Asia Exchange/Beyond Abroad

Här hittar du utbytesprogram på universitet runt om i Asien, Latinamerika och Europa. Du får gratis hjälp med ansökan och terminsavgiften är mindre än 2000 Euro. Du får 40 Euro i rabatt på alla deras program med rabattkoden (coupon code) DreamStudies.

Skolor

 • Mexico Exchange
  Läs en eller två study abroad terminer på engelska på ett av Mexikos främsta universitet med campus i härliga Cancun!
 • Artiklar om Asia Exchange/Beyond Abroad

  • Studera i Asien
   Allt fler svenska studenter lockas av studier i Asien. Rimliga kursavgifter, låga levnadsomkostnader och en exotisk studieupplevelse väntar dig som vågar ta steget.
  •  

   Intresseanmälan

   Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok och tillgång till våra stipendier. Du förbinder dig inte till något, vi hjälper dig kostnadsfritt.

   Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja

   What and where do you want to study abroad:


   I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

   Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.