Universitetsansökan till Spanien

Få hjälp med skolval och ansökan till över 120 privata & publika universitet i Spanien. Här studerar du billigare än i den engelsktalande världen och många utbildningar ges på engelska.

Få hjälp av experter i Spanien

Om du inte är intresserad av någon av de skolor och universitet vi har direktkontakt med i Spanien så har vi en partner på plats som kan hjälpa dig till nästan alla universitet och språkskolor där. De samarbetar med 120+ universitet och erbjuder 22 000+ program, så det finns något för alla. De kan hjälpa dig med skolval, ansökan och rådgivning kring studier i Spanien.

Spanien har blivit ett av de mest populära studieländerna i Europa på grund av dess globala toppuniversitet, fantastiska klimat året och internationella jobbmöjligheter.

Några av de bästa universiteten i Spanien är:

 • University of Barcelona
 • University of Granada
 • Universidad Complutense de Madrid
 • UPC - Barcelona Tech
 • University of Navarra
 • CEU Cardenal Herrera
 • University Europa of Madrid

Men du kan få hjälp till många fler skolor inklusive populära University of Malaga. Att välja det rätta programmet på ett universitetet och i en studieort som passar just dig kan vara svårt. Det är därför våra partners i Spanien kan hjälpa dig steg för steg genom hela processen.

Vad kan man studera i Spanien?

Vår partner hjälper dig att hitta ditt önskade program baserat på din behörighet och ger korrekt information om de bästa alternativen och alternativa vägar för att nå dina karriärmål.

Spanien täcker ett brett utbud av studiediscipliner som täcker över 22 000 olika program och utbildningar varav några är:

 • Language Programs + Foundation Programs
 • Arts, Design & Architecture
 • Computer Science & I.T
 • Engineering & Technology
 • Hospitality & Tourism
 • Media Studies & Journalism
 • Social Sciences & Humanities
 • Business & Management
 • Education, Language & Training
 • Environmental Studies
 • Law
 • Medicine & Health
 • Applied & Natural Sciences

Du kan läsa dessa utbildningar över hela Spanien. Vår partner hjälper dig att hitta rätt.

 

Hur det går till

Om du vill ha hjälp med skolval och ansökan till skolor i Spanien så börjar du med att fylla i en intresseanmälan på den här sidan. Vår samarbetspartner kommer då att ge dig mer information och boka in ett kostnadsfritt rådgivningsmöte där du får berätta mer om vad du är intresserad av och få förslag på passande utbildningar.

Om de bedömmer att de kan hjälpa dig så kan du anlita dem för att hjälpa dig med ansökan och pappersarbete vilket ökar dina chanser att bli antagen, inte minst på billiga publika universitet där konkurrensen är hög på populära utbildningar. De hjälper dig också med dokumentation samt att hitta studentboende i Spanien. Deras hjälp kostar 500 Euro+moms, men du förbinder dig inte till något förrän efter du har haft ett första möte med dem då du väljer om du vill gå vidare med deras hjälp eller inte.

Spanien väntar!

 

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.



Ämnen som du kan läsa på Universitetsansökan till Spanien

Animation och effekter, Anthropologi, Arkitekt, Artificiell intelligens, Asienstudier, Barnmorska, Barnomsorg, Beteendevetenskap, Biologi, Biomedicin, Bioteknik och biokemi, Business Administration (BBA), Business Management, Byggnadsingenjör, Culinary Arts, Dans, Data Analytics, Datavetenskap, Drama och teater, Ekonomi, Elektroteknik, Energiteknik, Engelska, Entertainment Business, Entreprenörskap, Event Management, Film, Filosofi, Finance, Flyg-och rymdteknik, Fordonsteknik, Fotografi, Franska, Fysik, Fysioterapi/ Sportmedicin, Genusstudier, Geografi och geologi, Grafisk design, Hälsocoach, Historia, Hotel Management, Illustration, Informationssystem (nätverk), Inredningsdesign, Internationell ekonomi, Internationella relationer, IT-säkerhet, Italienska, Journalistik, Juridik, Kemi, Komiker, Kommunikation och PR, Konst, Kreativt skrivande, Kriminologi, Lantbruk, Lärare, Litteratur, Ljudproduktion, Logistik, Mäklare, Männskliga rättigheter, Marinbiologi, Marknadsföring, Maskinteknik, Matematik, MBA, Media, Medical Imaging, Medicin, Mekatronik och robotteknik, Miljövetenskap och hållbarhet, Möbeldesign, Modedesign, Modemarknadsföring, Multimedia/Digital media, Musik, Nanoteknik, Näringslära/dietik, Neuroscience, Personalvetenskap, Personlig tränare, Pharmacy, Pilotutbildningar, Produktdesign, Programmering, Project Management, Psykologi, Public Administration, Rättsmedicin, Redovisning, Reklam, Religionsvetenskap, Samhällsvetenskap, Security, Sjuksköterska, Skodesign, Skogsbruk, Smyckesdesign, Sociologi, Socionom, Spanska, Speldesign, Sport Management & Business, Styling & beauty, Tandläkare, Textildesign, Turism, Tyska, Veterinär, Webbdesign UX/UI design, Webbutveckling, Zoologi

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Universitetsansökan till Spanien. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.