Lincoln University

Ett unikt universitet i Christchurch, Nya Zeeland med fokus på miljö, agriculture och hållbarhet, men du kan även läsa många andra ämnen här.

Ett unikt universitet med natur och miljöfokus

Lincoln University, har ett starkt fokus på hållbarhet, särskilt för miljön och möjliggörande av hälsosamma ekosystem. Vi arbetar för att stärka förbindelserna med industrin för att stödja innovation och förbättra vårt bidrag till lantbruksrelaterade sektorer.

Lincoln är specialiserade på jordbruk, agrikultur, mat och miljö, men vi är inte bara ett lantbruksuniversitet. Hos oss kan du också läsa utbildningar inom ämnen som sport, turism, commerce och naturvetenskap.

Vi erbjuder kvalifikationer från certifikatnivå till doktorsexamen, och vår undervisning och forskning täcker all aktivitet som är kopplad till de lantbruksbaserade sektorerna för att möta behoven inte bara i Nya Zeeland utan också världen.

Vårt höga antal föreläsare per student innebär mer personlig uppmärksamhet för våra studenter, och för att stödja praktisk tillämpad inlärning ingår utflykter och besök på t ex företag, vingårdar eller skogar i ett stort antal av våra kurser.

Vi hjälper studenter att ta examen med kvalifikationer som kan leda till många olika anställningsmöjligheter. Våra program förbereder studenterna för framgångsrika karriärer och våra alumner har en 6% högre sysselsättningsgrad än akademiker från andra nyzeeländska universitet tre år efter avslutade studier.

Vi rankas bland de 400 bästa universiteten i världen, de 100 bästa inom jordbruk och skogsbruk och topp 18 av små universitet (QS World University Rankings). Många av våra program inkluderar utflykter och praktiskt arbete som förbereder dig för en framgångsrik karriär.

Program och kurser

Typer av kurser och utbildningar

 • Pre-Degree Certificate och Diplom (med snabbspårningsalternativ till kandidatexamens)
 • Barchelor Degree (3 år)
 • Graduate Diplomas (1 år)
 • Postgraduate Diplomas (1 år)
 • Taught Masters (1 till 1,5 år)
 • Research Masters (2 år)
 • Doktorsexamen (PhD) (3 år)

Populära program

 • Agriculture
 • Environment
 • Commerce
 • Landscape Architecture
 • Agribusiness and Food Marketing
 • Land and Property Management
 • Science
 • Sport and Recreation Management
 • Tourism Management
 • Viticulture and Oenology

Study abroad-terminer
Om du inte vill ta en fullständig examen kan du delta i vårt Study Abroad-program. Du kan gå på Lincoln University i en termin eller ett år och överföra poängen till ditt hemuniversitet. Du kan ta fristående kurser inom de ämnen som listas ovan.

Att studera utomlands är en unik upplevelse. Du kommer att utveckla ett nytt perspektiv på livet, öka din kunskap om dina valda ämnen och få chansen att utforska en annan del av världen.

Läge

Nya Zeeland: en unik plats

Fyrtiotvå grader söder om ekvatorn hittar du ett land välsignat med härliga landskap och en befolkning på 5 miljoner av världens vänligaste människor. Och precis som de många besökarna som kommer varje år kommer du att upptäcka att Nya Zeeland är ett enkelt ställe att njuta av, känna trygghet och känna dig som hemma i.

Han aha te mea nui o te ao? Han tāngata! Han tāngata! Han tāngata!
Vad är det viktigaste i världen? Det är människor! Det är människor! Det är människor!

Välkommen till Christchurch och Canterbury

Vårt campus ligger i Lincoln township, en vänlig och blomstrande by i hjärtat av Nya Zeelands fantastiska Canterbury-region och bara 20 minuters bilresa från Christchurch city. Mycket av det som Nya Zeeland är känt för kan du hitta här, från skidbackar och glaciärer till fantastiska kustlinjer, vingårdar och orörda sjöar. Det är en plats med otroliga kontraster och är en magnet för alla som älskar otroligt landskap och utomhusäventyr. Canterbury-regionen erbjuder ett antal attraktioner. Inom en två timmars bilresa kan du åka skidor, surfa, smutta på vin bland druvorna eller njuta av ett nästan oändligt utbud av utomhusäventyr. Det är en fantastisk del av världen för vilken student som helst.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Lincoln University

Fakta

Antal studenter: 3 500

Internationella studenter: 40 %

Ranking av specialistämnen: 51-100

Campusstorlek: Campus 57 hektar, universitetets gårdar och ägor 4 000 hektar.

Campusboende: 600 sängplatser


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Lincoln University. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.