Red Academy

RED Academy är en webb- och designskola som erbjuder yrkesutbildning inom User Experience Design, User Interface Design, Web & App Development & Digital Marketing.

Om Red Academy

RED Academy startades av ett team av teknikfokuserade entreprenörer som strävade efter att förändra hur vi ser på utbildning. Det har aldrig funnits fler möjligheter för unga innovatörer, designers, utvecklare och spirande entreprenörer att skapa den framtid de önskar och skapa sitt avtryck i världen.

Teknikindustrin behöver mer talang, mer innovation och mer inklusivitet. Men trots efterfrågan förbereder de traditionella modellerna för eftergymnasial utbildning inte studenterna för en bransch som ständigt förändras. Så vi bestämde oss för att göra något åt det.

RED är för personer som vill ha givande, innovativa och viktiga arbeten. Vi är skolan för dig som vill ha kreativ frihet, skapa kontakter, och för dig som vill påverka vad som händer härnäst. Det handlar inte bara om vad som händer idag, men vad kommer att hända en månad, ett år eller ett decennium från nu. Vi ger eleverna den kompetens som behövs för den digitala ekonomin, så att de själva kan vara med och påverka framtiden.

Centralt belägna campus i London, Vancouver och Toronto
Välkommen att studera på något av våra moderna campus med centrala lägen i London, Vancouver och Toronto. I London har vi ett fantastiskt läge i kreativa kvarter ett stenkast från Regent’s Park.

Utbildningar på Red Academy

Vi är specialiserade på Digital Marketing, User Experience Design, User Interface Design, Webbutveckling och App Development. Alla våra utbildningar undervisas av lärare som är aktiva i branschen delar med sig av sin erfarenhet i klassrummet.

Du får öva och jobba praktiskt med allt som vi lär ut i klassrummet. Alla våra studenter arbetar med projekt till verkliga kunder där du får hantera hela processen från början till slut. Det gör det möjligt för eleverna att bygga upp en refernsportfölj och cementera sin kunskap. Vi förbereder dig för framgång i yrkeslivet.

Design och teknik har kraft att driva sociala förändringar. Vi har ett ansvar att se till att varje RED-examen känner sig bemyndigad att göra skillnad. Därför jobbar vi med ideella organisationer, välgörenhetsorganisationer och start ups som söker support genom vårt partnerskapsprogram.

Våra heltidsprogram är intensiva yrkesutbildningar på 12 eller 24 veckor som på kort tid förbereder dig för framgång på arbetsmarknaden. Du kan läsa program som:

 • Web Developer Professional – 12 veckor
 • UI Designer Professional – 12 veckor
 • UX Designer Professional – 12 veckor
 • Application Developer Prefessional – 12 veckor
 • Digital Marketing Professional – 12 veckor
 • Full Stack Developer – 24 veckor
 • Full Stack Designer – 24 veckor
 • Full Stack Marketer – 24 veckor

Karriärmöjligheter efter examen

När du har examen hjälper vi dig på alla möjliga sätt att få ett jobb. Vi anordnar branschevents, hjälper dig med intervju förberedelser, har karriärcoaching sessioner och erbjuder dig support var du än behöver det.

Vi har utexaminerat över 1000 studenter och de har anställts av företag som:

 • The Times
 • Vodafone
 • Amazon
 • Samsung
 • BBD
 • Foolproof
 • IBM
 • The Yellow Pages
 • EA Sports
 • Telus och många fler!

Omdöme från Utlandsstudier.se

Red Academy är en riktigt bra skola för dig som snabbt vill komma ut på arbetsmarknaden inom webb, design och marknadsföring. Det är också en mycket bra skola för dig som vill byta karriär eller komplettera en teoretisk utbildning med praktiska kunskaper och erfarenheter. Skolan har ännu inte prövats av CSN men den borde kunna bli godkänd trots att CSN har en förkärlek för mer teoretiska utbildningar.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Red Academy


 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Red Academy. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


I want to get your newsletter about studying abroad (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.