Langports

Langports är en familjeägd språkskola som erbjuder engelska språkkurser av hög kvalité på tre fantastiska orter i Australien: Brisbane, Gold Coast och Sydney!

Varför ska man studera på Langports?

1. På Langports möter du studenter från hela världen och kan utvidga ditt globala nätverk

 • Över 32 000 studenter från 79 olika länder har studerat på Langports sedan 2004!
 • Att träffa studenter från hela världen och från andra kulturer kommer vara en stor del av din inlärning.

2. Langports är en familjeägd skola som bryr sig om sina studenter

 • Våra lärare är välutbildade och har lång erfarenhet.
 • Vår personal och rektor har mer än 90 års erfarenhet av att arbeta med internationella studenter.
 • Våra medarbetare kommer alltid göra sitt bästa för att säkerställa att din tid hos Langports blir ett minne för livet.

3. Langports har blivit framröstad som "Best English Language school in Australia" i 8 år!

 • Vi fick priset genom en omröstning på www.educationstars.com där språkstudenter deltog.
 • Våra studenter rekommenderar gärna Langports till vänner och familj på grund av sina egna upplevelse.
 • Se gärna intervjuer och citat från tidigare studenter på vår youtube-kanal: Langports Australia.

4. På Langports får du studera i den perfekta miljön

 • Oavsett om du är en storstadsperson eller vill vara nära stranden finns något för dig, med 3 skolor i 3 fantastiska städer så finns något som passar alla.
 • Du kan välja en stad att studera i, eller passa på att resa runt i Australien och sätt ihop en studieperiod som kombinerar allra våra skolor.

Langports erbjuder ett brett urval av språkkurser!

Langports står för kvalité inom internationell utbildning. Vi erbjuder ett urval av unika kurser för alla, från nybörjare till avancerad nivå.

1. Langports är väl medvetna om att studenter har olika möjligheter och förutsättningar att lära sig, olika styrkor och svagheter och olika mål. Därför har vi designat en unik kurs för General English som vi kallar för UFO English, som är 100% personligt anpassad för varje student! På den här kursen får du lära dig användning av engelska språket, skriva, läsa, lyssna och tala på den nivå som passar dig utifrån dina förutsättningar. På eftermiddagen kan du välja en tillvalskurs som passar dig bra - välj mellan konversationskurs, grammatik, Business English och mer! Dina framsteg kommer kontrolleras av din lärare i ett personligt möte varje vecka. Kursen kan du börja varje måndag och du kan läsa allt från 1 vecka till 1 år, deltid eller heltid!

2. Om du är på jakt efter en internationellt erkänd examen bör du välja en av följande kurser:

 • Cambridge FCE, CAE eller CPE
 • IELTS
 • TOEIC

3. För studenter som vill involvera sig i samhället och som vill utöka sitt CV så erbjuds också demi-pair, praktiktplatser och volontärarbeten.

Lär dig engelska i och utanför klassrummet!

"Langports är mer än en engelsk språkskola, det är ett internationellt community" säger vår CEO, John France.

Genom att studera på Langports lär du dig inte bara att kommunicera på engelska, men du använder dina nya kunskaper för att förstå olika kulturer och träffa vänner för livet. Vi bryr oss om din erfarenhet inne i klassrummet, men också utanför. Eftermiddagsaktiviteter och helgutflykter organiseras varje månad för studenter som vill utforska Australien och allt landet har att erbjuda! Vi kan också hjälpa dig att hitta ett boende under tiden som du studerar med oss.

På Langports kommer du att LEVA ett äventyr som du aldrig kommer glömma, ÄLSKA att träffa fantastiska människor och kulturer från hela världen och LÄRA dig på en plats som många studenter anser är den bästa engelska språkskolan i Australien!

Omdöme från Utlandsstudier.se

Vi har mångårig erfarenhet av Langports språkskolor. Det är en skola med bra kvalitet som är godkänd av CSN.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Langports

Fakta

Minimiålder: 16 år

Medelålder: 24 år

Antal skolor: 3 skolor - välj en eller studera en tid på varje!

Hur många nationaliteter?: Mer än 50 varje år!

Gruppstorlek: Max 16

Nivåer: Från A1 till C2

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Langports. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.