Curtin University Singapore

Studera i Singapore. Australiensisk kvalitetsutbildning på Curtin University Singapore. Studera en termin eller till examen.

Kvalitetsutbildning i Singapore

Curtin University är ett internationellt framstående australiensiskt universitet med campus i Singapore. Utbildningarna följer Australiens utbildningssystem och du får en examen som är globalt gångbar.

Curtin University Singapore är erkänt för karriärfokuserade utbildningar som är anpassade efter näringslivets krav. Curtin University har ett mycket nära samarbete med det internationella näringslivet i Singapore, sydostasiens businessmetropol nr 1.

Utbildningarna kan studeras i accelererad takt:

  • Kandidat, 2 år
  • Diploma, 8 mån
  • Study abroad / Fristående kurser, 4 mån 

Studera business eller media & kommunikation

Utbildningarna på Curtin University ligger i framkant när det gäller näringslivets krav och förbereder dig för en internationell karriär. Utbildningar finns inom:

  • Business
  • Internationell ekonomi och handel
  • Marknadsföring
  • Media & kommunikation
  • Journalism

Singapore högt rankat för studier

Att studera utomlands i Singapore är ett mycket bra val, landet räknas som ett av världens bästa studieländer! Här finns några av världens främsta universitet. Den höga kvaliteten på utbildningar, undervisning och infrastruktur lockar studenter från hela världen.

Här får du får en universitetsutbildning som internationellt sett har ett mycket bra akademiskt rykte och värderas högt på arbetsmarknaden.

Som student i Singapore får du ett verkligt globalt perspektiv och du bygger upp ett internationellt kontaktnät inför din framtida karriär!

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Curtin University Singapore

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Curtin University Singapore. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.