Lincoln University, Kalifornien

Lincoln University i Oakland vid San Francisco Bay i Kalifornien är en privat, icke-vinstdrivande institution som erbjuder businessutbildningar som leder till goda karriärmöjligheter.

Varför ska man studera på Lincoln University?

Lincoln University (LU) grundades 1919. Det är en unik institution där topputbildning, yrkeskunnande och de senaste internationella normerna kombineras med individuell uppmärksamhet och en vänlig atmosfär, vilket ger upphov till en utbildning i världsklass. Det geografiska och historiska inflytandet av San Francisco Bay Area har lockat studenter från hela världen. Under de senaste åren har studenter från över femtio olika länder varit inskrivna vid universitetet.

På LU värnar vi om kvaliteteten på vår utbildning och dess relevans i yrkeslivet. Alla universitetets program är utformade för att de förvärvade kunskaperna och färdigheterna ska vara värdefulla för dig som student i ett kommande yrkesliv. Detta ger en mer praktisk och yrkesförberedande utbildning än många andra universitet. Vi ser till att alla delar av våra studenters utbildning tjänar ett syfte och för dem närmare sina yrkesmässiga mål. Vår genomarbetade läroplan, våra framstående lärare och praktiska faciliteter ger alla nödvändiga komponenter för att säkerställa studenternas väg till en framgångsrik framtid.

Program som erbjuds vid LU

Lincoln University erbjuder följande utbildningar och examina:

  • Master of Business Administration (MBA)
  • Master of Science (MS) i Finance Management
  • Master of Science (MS) i International Business
  • Bachelor of Arts (BA) i Business Administration
  • Bachelor of Science (BS) i Diagnostic Imaging

Lincoln University erbjuder följande certifikat:

  • Ultraljudstekniker

Study Abroad-terminer
Du kan också läsa study abroad-terminer på Lincoln University där du under 1-2 terminer läser fristående kurser valda från utbildningarna ovan.

Ansökningsdeadline

För sommarterminen 2017 är 5 maj den sista ansökningsdagen

För höstterminen 2017 är 14 juli den sista ansökningsdagen

För vårterminen 2018 är 23 november 23 den sista ansökningsdagen

Ansök i god tid så att du hinner få CSN och studentvisum innan din utbildning börjar. Ansökan sker direkt till skolan på länkarna nedan. Uppge koden Dreamstudies17 på din ansökan så får du $300 i rabatt!

Omdöme från Utlandsstudier.se

Centrala Oakland ligger mindre än en kvarts tunnelbaneresa (med BART) från centrala San Francisco på andra sidan vattnet. Trots det är vädret betydligt soligare och varmare i Oakland och levnadsomkostnaderna är lägre. Lincoln University har bra priser med amerikanska mått mätt och deras MBA-utbildningar har bra rykte. Se en kostnadskalkyl för skolan i vår artikel vad kostar det at studera utomlands.

Vi har förhandlat fram en rabatt på $300 (ca 2700 kr) till alla som uppger rabattkoden Dreamstudies17 på sin ansökan och/eller fyller i intresseanmälan härintill.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Lincoln University, Kalifornien

Fakta

Business Administration: Master (MBA), Bachelor (BA), Doctor (DBA)

Minors for BA: Computer Science, Humanities

International Business: Master of Science (MS)

Finance Management: Master of Science (MS)

Diagnostic Imaging: Bachelor of Science (BS)

Ultrasound Technician: Certificate

Få $300 i rabatt på Lincoln University

Studenter som hittar Lincoln University, Oakland, på utlandsstudier.se får $300 (ca 2700 kr) i rabatt på det första årets undervisningsavgift om de uppger rabattkoden Dreamstudies på sin ansökan. Kontakta oss om du har några problem med att använda rabattkoden.

Erbjudandet går ut 2020-12-31

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Lincoln University, Kalifornien. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.