MIU – City University Miami

MIU – City University Miami är ett amerikanskt universitet i Miami, Florida. De erbjuder kandidat- och masterutbildningar till förmånliga priser på campus samt online.

Varför MIU – City University Miami

 1. MIU erbjuder ackrediterade Masters och Bachelors
 2. Låga kursavgifter och stipendier:  MIU har väldigt låga kursavgifter med amerikanska mått mätt. Du har också möjlighet att få stipendier som täcker upp till 20% av kursavgiften för utbildningar på campus och 50% av kursavgiften för utbildningar online. Kursavgiften kan betalas månadsvis utan någon merkostnad.
 3. Flexibilitet: du kan studera på campus, online eller en blandning mellan de två.
 4. Campus i centrala Miami: upplev livet i USA genom att studera i hjärtat av populära Miami, Florida. Skolans campus ligger nära Bayfront Park vid havet nära färjeterminalerna och Miami Beach.
 5. Hög kvalitet: utbildningarna på MIU håller hög kvalitet där man kombinerar det bästa av amerikansk on campus undervisning med undervisningsmetoderna från Proeduca Group en världsledande grupp inom onlineundervisning.
 6. Studentvisum och OPT: du som läser på MIUs campus har rätt till studentvisum (F1) samt möjlighet att stanna kvar och jobba i USA ett år efter avslutad utbildning genom att ansöka om OPT (optional practical training).

Program och utbildningar

Undergraduate Degrees

 • BBA - Bachelor of Business Administration
 • BCE - Bachelor in Computer Engineering
 • AC - Associate in Cosmetology

Master Degrees

 • MDM - Master in Design Management
 • MEL- Master in Educational Leadership, Management, and Emerging Technologies
 • iMBA - International Master in Business Administration

Undervisningsformer och språk

 • På campus
 • Hybrid (på campus och online)
 • Online
 • Undervisningen sker på engelska, men onlineprogram kan också läsas på spanska

Kursavgifter och credits

 • Associate: 60 US Credits, 24 moths, tuition per year $6,796.
 • Bachelor: 120 US Credits, 48 moths, tuition per year $6,796.
 • Masters: 36 US Credits, 18 months, tuition $10,080.
 • MBA: 42 US Credits, 18 months, tuitions $10,430

Om MIU – City University Miami

MIUs uppdrag är att erbjuda studenter över hela världen prisvärda, innovativa och högkvalitativa utbildningsprogram och läromöjligheter.

MIU – City University Miami hette tidigare Marconi International University. Marconi International University ingår i PROEDUCA Group, en av ledandegrupp av internationella universitet som ger sina utbildningar online. Gruppen har en tydlig strategi för internationell tillväxt och består av ett nätverk av olika universitet över hela världen med mer än 50 000 studenter varje år.

MIU är licensierat av Floridas utbildningsdepartement. Ett av de viktigaste målen för vårt universitet är att sammanföra det akademiska och näringslivet för att förbereda sina elever för sitt yrkesliv.

Omdöme från Utlandsstudier.se

MIU har ett mycket bra läge i Miami och deras kursavgifter är bland de lägsta vi sätt hos amerikanska universitet. Det är ett litet universitet vilket också ger en fördel med små klasser där du får mycket lärartid och kan göra snabba framsteg.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på MIU – City University Miami

Fakta

Bachelors kursavgift/år: endast $7340

MBA kursavgift: endast $11264

Stipendium: 20% i snitt för kurserna på campus

Internationella studenter: Över 40 nationaliteter

Små klasser: 12 studenter per klass i genomsnitt

Tillhör en större grupp: MIU är en mindre skola men de tillhör en stor Education Group med över 60000 studenter


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till MIU – City University Miami. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.