EJU

EJU står för the Examination for Japanese University Admission for International Students. Det är ett prov som internationella studenter vanligtvis måste ta om de vill studera på japanska universitet. Testet testar både din japanska och akademiska färdigheter i de ämnen som krävs för det program du söker till. Här hittar du skolor som ger förberedelsekurser för EJU.

Skolor

Vi håller för närvarande på och taggar skolorna i vår skoldatabas med ämnen, men det är en lång process så det finns många fler universtitet i databasen som erbjuder detta ämne.

 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok. Observera att intresseanmälan bara är till för dig som inte redan är antagen till en skola utomlands.

Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja


I want to get your newsletter about studying abroad (max 1/month).

Intresseanmälan är inte bindande. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor för personuppgifter etc.

Glöm inte studentförsäkringen!