Thailand Exchange

Öka dina karriäralternativ till en helt ny nivå genom att studera i Thailand, paradiset på jorden. Thailand kommer att bli ännu bättre än du någonsin kan föreställa dig!

Varför studera i Thailand?

Fördjupa dig i de pulserande städerna Bangkok och Phuket, där varje dag lovar nya upptäckter. Bortom de fantastiska stränderna erbjuder Thailand en rik kulturell upplevelse som är närmare än du tror. Studera vid prestigefyllda thailändska universitet och utforska livet i städerna där det varje dag och bakom varje hörn finns något nytt för dig att upptäcka.

Att studera här är en inkörsport till livslånga vänskaper, ett globalt nätverk och oförglömliga minnen. Utforska Thailands universitet i världsklass som tillgodoser dina kunskaper och krav på arbetsmarknaden. Utbildning i Thailand är inte bara otrolig; det är transformativt.

Oavsett om det är en termin, ett år eller en hel examen, är Thailand din lekplats för att lära dig, växa och sola dig i solen. Upptäck den perfekta blandningen av utbildning, äventyr och oändliga möjligheter i Land of Smiles!

"Jag skulle vilja tacka dig så mycket för att du fick allt detta att hända! Jag överdriver inte när jag säger att det utan tvekan var den bästa terminen någonsin! Det var inte en enda dag sedan jag kom tillbaka när jag inte kom ihåg min termin i Asien. Du hade rätt när du sa att Asien skulle förändra våra liv. Mitt har förändrats och jag hoppas verkligen att jag kommer att få en chans att komma tillbaka dit länge igen" - Jiří Dufek, Tjeckien

Universitet och destination

STUDERA I BANGKOK

Bangkok, det ultimata hemmet för äventyrliga forskare! Med oslagbar tillgång till Sydostasiens skatter öppnar denna livliga stad dörrar till helgresor i exotiska stränder, frodiga djungler och grannländer. Gör Bangkok till din bas för episka upptäcktsfärder!

 • Kasetsart University (KU) kommer du att uppleva utbildning i världsklass i en av Thailands mest prestigefyllda institutioner. KU engagerar sig aktivt i globalt student- och forskarutbyte, vilket främjar en mångsidig och berikande akademisk miljö. Din resa börjar här.
 • Siam University (SU) är Thailands femte största privata universitet, inbäddat i hjärtat av livliga Bangkok. Älskad av internationella studenter är SU inte bara ett topputbildningsnav utan också din idealiska hemmabas för att utforska Sydostasiens underverk.

STUDERA I PHUKET

Phuket, ett paradis där monotonin försvinner! Varje dag avslöjar en fascinerande öupplevelse som gör det omöjligt att känna sig uttråkad. Låt öns magi dra in dig och lyfta ditt dagliga liv till extraordinära höjder.

 • Prince of Songkla University (PSU), ett universitet i södra Thailand, höjer utbildningsstandarder och driver regional industri och utveckling. PSU står högt som ett av Thailands 5 bästa universitet och hyllar dess internationella anda, lokala kultur och miljövård.

”Att studera vid Prince of Songkla University i Thailand var hittills den bästa utlandsupplevelsen i mitt liv. Jag är mer än tacksam för att jag fick den här möjligheten. Det gav mig en inblick i en helt annan värld och jag fick fantastiska upplevelser och vänskaper under min tid." - Angelina, Tyskland.

Program och kurser

Kasetstart University (KU) - Universitetets studentutbytesprogram

 • STUDY ABROAD
 • STUDIENIVÅ: Bachelor och magister
 • STUDIEOMRÅDEN: Ekonomi, teknik, turism, samhällsvetenskap, språk, tropiskt jordbruk och företagsekonomi
 • MAX. ECTS: 35-36 ECTS / 21-24 amerikanska poäng

Utmana dig själv akademiskt på ett högst rankat universitet som berömts för sina utbildningsstandarder. De tvärvetenskapliga programmen Bachelor Student Exchange Program (KUSEP) och International MBA-programmet (KIMBA) låter dig välja kurser från olika fält och låter dig bygga ett tvärvetenskapligt schema anpassat efter dina intressen och mål.

Siam University (SU) - International Business Program

 • STUDY ABROAD-TERMIN(ER)
 • HEL EXAMEN
 • STUDIENIVÅ: Bachelor och Master
 • STUDIEOMRÅDEN: Business, ekonomi, management, samhällsvetenskap, turism, hostpitality
 • MAX. CREDIT: 30 ECTS / 18 amerikanska poäng

Detta engelska program är det perfekta valet för alla som siktar på en seriös karriär inom internationella affärer eller vill byga på sin befintliga examen. Du kan välja att studera en eller två terminer eller slutföra en fullständig BBA- eller MBA-examen. Du är inte inskriven på ett universitet? Inga problem! Detta universitet erbjuder ett insiktsfullt mellanårsprogram.

Prince of Songkla University (PSU) - Internationellt studieprogram

 • STUDY ABROAD-TERMIN
 • STUDIENIVÅ: Kandidatexamen (Bachelor)
 • STUDIEOMRÅDEN: Business, ekonomi, administration, management, kultur, hospitality, turism och språk
 • MAX. CREDITS: 36 ECTS / 24 amerikanska poäng

Studera turism och ekonomi vid Prince of Songkla University (PSU), ett av Thailands 5 bästa universitet. Du kommer att studera i ett internationellt studieprogram som får utmärkt studentfeedback år efter år. Bo på en paradisö som är mycket mer än bara vackra stränder och lär dig mer om asiatiska människor, kulturer, vanor och traditioner.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Thailand Exchange

Thailand Exchange

Fakta

Studienivå: Bachelor, Master, Study Abroad

Kursavgift KU: 2190 EUR / termin + 75 EUR ansökningsavgift

Kursavgift SU: 2190 EUR / termin + 75 EUR ansökningsavgift

Kursavgift SU (hel examen): 6000 - 12000 EUR / hel examen + 75 EUR ansökningsavgift

Kursavgift PSU: 2190 EUR / termin + 75 EUR ansökningsavgift

Rabatt på Asia Exchange/Beyond Abroad program

Studenter från Utlandsstudier.se får 40 Euro (drygt 440 kr) i rabatt på alla Asia Exchange/Beyond Abroads program i Korea, Taiwan, Kina, Malaysia, Indonesien, Filipinerna, Thailand, Vietnam, Costa Rica, Mexiko, Kuba, Frankrike, Portugal, Irland och Italien. Du kan läsa Study Abroad-terminer, kandidatprogram eller sommarkurser. Du kan också ansöka om ett stipendium på 40% av kursavgiften.

Vi mailar dig din rabattkod (coupon code) när du har fyllt i vår intresseanmälan.

Erbjudandet går ut 2028-06-24

Läs mer

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Thailand Exchange. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.