Laney College

Gå med i Laney Colleges blomstrande gemenskap, där akademisk excellens möter ett pulserande campusliv! Vi är ett 2-årigt Community College i Oakland, Kalifornien.

Laney College: Forma din egen framtid

Vill du ha en exceptionell collegeupplevelse som kombinerar akademisk excellens, personlig utveckling och oändliga möjligheter? Här är några viktiga skäl till varför Laney College är värt att överväga:

1. Akademiska framgångar: Med ett brett utbud av program och kurser, inklusive transferprogram, teknisk karriärutbildning och livslångt lärande, säkerställer Laney att du får en utbildning av hög kvalitet som förbereder dig för den vägen du vill ta.

2. Blomstande Campusliv: Oavsett om du är intresserad av sport, konst, ledarskap eller samhällsservice, finns det något för alla som en del av den dynamiska Laney-gemenskapen.

3. Plats: Beläget i hjärtat av Oakland, Kalifornien, erbjuder Laney College en idealisk plats för både utbildning och kulturell berikning. Med sin närhet till det livliga San Francisco Bay Area har du tillgång till en mängd praktikplatser, kulturevenemang och en blomstrande arbetsmarknad.

4. Mångfald och inkludering: Laney College hyllar mångfald och främjar en inkluderande miljö där individer från alla bakgrunder känner sig välkomna och speciella.

5. Vägar till framgång: Oavsett om ditt mål är att gå över till ett fyraårigt universitet, skaffa dig karriärfärdiga färdigheter eller utforska nya studieområden, erbjuder Laney College tydliga vägar som hjälper dig att uppnå dina ambitioner. Vi har starka partnerskap med universitet och branschledare.

6. Prisvärdhet: Att bedriva högre utbildning kan vara dyrt, men Laney College erbjuder ett prisvärt alternativ utan att kompromissa med kvaliteten på utbildningen.

Missa inte chansen att gå med i en blomstrande gemenskap av elever, drömmare och presterande på Laney College. Lås upp din potential, forma din framtid och ge dig ut på en extraordinär utbildningsresa. Ansök till Laney College idag och ta det första steget mot en ljus och lovande framtid!

Sök till Laney College som internationell student

Laney College, beläget i Oakland, Kalifornien, välkomnar varmt studenter från hela världen. Att söka till Laney College som internationell student är enkelt.

1. Välj ett program! Utforska vår hemsida (länkad bredvid denna text).

2. Fyll i OpenCCC-applikationen online (länkad bredvid denna text).

Nu får du ett e-postmeddelande med ditt nya student-ID och e-postadress, med en länk till ditt sista steg.

3. Ladda upp de nödvändiga dokumenten till den internationella studentportalen: akademiska utskrifter, pass, vaccinationsregister, ekonomisk dokumentation och bevis på engelskakunskaper (om du inte har TOEFL- eller IELTS-poäng kommer du att bli ombedd att ta vårt kostnadsfria test).

Laney Colleges antagningskontor kommer att granska din ansökan och meddela dig om sitt beslut inom en vecka. Kontrollera din Peralta-e-post för uppdateringar!

Om du får ett antagningsbrev från Laney College, grattis! Du måste sedan fortsätta med ansökan om studentvisum.

Sista ansökningsdag för höstterminen är den 15 juni och för vårterminen den 15 november.

Kom ihåg att Laney College har åtagit sig att stödja internationella studenter under hela ansökningsprocessen. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss för att fylla i informationsformuläret för att få hjälp. Vi kommer att ge dig den hjälp du behöver för att säkerställa en smidig och framgångsrik ansökningsupplevelse.

Laney Colleges campus och Oakland som stad

Laney Colleges campus och staden Oakland erbjuder flera coola upplevelser och attraktioner. Här är några höjdpunkter:

Laney Colleges campus ligger i hjärtat av Oakland och erbjuder fantastisk utsikt över Lake Merritt och enkel tillgång till närliggande parker och rekreationsområden. Studenter har tillgång till välutrustade lokaler, datorlabb, vetenskaps- och tekniklabb, konststudior, ett bibliotek, ett lärandecenter och Career and Employment Center. Laney College har ett starkt atletiskt program som erbjuder möjligheter för studenter att delta i tävlingsidrott. Högskolans lag, kända som Eagles, tävlar i olika sporter som amerikansk fotboll, basket, fotboll, baseball, softball och friidrott.

Campus är värd för evenemang, klubbar och organisationer som främjar kulturell medvetenhet, studentledarskap och samhällsengagemang.

Staden Oakland är känd för sin blomstrande konstscen, inklusive gallerier, gatukonst och liveframträdanden. Staden är värd för många konstfestivaler och evenemang under hela året, som Oakland Art Murmur och First Friday Art Walk. Från Michelin-stjärniga anläggningar till lokala favoriter, det finns något som tillfredsställer alla smaker.

Du kan utforska den vackra Lake Merritt, vandra i Redwood Regional Park eller njuta av aktiviteter vid vattnet på Jack London Square. Staden har också flera parker och grönområden för avkoppling och rekreation.

Oakland har en passionerad sportgemenskap, med professionella lag som Oakland A's (baseboll) och Golden State Warriors (basket). Stadens sportarenor är värd för spännande matcher och evenemang under hela året.

Det här är bara några av de många coola aspekterna av Laney Colleges campus och staden Oakland. Båda erbjuder en unik blandning av utbildning, kultur och levande upplevelser som gör dem till speciella platser att utforska.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Laney College

Antal studenter: 9 225

Kursavgift: 12 150 USD för 30 units (1 år)

Student och lärar-ratio: 22:1


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Laney College. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.