Finansiering

Här hittar du skolor och artiklar om taggen Finansiering.

Artiklar om Finansiering

 • Kan man studera utomlands utan egna pengar?
  Drömmer du om att studera utomlands men saknar egna pengar för att genomföra dina studier? Det finns hopp! Här tittar vi på var och hur du kan studera utomlands utan egna besparingar.
 • Utlandsstudiestipendiet - deadline 15/12
  Utlandsstudier.se hjälper dig med gratis information om utlandsstudier. Nu vill vi också hjälpa dig med studiefinansieringen genom ett vårt utlandsstudiestipendium. Läs mer & ansök här!
 • Studera utomlands gratis
  Utlandsstudier.se hjälper dig kostnadsfritt med information om utlandsstudier. Här tittar vi på var och hur du kan studera utomlands gratis – utan att betala någon kursavgift.
 • Stipendium för utlandsstudier
  Det behövs en del pengar för att studera utomlands. Ett bra sätt att dryga ut dina studiemedel är att ansöka om stipendier. Här är vår stipendieguide som hjälper dig att komma igång.
 • Nya CSN-regler för utlandsstudier från den 1/5
  Den 1/5 träder nya CSN regler för utlandsstudier i kraft. Här tittar vi på vad de nya reglerna innebär och om du kan klara dig på CSN i det nya systemet.
 • Vad kostar det att studera utomlands?
  Här besvarar vi frågan vad det kostar att studera utomlands. Vi tittar på kursavgifter, levnadsomkostnader och ett par exempel från olika länder.
 •  

  Intresseanmälan

  Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok.

  Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja

  What and where do you want to study abroad:


  I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

  Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.