Korea Exchange

Läs på engelska på Hankuk University of Foreign Studies (HUFS) i Seoul, Hanyang University i Ansan eller Dong-A i Busan. Välj mellan Study Abroad-terminer eller utvalda kandidatprogram.

Varför studera i Sydkorea?

Sydkorea är ett fascinerande land och föga förvånande en av Asiens mest populära studieplatser för internationella studenter. Landet kännetecknas av moderna, livliga städer, subtropiska öar och rik kultur och historia. I Korea möter en modern och trendig livsstil historien om svunna dynastier. Landet har blivit välkänt på grund av dess blomstrande musik- och filmindustri (K-pop och K-drama). Låga levnadskostnader och hög livskvalitet är två andra faktorer som gör Korea så tilltalande. Dessutom rankades sju sydkoreanska högskolor bland de 200 bästa universiteten i världen av Times Higher Education.

Allt som allt, när du studerar i Korea kommer du att samla kulturella upplevelser, leva ett spännande studentliv och investera i din karriär såväl som personlig tillväxt. Slå läger i Sydkorea för en termin, ett år, en sommarskola eller en hel examen, det är upp till dig!

"Doften av sockervadd ligger i luften tillsammans med skratt. Det är första skoldagen vid Hankuk University of Foreign Studies och collegeklubbarna försöker rekrytera nya medlemmar. Jag älskar atmosfären i mitt nya hem; upptagna studenter som går runt , lukten av metropolen och spänningen över något nytt som ligger framför mig." - Antonia, Tyskland

"Månaderna i Korea var verkligen några av de bästa i mitt liv. Däremellan ett levande nattliv, extraordinär mat, djupa samtal, ett stort antal underbara vänner från olika kulturer, en mycket speciell fotbollsklubb och själva utbyteslivet" - Niklas, Tyskland.

Universitet och studieorter

STUDERA I SEOUL

Seoul är en av de största och mest befolkade städerna på jorden. Denna gigantiska 24-timmarsstad är också en av de 10 bästa städerna att studera i och erbjuder oändliga möjligheter för både turister och studenter. Om du är sugen på den allt mer populära koreanska kulturen, e-sport, toppmärken och att göra din vardag till ett äventyr, kommer du att vara hemma här. Seoul är också en av de säkraste städerna i världen, och du kan alltid fly från staden för en vandring på de närliggande bergen eller resa till havet.

 • Hankuk University of Foreign Studies (HUFS) är nr. 1 internationellt universitet i Koreas fantastiska huvudstad, Seoul. Studera ekonomi, teknik, språk och mycket mer medan du studerar utomlands på HUFS och dra nytta av de höga akademiska standarderna i det koreanska högre utbildningssystemet.

STUDERA I ANSAN

Hanyang ERICA Campus ligger vid Gula havets strand i Ansan, Sydkoreas största entreprenörsstad, även känd som Ansan Science Valley. Utforska stadens kanaler och utnyttja de fantastiska förbindelserna till Seoul!

 • Hanyang University (HYU) är känt för sin högkvalitativa utbildning och forskning inom teknik, affärer och andra områden på grund- och forskarnivå. Hanyang University är rankad 156:a i QS World Rankings 2022.

STUDERA I BUSAN

Studera i Sydkoreas näst största stad, Busan. Busan är byggt precis vid kusten, innehåller historiska tempel och är hem till mer än 3,5 miljoner invånare. Staden ligger i den södra delen av landet och anses vara den främsta turistdestination i Korea med sju stränder, surfen är förvånansvärt bra och skaldjuren är fantastisk.

 • Dong-A University grundades 1946 och är en ideell privat högskoleinstitution belägen i en förort till metropolen Busan.

Program och kurser

Hankuk University of Foreign Studies (HUFS) - Seoul & Global Campus

 • STUDY ABROAD-TERMIN
 • SOMMARSKOLA
 • HELA UTBILDNINGAR
 • STUDIENIVÅ: Bachelor & Master
 • STUDIEOMRÅDEN: Företag, ekonomi, teknik, historia, internationella relationer och politik, språk, juridik, naturvetenskap, filosofi, samhällsvetenskap och mycket mer
 • MAX. ECTS: 30 ECTS / 18 US credits

Hankuk University of Foreign Studies (HUFS) är känt för sin högkvalitativa läroplan i internationella studier, globalisering och så många som 40+ främmande språk.

Hanyang University (HYU) - ERICA Campus i Ansan

 • STUDY ABROAD-TERMIN
 • STUDIENIVÅ: Bachelor & Master
 • UTBILDNINGSOMRÅDEN: Företag, ekonomi, teknik, PR, fysik och mycket mer
 • MAX. ECTS: 30 ECTS / 18 US credits

Studera vid Hanyang University ERICA Campus, beläget i Seouls största område i Ansan. Förutom det mångsidiga urvalet och ingenjörskurser på hög nivå kan studenterna studera ekonomi, företagsekonomi och apotek.

DONG-A University (DAU)

 • STUDY ABROAD-TERMIN
 • STUDIENIVÅ: Bachelor & Master
 • UTBILDNINGSOMRÅDEN: Business and Management
 • MAX. CREDITS: 30ECTS / 18 US credits

Dong-A University (DAU) är det rätta valet för dem som vill utmana sig själva akademiskt vid ett privat universitet i toppklass i Sydkorea. Kurserna på DAU är mångsidiga, spännande, moderna och baserade på dagens akademiska standarder runt om i världen.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Korea Exchange och deras kurser på Hanyang och Hankuk University i Korea är bra alternativ om du vill läsa utbildningar på engelska i Korea. Om du vill studera det koreanska språket så rekommenderar vi dock våra andra partnerskolor i Korea: Lexis för kortare språkkurser på turistvisum och Konkuk University för längre språkkurser på studentvisum.

Ämnen som du kan läsa på Korea Exchange

Korea Exchange

Fakta

Terminsdatum: March-June, August or September-December, July-August (summer session)

Kursavgifter HUFS: 2490€/termin + 75€ i ansökningsavgift

Kursavgift Bachelor HUFS: Genomsnitt 3200€ per termin + 100€ ansökningsavgift

Kursavgift sommarkurs HUFS: 1990€ + 75€ i ansökningsavgift

Kursavgift HYU: 2490€ + 75€ i ansökningsavgift

Kursavgift DAU: 1990€ + 75€ i ansökningsavgift

Rabatt på Asia Exchange/Beyond Abroad program

Studenter från Utlandsstudier.se får 40 Euro (drygt 440 kr) i rabatt på alla Asia Exchange/Beyond Abroads program i Korea, Taiwan, Kina, Malaysia, Indonesien, Filipinerna, Thailand, Vietnam, Costa Rica, Mexiko, Kuba, Frankrike, Portugal, Irland och Italien. Du kan läsa Study Abroad-terminer, kandidatprogram eller sommarkurser. Du kan också ansöka om ett stipendium på 40% av kursavgiften.

Vi mailar dig din rabattkod (coupon code) när du har fyllt i vår intresseanmälan.

Erbjudandet går ut 2028-06-24

Läs mer

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Korea Exchange. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.