Nelson English Centre

Studera engelska på platsen alla Kiwis älskar! Utveckla språket med hjälp av Nelson English Language Center på vackra Nya Zeeland.

Lär känna lokalbefolkningen och deras livsstil

Nelson är den solsäkraste staden på Nya Zeeland

Nya Zeeländare (även kallade Kiwis) anser att Nelson är en av de bästa städerna på Nya Zeeland när der kommer till livsstil, utbildning och strandliv. Det är en stad med hjärta och känsla för kultur, musik och annan underhållning. Från centrala Nelson tar du dig enkelt till Tahuna Beach, och andra ställen som lämpar sig för mountain biking och vandring. Människorna är öppna och välkomnande. Du kommer snabbt att känna dig som hemma här och hitta vänner bland likasinnade studenter. 

Välkommen till oss!

Kom och upptäck vår fantastiska natur.

Klarblått hav, snötäckta bergstoppar, gyllene stränder och naturliga grönområden. Bara en timme från Nelson hittar du tre fantastiska nationalparker inklusive den välkända Abel Tasman. Varje helg upptäcker våra studenter den fantatsiska naturen i dessa parker. Lokalbefolkningen har detaljerad kunskap om regionen kring Nelson och kan tipsa om de bästa platserna, upplägg på resor och priser för våra studenter.

Du kommer att få minnen för resten av livet från dina erfarenheter.

Upptäck vår vackra region mitt i landet.

Vår skola, din skola...

FRÅGA OSS OM VAD SOM HELST!

Vi kommer alla från Nelson. Vi känner till de bästa platserna och de bästa upplevelserna till de bästa priserna. Personalen på NEC har alla erfarenhet av vad som gäller när det kommer till att resa in i landet, sjukvård och transport i Nya Zeeland.

Vår skola är till 100 % ägd av människor från Nelson. Det gör att vi har bättre koll än andra skolor på vårt närområde.

English Only-policy
Nelson English Centre har en English Only-policy på skolans område.

Studentvisum
Om du planerar att studera mer än 12 veckor behöver du ett studentvisum. För mer information, kontakta närmsta NZIS-kontor. Länk hittar du här intill.

Värdfamilj
Kostnaden för värdfamilj är 280 NZD, 40 NZD per natt. Placeringskostnad är 220 NZD. Värdfamiljär enbart tillgänglig under tiden som du studerar.
I priset ingår:

 • Frukost och middag måndag till fredag
 • 3 måltider på lördagar och söndagar
 • Eget sovrum med skrivbord

Kostnaden är 80 NZD om man stannar kvar över jul (exakta datum finns på skolans hemsida). Priset inkluderar 3 måltider och extra festlig högtidsmat. Är ni två som reser tillsammans är kostanden 10 NZD mindre per person och vecka och priset är 20 NZD mer per person och vecka om du vill ha glutenfri kost. Ändringar i priserna kan ske, se skolans hemsida för uppdaterade priser och datum.

Nelson English Centre A till Z
För mer information se sektionen Nelson English Centre A to Z som du hittar på skolans hemsida under "priser".

Våra engelskakurser på Nya Zeeland

Vi erbjuder flera olika typer av kurser på fem olika nivåer året runt, inklusive:

 • General English på hel- eller deltid - Måndag till fredag 9.00 till 15.15 (förutom fredagar då man slutar 12.15). Börja valfri måndag och stanna valfritt antal veckor.
  Heltid: 23 timmar per vecka
  Deltid: 15 timmar per vecka
   
 • Cambridge FCE och CAE examenskurser - Måndag till fredag 9.00 till 15.15 (förutom fredagar då man slutar 12.15). Börja valfri måndag och stanna valfritt antal veckor. 23 timmar per vecka, 10-12 veckor. Max 12 studenter, vanligtvis 9-11 per grupp.
  Kommande startdatum:
  FCE & CAE 12 veckor: 9 september 2019, 30 mars 2020, 7 september 2020
  FCE & CAE 10 veckor: 6 januari 2020
   
 • Förberedande kurs för andra engelska examens som t ex IELTS, PTE och Aviation English - Måndag till fredag 9.00 till 15.15 (förutom fredagar då man slutar 12.15). Börja valfri måndag och studera i minst 4 veckor.
  23 timmar per vecka.

Boka din kurs nu genom länken här nedan eller via vår hemsida med koden "Dreamstudies".

För aktuella priser se vår hemsida under "Priser".

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Nelson English Centre är godkända av kvalitetsorganisationen IALC och kurser som är 13 veckor eller längre ger rätt till studiemedel från CSN från och med den 1/7 det år du fyller 20. Ta chansen att studera engelska på Nya Zeeland!

Ämnen som du kan läsa på Nelson English Centre

Fakta

Skolan öppnade: 1995

Totalt antal studenter: 112 på sommaren, 60 på vintern

Högsäsong: September till mars

Lärarnas kvalifikationer: Minst Cambridge RSA Celta

Max antal studenter: 14 per klass (12 i examenskurser)

Antal studenter per lärare: 7.5


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Nelson English Centre. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.