Kyoshin Language Academy

Kyoshin är Japans största språkskolegrupp med 10 olika campus över hela landet på spännande orter som Tokyo, Nagoya, Kyoto, Kobe, Osaka och Fukuoka.

Varför studera på Kyoshin

  1. Kyoshin är Japans största språkskolegrupp med 10 campus runt om i landet!
  2. Språkskolan fokuserar på att lära ut praktiskt japanska som du snabbt kan börja använda i verkligheten
  3. Kyoshin har erfarna och välutbildade japanskalärare
  4. De har fyra startdatum per år i april, juli, oktober och januari (april och oktober i Fukuoka och Biwako). Nybörjare kan dock inte starta i januari.

Japanska språkkurser på Kyoshin

Studenterna som studerar vid Kyoshin Language Academy har olika mål. Vissa studenter vill främst uppleva livet i Japan medan andra vill förbereda sig för jobb eller universitetsstudier i Japan. Oavsett vilket ditt mål är så ger Kyoshin dig de japanska färdigheter du behöver för att framgångsrikt använda det japanska språket.

Du kan välja mellan long term-kurser på 20-80 veckor med studentvisum eller short term program på 2-12 veckor. Kyoshin kommer att hjälpa dig att förbättra din japanska kommunikationsförmåga. För att hjälpa eleverna att uppnå sina mål mäter vi elevernas framsteg och förbättrar deras japanska färdigheter genom dagliga lektioner och konsultationer. Du har undervisning fyra lektioner om dagen på vardagar.

Kyoshins campus

Kyoshin OLJ Language Academy (TOKYO)
Kyoshins Tokyo campus OLJ Language Academy ligger i Ikebukuro och Otsuka-ett livligt områds i centrum för Japans popkultur. Studenter från 25 länder runt om i världen studerar japanska vid KYOSHIN OLJ Language Academy. KYOSHIN OLJ Language Academy fokuserar på talspråk, att prata och lyssna, med syfta att eleverna ska förvärva en hög japansk kommunikationsförmåga.

Kyoshin Language Academy Kyoto Chuo (KYOTO)
Kyoto har många världsarv och mycket traditionel japansk kultur. Det är en studentstad med många kända universitet. På Kyoshins Kyoto Chuo School studerar studenter från cirka 20 olika länder japanska och japansk kultur. De förbättrar sin japanska kommunikationsförmåga genom att ta in traditionella kulturupplevelser i Kyoto och interagera med japaner.

Kyoshin Language Academy Osaka (OSAKA)
Osaka är en mycket livlig metropol i mitten av västra Japan. Här finns korttidsstudenter från cirka 10 olika länder. Skolan har regelbundet individuella möten med sina studenter för att se hur de trivs och kunna hjälpa dem med allt från kursen till frågor om livet i Japan. De ordnar olika aktiviteter för sina studenter varje månad. Du kan också njuta av att laga "Takoyaki" eller "bläckfisks bullar" en unik maträtt från Osaka.

Fler campus i Kobe, Nagoya och Fukuoka
Kyoshin har många fler campus runt om i Japan, bl.a. i de populära studieorterna Kobe, Nagoya och Fukuoka. Här har man färre västerländska studenter men det kan vara en bra utmaning för dig som verkligen vill lära dig japanska.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Kyoshin Language Academy

Fakta

Antal campus: 10

Studieorter: Tokyo, Nagoya, Kyoto, Kobe, Osaka, Fukuoka mfl.

Antal studenter: 3335

Språkkurser: Long-term (6 månaden - 2 år), Short-term (2-12 veckor), Sommarkurs

När kan du starta: April, juli, oktober och januari. Bara april och oktober i Fukuoka och Biwako. Inga nybörjarstarter i januari.)


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Kyoshin Language Academy. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.