Stetson University

Stetson University passar dig som vill studera i en tropisk miljö. Skolan erbjuder flera olika utbildningar och är utsedd som södra USA:s femte bästa universitet.

Varför studera på Stetson University?

Har du drömt om att studera på ett strålande soligt campus bland allé-liknande gator fyllda med palmträd och med kort avstånd till mer än 10 olika stränder, då är stetson University ett perfekt val för dig. 

Stetson University ligger i DeLand, Florida, och är bara 3,3 mil från den välkända stranden "Daytona Beach". DeLand är inte bara uppskattat för sitt vackra landskap, staden har även fina historiska distrikt och i stadens centrum finns också ett stort antal köpcentrum, marknader, museum och resturanger. Det finns alltså mycket att göra som student på Stetson University. Du kan spendera din fritid med att träna på gymet som är gratis för alla studenter, ta en fika på ett av skolans caféer, studera på en av de stora gräsplättarna som omringar campusområdet eller heja på ett av skolans 15 idrottslag på närliggande arenor. 

Program och utbildningar

Stetson University erbjuder 76 akademiska program inom fyra fakultet och du kan välja att avlägga en kandidat eller magisterexamen inom en rad olika områden. Här är några exempel på inriktningar inom de olika fakulteterna. 

College of Arts and Sciences - Anthropology, Athletic Training, Biology and Biotechnology, Chemistry, Communications and Media studies, Computer Science, Criminsl Justice, Digital Arts, Environmental Studies, Psychology. 

School of Business Administration - Accounting, Business Management, Finance, Sports Management. 

College of Law. 

School of Music - Music Composition, Music Education, Music Liberal Arts, Music Performance, Music Technology, Music Theory. 

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Stetson University är ett bra alternativ för dig som vill studera i Florida och träffa studenter från mer än 40 olika länder. Du har möjlighet att få bra stipendier. Det finns flera olika skollag och föreningar att välja mellan och du får möjligheten att leva det riktiga collegelivet. Du har även nära till Daytona Beach och Floridas östkust och du får bo på ett oerhört vackert campusområde.  

Ämnen som du kan läsa på Stetson University

Stetson University

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Stetson University. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.