Studera i Dubai

Dubai är en fascinerande stad som är hem till några av världens största och mest fascinerande byggnader, gallerior och fontäner. Njut av ett varmt klimat nära havet. Här hittar du skolor och mer information om utbildningar som kan hjälpa dig till ett framtida jobb i Dubai. Fyll i vår intresseanmälan för att få hjälp.

Gör en intresseanmälan och få hjälp att studera i Dubai

 

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok och tillgång till våra stipendier. Du förbinder dig inte till något, vi hjälper dig kostnadsfritt.

Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja

What and where do you want to study abroad:


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.

Städer i Förenade Arabemiraten - hitta skolor i:

Dubai

  • Studentboende i Dubai
    Här kan du enkelt söka och boka studentboende i Dubai. Vår partner Uhomes hjälper dig gratis att hitta ett passande boende på din studieort.