Thailand Exchange

Öka dina karriäralternativ till en helt ny nivå genom att studera i Thailand, paradiset på jorden. Thailand kommer att bli ännu bättre än du någonsin kan föreställa dig!

Varför studera i Thailand?

Studera utomlands i Bangkok eller Phuket, några av dem mest spännande städerna i hela Asien - om inte hela världen! Studera på något av dem prestigebetonade thailändska universitet. Bakom varje hörn finns det något nytt för dig att upptäcka. 

Att studera utomlands är en livsförändrande upplevelse och det kommer att ge dig oändliga vänskaper, ett internationellt nätverk och fantastiska minnen. Thailand är rätt plats att vara om du är intresserad av att studera i solen på vita sandstränder och eller i staden som aldrig sover. 

Utbildningsnivån i Thailand är otrolig. Universiteten är välkända och programmen anpassas till studenterna och nya efterfrågade färdigheter på arbetsmarknaden. Du kan vara säker på att du kommer att lära dig mer än du någonsin har gjort! Studera i Thailand för en termin, ett år eller en hel examen, valet är ditt! 

"Jag överdriver inte när jag säger att det utan tvekan var den bästa termin någonsin! Det finns inte en enda dag sedan jag kom tillbaka när jag inte skulle komma ihåg min semester i Asien. Ni hade rätt när ni sa att Asien skulle förändra våra liv!" - Jiří Dufek, Tjeckien

 

Program och kurser

Internationella studenter kan delta i flera program och kurser från olika fakulteter.

International Business program

Studera utomlands i Bangkok vid ett av Thailands bästa privata universitet under en termin eller en hel examen (BBA eller MBA). Detta engelska undervisade program är ett perfekt val för alla som syftar till en seriös karriär inom internationell företagsekonomi, eller som vill öka sin befintliga examen. 

Kasetsart University utbytesprogram 

Utmana dig själv akademiskt vid ett av de högst rankade universiteten, berömt för dess utbildningsstandarder. Detta tvärvetenskapliga program låter dig välja kurser från olika ämnen och låter dig bygga ett tvärvetenskapligt schema anpassat efter dina intressen och mål. 

Internationellt studieprogram 

Upptäck mer om asiatiska människor, kulturer, vanor och traditioner i ett engagerande akademiskt program och njut av din fritid på en exotisk paradisö. 

Exempelkurser: Ekonomi, ledning, teknik, turism, företagsekonomi, språk, kultur, samhällsvetenskaper, tropiskt jordbruk. 

Studienivå: Kandidat & Magister 

Universitet och destination

Prisvärd men högkvalitativ utbildning erbjuds i både Bangkok och Phuket, två valmöjligheter för alla som vill lyckas med en internationell karriär. 

Siam University (SU) är Thailands femte största privata universitet i hjärtat av Bangkok och en populär stad bland internationella studenter. Det är också det bästa stället att kalla hem om du planerar att resa runt Sydostasien. 

Kasetsart University (KU) är ett av Thailands mest prestigefyllda universitet och en aktiv deltagare i student- och forskarutbyte runtom i världen. 

Prince of Songkla University (PSU) var det första universitetet i södra Thailand, utnyttjat för att höja de allmänna utbildningsstandarderna och för att stödja regional industri och utveckling. Idag är PSU i topp 5 universitet i landet och ett väldigt internationellt universitet som är stolt över sitt ursprung som beskyddare för den lokala kulturen, utbildningen och miljön. 

”Att studera vid PSU i Thailand har hittills varit den bästa upplevelsen utomlands i mitt liv. Det gav mig en inblick i en helt annan värld och jag fick fantastiska upplevelser och vänner under min tid." - Angelina, Tyskland

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Thailand Exchange

Thailand Exchange

Fakta

Tuition fee (SU): 1890 EUR per semester & 4800-9900 EUR per full degree

Max credits (SU): 30 ECTS or 18 US credits

Tuition fee (PSU): 1990 EUR per semester

Max credits (PSU): 36 ECTS or 24 US credits

Tuition fee (KU): 1790 EUR per semester

Max credits (KU): 35 ECTS or 21 US credits

Rabatt på Asia Exchange/Beyond Abroad program

Studenter från Utlandsstudier.se får 40 Euro (drygt 440 kr) i rabatt på alla Asia Exchange/Beyond Abroads program i Korea, Taiwan, Kina, Malaysia, Indonesien, Thailand, Vietnam, Costa Rica, Mexiko, Kuba, Portugal och Italien. Du kan läsa Study Abroad-terminer, kandidatprogram eller sommarkurser. Du kan också ansöka om ett stipendium på 40% av kursavgiften.

Vi mailar dig din rabattkod (coupon code) när du har fyllt i vår intresseanmälan.

Erbjudandet går ut 2028-06-24

Läs mer

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Thailand Exchange. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.