Portugal Exchange

Studera en termin eller ett år på engelska i Lissabon, Portugal, en av studentstad i världsklass! Läs business, marknadsföring, design eller spelutveckling.

Varför studera i Portugal

En av de äldsta nationerna i Europa, Portugal lockar mer än 20 miljoner turister per år med sin rika kultur och långa kustlinjer. Portugals huvudstad Lissabon grundades 1200 före kristus och har sedan dess blivit känt för sin mat, nattliv, fadomusik och färgglada byggnader. Stadens kuperade gator med de karaktäristiska ljusgula spårvagnarna inbjuder till en promenad genom gamla stan. Besök Lissabons många UNESCO-världsarv och stanna till vid ett kafé eller en bar för att njuta av ett glas av det världsberömda portugisiska vinet.

När huvudstadens urbana surr blir för mycket för dig, erbjuder Portugal också små men charmiga byar gömda längs Atlantkusten. Där kan du koppla av från det hektiska livet i storstaden i en avslappnad atmosfär i små byar med välkomnande invånare. Dessutom är Portugals kust perfekt för surfare och alla som är intresserade av att börja surfa.

Program och kurser

Universidade Europeia är perfekt för studenter som är intresserade av international business, management, marketing, design samt spel- och apputveckling. Varje termin kan du läsa 3-5 klasser vilket uppgår till maximalt 30 ECTS (cirka 15 US credits).

För internationella kandidatstudenter (undergraduatenivå) finns kurser tillgängliga från följande studieområden:

  • Creative Technologies
  • Design Global
  • Games & App Development
  • Management
  • Marketing

Masterstudenter kan läsa kurser inom följande ämnen:

  • Management
  • Design and Visual Culture
  • Marketing

Terminsavgift: 2490 EURO

Ansökningsavgift: 75 EURO

Max poäng per termin: 30 ECTS

Studienivå: Bachelor, Master

Universidade Europeia

Portugals huvudstad Lissabon ger Universidade Europeia affärs- och designfokuserade kandidat- och masterklasser på engelska. Det privata universitetet grundades 1962 och har för närvarande cirka 2 500 studenter. Universidade Europeias akademiska modell kretsar kring innovation och internationalisering. Många av kurserna är utformade för att passa den globala marknaden.

Tänk globalt och bli en innovatör själv – spendera en till två terminer i Lissabon, Portugal!

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Portugal Exchange

Portugal Exchange

Terminer: September-februari, februari-juli

Kursavgifter: 2490 Euro + 75 Euro i anmälningsavgift

Ansökningsdeadlines: Augusti för höstterminen, januari för vårterminen

Rabatt på Asia Exchange/Beyond Abroad program

Studenter från Utlandsstudier.se får 40 Euro (drygt 440 kr) i rabatt på alla Asia Exchange/Beyond Abroads program i Korea, Taiwan, Kina, Malaysia, Indonesien, Thailand, Vietnam, Costa Rica, Mexiko, Kuba, Portugal och Italien. Du kan läsa Study Abroad-terminer, kandidatprogram eller sommarkurser. Du kan också ansöka om ett stipendium på 40% av kursavgiften.

Vi mailar dig din rabattkod (coupon code) när du har fyllt i vår intresseanmälan.

Erbjudandet går ut 2028-06-24

Läs mer

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Portugal Exchange. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.