Portugal Exchange

Studera en termin eller ett år på engelska i Lissabon, Portugal, en av studentstad i världsklass! Läs business, marknadsföring, design eller spelutveckling.

Varför studera i Portugal

Som en av de äldsta nationerna i Europa, lockar Portugal mer än 20 miljoner turister per år med sin rika kultur och långa kustlinjer. Portugals huvudstad Lissabon grundades 1200 före kristus och har sedan dess blivit känt för sin mat, nattliv, fadomusik och färgglada byggnader. Stadens kuperade gator med de karaktäristiska ljusgula spårvagnarna inbjuder till en promenad genom gamla stan. Besök Lissabons många UNESCO-världsarv och stanna till vid ett kafé eller en bar för att njuta av ett glas av det världsberömda portugisiska vinet.

När huvudstadens urbana surr blir för mycket för dig, erbjuder Portugal också små men charmiga byar gömda längs Atlantkusten. Där kan du koppla av från det hektiska livet i storstaden i en avslappnad atmosfär i små byar med välkomnande invånare. Dessutom är Portugals kust perfekt för surfare och alla som är intresserade av att börja surfa.

Universidade Europeia

I Lissabon, Portugals huvudstad, är Universidade Europeia rankad som det populäraste valet av Beyond Abroad-studenter!

Det internationella universitetet erbjuder affärs- och designfokuserade kandidat- och masterklasser på engelska. Som ett privat universitet grundades institutionen 1962 och rymmer för närvarande cirka 2 500 studenter. Universidade Europeias akademiska modell sätter innovation och internationalisering i centrum, och många av kurserna är utformade för att passa den globala marknaden.

Tänk globalt och bli en innovatör själv – tillbringa en till två terminer i Lissabon, Portugal!

Program och kurser

Universidade Europeia är idealisk för studenter som är intresserade av internationella affärer, management och marknadsföring, design och spel- och apputveckling.
Varje termin kan studenter anmäla sig till 3 – 5 kurser, som uppgår till maximalt 30 ECTS (cirka 15 US credits).

För internationella Bachelor-studenter finns kurser tillgängliga från dessa studieområden:

  • Kreativ teknik
  • Design Global
  • Spel & Apputveckling
  • Management
  • Marknadsföring

Masterstudenter kan välja från huvudämnen i följande lista:

  • Management
  • Design och visuell kultur
  • Marknadsföring

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Portugal Exchange

Fakta

Hösttermin: September till februari

Vårtermin: Februari till juni

Kursavgifter: 2490 Euro + 75 Euro i anmälningsavgift

Max credits: 30 ECTS / 18 US Credits

Studienivå: Bachelor, Master

Ansökningsdeadlines: Augusti för höstterminen, januari för vårterminen

Rabatt på Asia Exchange/Beyond Abroad program

Studenter från Utlandsstudier.se får 40 Euro (drygt 440 kr) i rabatt på alla Asia Exchange/Beyond Abroads program i Korea, Taiwan, Kina, Malaysia, Indonesien, Filipinerna, Thailand, Vietnam, Costa Rica, Mexiko, Kuba, Frankrike, Portugal, Irland och Italien. Du kan läsa Study Abroad-terminer, kandidatprogram eller sommarkurser. Du kan också ansöka om ett stipendium på 40% av kursavgiften.

Vi mailar dig din rabattkod (coupon code) när du har fyllt i vår intresseanmälan.

Erbjudandet går ut 2028-06-24

Läs mer

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Portugal Exchange. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.