first semester + 190€ application fee

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Korea Exchange. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.