Laba Valencia

LABA Valencia School of Art Design and New Media ger högklassiga utbildningar inom foto, film samt digital och multimedia design. Våra studenter är garanterade ett stipendium på 10%.

Varför studera på LABA?

LABA Valencia School of Art Design and New Media är det första spanska campuset för italienska prestigeskolan University of Art and Design LABA, Libera Accademia di Belle Arti. Skolan kommer till Spanien med all historia och kunskap man samlat på sig under 20 år på LABA-Italien och den kvalitet som Made in Italy-stämpeln innebär på design, konst, media, underhållning osv. Allt detta kommer hjälpa dig att bygga din karriär i en internationell miljö, lära dig från de mest framstående experterna och utbilda dig till ett yrke inom den kreativa industrin. LABA är en italiensk institution, ackrediterad av det italienska utbildningsministeriet (Italian Ministry of Education Universities and Research, MIUR) och European Higher Education enligt Bolognaprocessens regelverk. 

Våra utbildningar och program

BACHELOR OF ARTS (HONS) inom Digital and Multimedia Design: Du utvecklar din kreativitet inom web design, multiplattforms appar, multimedia, digital konst, reklam och storytelling på olika plattformar.

BACHELOR OF ARTS (HONS) inom Photography and Video: Du utvecklar din kreativa talang som utbildad fotograf, filmare och klippare. När du är färdigutbildad kommer du att vara en välutbildad specialist redo att arbeta i en av de snabbast växande industrier.

International Master in Multimedia Creation for Performing Arts and Live Shows: Det första masterprogrammet kommer att starta det akademiska året 2021/2022, i ett samarbete med Epica Foundation La Fura dels Baus and LABA Florencia och kommer hållas i Valencia, Barcelona och Florens.

Kurserna ges på engelska och spanska. Vi har hörlurar för flerspråkig maskinöversättning i realtid, så eleverna kan lyssna på lektioner och kommunicera med sina lärare på 20 språk. Studenter som inte har B2-nivå i spanska måste delta i de kostnadsfria språkkurserna som LABA erbjuder före början av första terminen (de sista två veckorna i september) och under hela läsåret. B1-nivå eller högre i engelska och spanska rekommenderas för att kunna följa och genomföra kursen framgångsrikt.

Campus och staden

Du kommer att bo i en av Europas, och världens, bästa studentstäder. Faktum är att Valencia (Spanien) blev nyss utsedd till World Design Capital 2022. Valencia har blivit den nya fokuspunkten för den internationella kreativa gemenskapen. Valencias har låga levnadsomkostnader (hyra, mat, shopping, barer och restauranger). Stadens medelhavstemperatur och härliga klimat. Valencia har mer än 300 soldagar per år och 109 km kust.

LABA Valencias campus ligger mitt i staden på Calle Quart 21-23, en av de bästa adresserna i Valencia, mitt i området El Carmen som är välkänt för sin kreativa buzz och grunden i allt som är Valencia: caférna, konststudion, museum, gallerier och mycket mer. LABA Valencia ligger på bottenplan av en 1800-talsbyggnad men har blivit noggrant renoverat för att kunna erbjuda den moderna utrustningen som LABA Valencia kräver.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Laba Valencia

Fakta

Antal studenter: Över 2 500 studenter varje år

Antal campus: 1 i Spanien och 4 i Italien

Årlig kostnad: 8 850 euro per år

Titel: University UK Official Title (Bachelor of Arts Honors)

Stipendium: Tillgängligt för internationella studenter

Events: Utställningar, tävlingar, kurser, workshops, konserter, tävlingar osv.

10% stipendium på Laba Valencia

Alla studenter från Utlandsstudier.se är garanterade ett stipendium på 10% av kursavgiften på LABA Valencia School of Art Design and New Media. Fyll i en intresseanmälan och ange koden DreamStudies på din ansökan till skolan för att få stipendiet.

Fyll i en intresseanmälan för mer information.

Erbjudandet går ut 2022-10-10


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Laba Valencia. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.