St Francis College

Nurturing Global Minds - St. Francis College och SFC International välkomnar internationella studenter till sitt campus i hjärtat av Brooklyn, NY och ger dig allt stöd du behöver.

Campusliv och kultur

På St. Francis College (SFC) får du en miljö där alla känner sig hemma, där vårt mål är att alla i vårt samhälle ska ha möjlighet att drömma, tjäna och lyckas. Vi skapar och hyllar harmonin som finns i mångfalden. Med över 600 internationella studenter från mer än 75 olika länder, som talar över 45 olika språk, är vi en vacker mosaik i hjärtat av NYC.

Vårt internationella studentprogram ger dig möjligheten att fördjupa dig i ett rikt campusliv med mer än 35 olika klubbar och sällskap, allt från dans till filosofi, som alla erbjuder ett brett utbud av sociala aktiviteter så att du kan få ut det mesta av att vara en St. Francis College Terrier! Dessutom har du möjlighet att följa med på New York Walking Tours och utflykter till sevärdheter, museer och nöjesområden, inklusive Empire State Building, Rockefeller Plaza, Metropolitan Museum, Financial District och FN-byggnaden.

Drivs av drömmar, definieras av framgång

St Francis college har små klasser, med 16 elever per lärare. Med ett stort engagemang där man ser varje individ, välkomnar SFC studenter från alla samhällsskikt och alla religioner. Eleverna lär sig nya saker, får nya erfarenheter, ökar sitt självförtroende och utvecklar sitt personliga varumärke. Tillsammans skapar vi en utbildningsupplevelse som möter behov, drömmar och förbereder varje elev inför sitt framtida yrkesliv.

Studenter som tar examen från St. Francis College lämnar skolan med gott självförtroende – kapabla och redo att börja sitt arbetsliv. Förutom värdefulla, verkliga färdigheter, har alla Terriers (som skolans elever kallas) tillgång till ett antal praktikplatser, externa utbildningar och karriärutvecklingsmöjligheter från första dagen på skolan. SFC ger sina studenter verkliga möjligheter och professionell vägledning via Center for Student Success, Center for Career Exploration och Center for Learning and Leadership. Studenter vid SFC drömmer inte bara om att få en eftertraktad praktikplats på ett toppföretag; de lyckas allt som oftast med den drömmen.

Populära program för internationella studenter

Internationella studenter på St. Francis College kan välja mellan att läsa 1-2 Study abroad-terminer eller att ta en hel degree 

Study Abroad-terminer
Studenter som vill studera utomlands i New York City under en termin eller ett år är välkomna att ansöka till SFC! Bostäder på campus är tillgängliga för studenter som gör study abroad-terminer, och vårt SFC residens i kvarteret Brooklyn Heights ligger bara en kort promenad från den ikoniska Brooklyn Bridge och 15 minuters promenad från SFC:s campus. Om en student är intresserad av study abroad-terminer ska de välja  att söka som "non-degree student" i vår onlineansökan.

Degreeprogram
Vi erbjuder över 72 examens och oändliga möjligheter att upptäcka vem du är. Några av de mest populära programmen och huvudämnena bland SFC:s internationella studenter är:

  • Bokföring
  • Management och IT
  • Ekonomi
  • Statsvetenskap
  • Psykologi
  • Kommunikation
  • Biologi
  • Kriminologi/brottsrätt (Criminal Justice)

Det är också viktigt att nämna att de flesta internationella studenterna får ut mer av sin universitetserfarenhet genom att antingen dubbla sin major (huvudämne) eller välja en major och ett par minors (biämnen) inom olika områden. En komplett lista över vilka utbildningar som erbjuds av St. Francis College finns under länken Program bredvid denna text.

Dessutom kan internationella studenter också ansöka om vårt Honours-program. Med klasskamrater som är lika intellektuellt nyfikna som du själv har du möjlighet att genomföra givande projekt och dyka djupare in i ett ämne som är viktigt för dig. Studenterna på Honoursprogramet kan delta i studiebesök, studera terminer utomlands och har möjlighet att presentera sin Honours Thesis på regionala Honours konferenser.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på St Francis College

Fakta

Plats: Downtown Brooklyn, New York City

Antal program: 72+

Ratio student:lärare: 16:1

Skolan grundades: 1859

Studentklubbar: 35+

Stipendier och credits för att studera i New York

Vill du ta en kandidatexamen i New York City? Ansök till St. Francis College så kan du få ett årligt stipendium på $7000-8000. Svenska studenter får 24-30 college credits för sin gymnasieexamen och kan ofta starta direkt på andra året av en fyraårig kandidatexamen och således spara mycket tid och pengar.

Fyll i en intresseanmälan för mer information.

Erbjudandet går ut 2024-08-01

Läs mer

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till St Francis College. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.