Spanish at Locations

Vill du lära dig spanska samtidigt som du har friheten att utforska Costa Rica och Panama? Våra fyra skolor låter dig välja Äventyret utan att det går ut över dina studier.

4 otroliga platser att studera på

Har du svårt att bestämma dig för en plats att studera spanska på? Få kvalitetsundervisning utan att offra dina resdrömmar när du besöker de vackraste platserna i Costa Rica och Panama.

Du kommer inte att lära dig spanska i en traditionell miljö, utan istället studera spanska utomhus, omgiven av natur. Oavsett om det är vulkanen i Turrialba, djungeln i Puerto Viejo, Karibiska havet i Bocas eller det exotiska djurlivet i Boquete, kommer ditt klassrum vara svårt att glömma!

Turrialba - Costa Rica: inbäddat bland världsberömda floder och dimmiga bergstoppar, är den välkomnande staden Turrialba en idealisk plats för att studera spanska. Det är mycket autentiskt, inte många människor talar engelska och du kan känna dig som en ur lokalbefolkningen ett tag; shoppa på den lokala bondemarknaden, gå på sport i stan eller äta en glass i parken, precis som ticos gör!

Puerto Viejo - Costa Rica: Puerto Viejo de Talamanca är en liten avslappnad strandstad på den karibiska kusten nära den panamanska gränsen som fortfarande är relativt icke-kommersialiserad och oförstörd. Karibiska havet ligger 200 meter från skolan; här hittar du det perfekta stället att lära dig surfa och göra mycket yoga!

Bocas del Toro - Panama: Beläget i Bocas del Toro, skärgården utanför Panamas norra karibiska kust. Det kristallklara vattnet, de vita sandstränderna, världsberömda vågorna, färgglada korallreven, och överflödet av marint liv gör Bocas del Toro till ett tropiskt paradis. Låt oss inte glömma att nämna det pulserande nattlivet med livemusik och fester på stranden under stjärnorna!

Boquete - Panama: Med sin lockande Caldera-flod som rinner genom dess centrum, är Boquete en idyllisk liten stad inbäddad i Chiriquis högland med ett tropiskt men svalare klimat. Vandring, blötläggning i de varma källorna, ziplining mellan trädtopparna och lära sig om kaffeodling är bara några av aktiviteterna att utforska!

Mobila spanska klassrum - spanska och resor!

Panama, Boquete, Bocas del Toro och Turrialba

 • 4 veckor, utforska en ny spännande plats varje vecka

Detta program är designat för dig som vill lära dig spanska men också vill resa. När du reser kommer du att göra dina dagliga aktiviteter, som shopping och matlagning, tillsammans med en spansktalande instruktör. Du kommer att omgärdas av en rolig och inspirerande miljö, perfekt för att lära sig spanska. För att sy ihop det totala paketet inkluderar vi våra mest populära äventyr på varje plats för att säkerställa att du inte missar dessa oförglömliga upplevelser.

-> 28 dagar

Ingår:

 • Upphämtning i Tocumen - Panama City flygplats och transfer till vandrarhemmet
 • Tre veckor och 3 dagars spanska lektioner
 • Sällskap av en instruktör
 • Transport mellan orter
 • Frukost varje dag
 • Veckovis introduktion till den nya platsen
 • 4 latinska dansklasser (Panama City, Boquete, Bocas, Turrialba)
 • 3 matlagningskurser i lokal mat (Boquete, Bocas, Turrialba)
 • 3 Happy Hour fredagar (Boquete, Bocas, Turrialba)
 • Panama City Adventures: Vandringstur Casco Viejo + Panamakanalstur
 • Panama City Adventure: San Blas Islands två nätters vistelse
 • Boquete Adventure: Canopy Tour (dragkedja i trädtopparna)
 • Bocas Adventure: Katamaransegling
 • Turrialba Adventure: Forsränning på Pacuare River & övernattning på River Camp

Ingår ej:

 • Flygbiljett
 • Försäkring
 • Lunch och middag (i San Blas och på flodlägret ingår detta)
 • Mellanmål eller dryck på utflykter
 • Ytterligare aktiviteter och utflykter
 • Souvenirer
 • Ytterligare (buss eller flyg) biljetter från Panama eller till Costa Rica som en förutsättning för att komma in i ett av dessa länder
 • Uppgraderingar av rum (från delade till privata)
 • Uppgraderingar på klasser (privat istället för gruppklasser eller extra privatklasser förutom de inkluderade gruppklasserna)
 • Extra nätter före eller efter Traveling Classroom som börjar på söndag 17.00 och slutar på söndag runt 15.00 i Siquirres.
 • Förlängningsvecka i Puerto Viejo

Våra vandrarhem och fascinerande aktiviteter

TURRIALBA: Vårt vandrarhem heter Spanish by the River; här kan du vara oberoende samtidigt som du delar med andra studenter. Det finns en stor charmig balkong med massor av hängmattor där du kan njuta av den underbara utsikten över vulkanen Turrialba och djungeln nedanför den. Du kommer att se sengångare, tukaner och massor av andra fåglar. Det finns delade rum och privata rum för upp till fyra personer, med eller utan eget badrum. Ett snyggt vardagsrum och ett fullt utrustat kök finns också att nyttja.

BOCAS; Spanish by the Sea, vårt största vandrarhem är perfekt om du vill interagera med andra studenter och resenärer från hela världen. Det finns många hängmattor och utrymmen att umgås, studera, läsa eller koppla av. Vi har en trädgård också! Köket är utomhus och har allt du behöver. Vår lilla fristad ligger inom gångavstånd till allt som Bocas Town har att erbjuda, det finns delade rum och privata rum för upp till fyra personer, med eller utan privata badrum. Det finns en möjlighet att beställa pannkaka med tropiska frukter för $2,- mellan 8 och 10:30.

BOQUETE; Spanish by the River i Alto Boquete är den perfekta lilla oasen att bo, studera och att återvända till efter att ha utforskat alla olika utomhusaktiviteter i området. Vandrarhemmet är litet och känns snart som ditt hem hemifrån. Det finns en stor gård, hängmattor och utrymmen att umgås tillsammans eller ensam. Det finns endast rum för 2 personer. Du kan laga din egen mat och i närheten (ca 100 m promenad) finns det en Plaza med snabbköp, bageri, bra restaurang osv.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Spanish at Locations

Antal studenter: 1000

Kostnad för registrering: 25


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Spanish at Locations. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.