University of New South Wales

På topprankade universitetet UNSW i Australien kan du studera fristående kurser 1-2 terminer, studera till kandidatexamen eller till master. Goda möjligheter till stipendier.

Studera på ett av Australiens främsta universitet

Varför studera på UNSW - University of New South Wales i Sydney 

  • Studera på ett topprankat universitet med globalt anseende
  • Hög kvalitet på utbildning och undervisning
  • Möjligheten att studera 1-2 terminer fristående kurser
  • Spetsa din kandidatutbildning med en topprankad master
  • Möjligheter till stipendier

Utbildningarna inom bl.a business, teknik/engineering och naturvetenskap rankas som de bästa i världen. Du har möjlighet att välja fristående kurser under 1-2 terminer läsa ett helt program till examen (kandidat eller master).

Examinerade från UNSW är mycket attraktiva på arbetsmarknaden och är bland de mest efterfrågade av arbetsgivare.

UNSW är ett av Australiens största universitet och har ett stort campus i Sydney med närhet till några av Sydneys mest berömda stränder

 

 

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på University of New South Wales

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till University of New South Wales. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.