Linguaviva

En språkskola med 40 års erfarenhet och passion för den italienska kulturen och språket. Välj att studera i Florens eller Milano med Linguaviva och njut av en unik inlärningsupplevelse.

Studieorter i Italien

Lär dig italienska på Linguaviva i Florens - Sedan 1976 erbjuder Linguaviva möjligheten att studera italienska i Florens, där det italienska språket föddes.En fantastisk vacker stad fylld avkonstnärlig rikedom. Njut av den vänliga och internationella atmosfären på vår italienska språkskola i Florens. Linguaviva ligger centralt på en lugn gata bredvid centralstationen. Språkskolan har studenter från mer än 60 olika länder, vilket skapar en mycket stimulerande internationell atmosfär.

Lär dig italienska på Linguadue i Milano - På vår italienska språkskola i Milano får du möjlighet att lära dig italienska, och förbereda dig inför vidare akademiska eller professionella studier inom ämnen som design. Upptäck en stimulerande och dynamisk stad. Linguadue sedan 1990 har erbjudit internationella studenter möjligheten att lära sig italienska i Milano, i en trevlig atmosfär. Språkskolan har ett utmärkt läge i centrala Milano på en välkänd gata i businessdistriktet. Skolan har studenter från mer än 50 olika länder. Studera i Milano om du är intresserad av design, mode, musik eller shopping.

Studera italienska i Italien

Linguaviva erbjuder italienska språkkurser för alla, från nybörjare till avancerade, som vill förbättra sin italienska för personliga, yrkesmässiga eller akademiska ändamål. Den första dagen på skolan får du göra ett placeringsprov, så att de kan placera dig i en klass på rätt nivå. Vårt kommuniktiva inlärningsmetod kommer att stimulera ditt intresse för att lära dig italienska.

De mest populära språkkurserna i Florens och Milano är:

Standardkurs - 20 lektioner per vecka: Kursens syfte är att utveckla din praktiska italienska med fokus på kommunikation. Genom roliga och fokuserade lektioner blir du snabbt säkrare på att använda din italienska och får ett bättre flyt.

Intensivkurs - 30 lektioner per vecka: Denna kurs bygger på standardkursen och ger dig en möjlighet att att även  fokusera på specifika aspekter av det italienska språket och kulturen. Du kommer också att öva mer konversation i små grupper.

Superintensiv kurs - 30 lektioner per vecka: kombinera standardkursen med 10 skräddarsydda privatlektioner.

Italienska + ämnesstudier: i design, matlagning, konst, fotografi etc.

10 skäl att studera på Linguaviva

  1. Många olika kurser
  2. Välj mellan flera studieorter eller kombinera
  3. De tar väl hand om sina studenter
  4. Erfarna lärare och personal
  5. Effektiva språkkurser
  6. Flera olika boendealternativ
  7. Mycket aktiviteter
  8. Ackrediterade skolor
  9. Prisbelönta skolor
  10. Internationell milljö

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Jag har jobbat med Linguaviva i många år. De är en pålitlig italiensk språkskola med bra kvalitet. De är ackrediterade av IALC, Asils, Eduitalia etc. Deras språkkurser som är 3+ veckor ger rätt till studiemedel från CSN.Ämnen som du kan läsa på Linguaviva

Fakta

Kurser i Florens: Italienska med CSN, italienska+matlagning, italienska plus design, foto, konst

Boende i Florens: Värdfamilj, delad lägenhet eller egen lägenhet.

Minimiålder i Florens: 16 år

Kurser i Milano: Italienska med CSN, italienska +mode eller inredningsdesign, förberedelsekurs för designstudier.

Boende i Milano: Värdfamilj, studentresidens, delad lägenhet eller egen lägenhet.

Minimiålder i Milano: 18 år


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Linguaviva. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.