Lyon Bleu International

Studera franska på Lyon Bleu International i Lyon, Frankrike. Hög kvalité på kurser, organisation och gästvänlighet i en stad full av historia och kultur.

Studera franska på Lyon Bleu International

Lyon Bleu International har välkomnat utländska studenter till vår franska språkskola i Lyon sedan 1999. Varje vecka är vi representerade av studenter i olika åldrar från 60 olika nationaliteter. Studenterna väljer själva längden på sin kurs och delas in i grupper om max 12 personer, oavsett vilken typ av gruppundervisning de väljer. Individuella kurser är också populära då de erbjuder en än mer personlig upplevelse. Med ca 1500 studenter per år har Lyon Bleu en stark värdegrund som vilar på service, kvalité och vänskaplighet. Vi erbjuder trevliga och ljusa lokaler i en av de mest centrala delarna av Lyon, med 16 klassrum och stora gemensamhetsytor, högkvalitativa kurser för alla nivåer och ett fullspäckat aktivitetsprogram som inkluderar olika besök i Lyon, kulinariska upplevelser och andra aktiviteter.

Ta chansen att studera franska i Lyon, en av Frankrikes intressantaste städer.

Våra franskakurser

Ett stort urval av program för olika mål och budgetar:

 • Standardkurser i franska: semi-intensiv-, standard- och intensivkurser i grupp; individuella kurser, kombinationskurser grupp + privatlektioner, korta kurser, terminskurser på alla nivåer året runt.
 • Förberedande kurser för Delf/Dalf-examen, Förberedande kurser för franska universitet
 • Franska för arbete
 • Franska och mat-/kulturkurser
 • Kurser för skolklasser

Aktiv och modern pedagogik för att lära sig franska:

 • Franskakurser organiserade enligt schemalagda och strukturerade program,
 • En franskakurs som är anpassad till dina förkunskaper och behov baserat på CEFR,
 • Nivåtester inför och under din kurs,
 • Modernt undervisningsmaterial, skapat av våra lärare som du får ta del av gratis,
 • Små grupper på max 12 studenter för snabba framsteg,
 • 6 nivåer av franskaundervisning året runt A1, A2, B1, B2, C1 och C2 (C2 enbart som privatlektioner),
 • Undervisningsstöd varje vecka för att hjälpa dig göra snabba framsteg

Varför välja Lyon för att studera franska?

Lyon Bleu International franska språkskola grundades 1999 med två grundläggande målsättningar: att erbjuda franskakurser med riktigt pedagogiskt underlag och hög kvalité på vår service och vårt välkomnanade. Oavsett om du studerar i 2 veckor eller 6 månader kommer du att mäta dina framsteg inom franska språket och åka hem med vetskapen om att hela vårt team har gjort sitt bästa för dig.

Våra lärare är utbildade och kvalificerade i att undervisa franska som andraspråk. Oavsett tid på året finns 10-20 utbildade lärare som undervisar franska på Lyon Bleu International, både i grupp och som privatlektioner. De stöttas av våra pedagogiska koordinatorer och vår rektor.

Vårt administrativa team, som alltid finns tillgängliga, finns här för att hjälpa dig under tiden du organiserar din kurs, från registrering till ankomst.

När du väljer Lyon Bleu International väljer du kvalité, flexibilitet och lyhördhet i en stad känd för sin äkthet, genuinitet och väldokumenterade art de vivre. 

Omdöme från Utlandsstudier.se

Vi har mångårig erfarenhet av Lyon Bleu som är en skola vi varmt kan rekommendera. Skolan är godkända av kvalitetsorganisationen IALC och deras utbildningar ger rätt till CSN från 3 veckor.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Lyon Bleu International

Fakta

Antal studenter: 1500

Grundades: 20 år sedan

Klassrum: 16

Rekommenderas av: 97 % av studenterna

Max antal studenter per klass: 12


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Lyon Bleu International. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.