English in Totnes

English in Totnes (EiT) är en populär och välkomnande skola i hjärtat av Totnes som bäst beskrivs som en alternativ, miljömedveten och historisk stad på landsbygden i sydvästra England.

Varför ska man välja English in Totnes?

Totnes är en vacker, historisk och, enligt oss, unik stad. Totnes är ett samhälle olikt alla andra, lokaliserad intill floden Dart i den kuperade terräng som är så typisk för landskapet Devon. Här finns ett livligt centrum med musik, konst, teater och det är också ett tillhåll för alla former av alternativ- och naturmedicin samtidigt som staden tar hållbarhet på allvar och strävar efter ökad miljömedvetenhet. Staden är full av historia och en hel del magi. Du hittar ingen McDonalds eller Starbucks, istället vimlar det av lokala hantverkare och boutiqueföretag, gamla historiska byggnader och ett brett utbud av utmärkta barer, kaféer och restauranger, för att inte tala om Totnes egna avfallsfria butik.

Totnes är enkelt att ta sig till från alla internationella flygplatser. Man kan åka tåg direkt från London Paddington eller så kan du åka buss med National Express från London Heathrow till Totnes.

Totnes läge gör att det är en perfekt semesterstad. Du kan besöka den fantastiska kusten i södra Devon med stränderna som kallas för den engelska rivieran med buss från Totnes eller gå på vandring eller hike i den vildvuxna naturen på Dartmoor. De historiska städerna Exeter och Plymouth är 20 minuter bort med tåg för den som vill besöka spännanade museum eller göra mer shopping. 

Vi säkerställer att du får upptäcka allt som vårt närområde har att erbjuda genom våra lärarledda utflykter och aktiviteter - kom till Totnes för ett upplevelse du aldrig kommer glömma. Vi är din skola i England!

Program och kurser

Våra General English-kurser för vuxna (16+ år) är basen för vår året runt-undervisning som erbjuder 15 lektioner à 60 minuter gruppundervisning per vecka i grupper om max 12 studenter på olika nivåer. Inkluderat i priset är:

  • Allt material.
  • 1 timme Study Club per vecka - en lektion med fokus på tal och hörförståelse för alla nivåer.
  • 1 timme Pronunciation Club - en lektion med fokus på uttal och flyt i språket.
  • 3 kvällsaktiviteter, med en lärare eller lokalbo, som kan vara promenader, pubquiz, livemusik, stand up-comedy, kurser i stickning. Oftast gratis, ibland med en liten symbolisk kostnad för entré.
  • En gratis halvdagsutflykt till Dartmoor eller stranden varje vecka.
  • En heldagsutflykt varje lördag som oftast kostar omkring 25-30 GBP beroende på resmål och/eller aktivitet.

Du kan lägga till:

  • Intensiv engelska - 6 lektioner à 60 minuters undervisning varje måndag, tisdag, onsdag och fredag eftermiddag för att förbereda inför IELTS-examen 
  • Obetald praktik på heltid eller deltid för den som vill bättra på sitt CV

Eller varför inte göra något helt annorlunda och prova en eller två veckor Kulturupplevelse - lektionerna sker utanför klassrummet i slott, trädgårdar eller på museum runt om i Devon.

Under juli och augusti erbjuder vi ett antal English+ aktiviteter för barn och ungdomar mellan 4 och 21 år - se vår hemsida för detaljer.

Familjeprogram

Vi väkomnar hela familjen att studera på vår skolan under sommaren och vi erbjuder engelskaundervisning från 4 år och uppåt. Alla studerar i samma byggnad men på olika kurser vilket gör att ni var och en kan bestämma vilken kurs som passar just er bäst!

Du kan välja mellan:

  • Boende i värdfamilj - detta passar mindre familjer eller om en vuxen reser på egen hand med ett eller två barn
  • Boende i stuga - detta passar större familjer eller grupper och gör det möjligt för folk i olika åldrar att resa tillsammans, kanske med en mor- eller farföräldar som tillbringar sommaren med sina barnbarn eller föräldrar som letar efter en passande familjesemester

Stugorna hyrs ut av företag vilket innebär att den lokala turistbyrån har koll på dem utöver våra egna regelbundna kontroller. Det innebär att din vistelse blir bekväm, ren och oförglömlig.

Boendealternativen finns i mån av plats - boka i tid för att få en bästa dealen och för att kunna garantera en stuga.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Vi har mångårig erfarenhet av English in Totnes. Det är en mysig skola som tar väl hand om sina studenter och lämpar sig väl för studenter i alla åldrar. Skolan är godkänd för studiemedel från CSN.

Ämnen som du kan läsa på English in Totnes


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till English in Totnes. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.