Artiklar om Språkinlärning

 • Språkresor - för vuxna och ungdomar
  Språkresor är den enklaste, mest flexibla formen av utlandsstudier. Vi kan hjälpa dig med språkresor över hela världen, här reder vi ut begreppen och besvarar alla vanliga frågor.
 • Lär dig italienska i Italien
  Är du också fascinerad av Italien? Följ en students berättelse om hur han har lärt sig italienska. Artikeln är fylld med tips och inspiration för dig som vill lära dig italienska.
 • Lär dig japanska
  Hur är det japanska språket uppbyggt? Vad är lätt och vad är svårt? Hur lär man sig på bästa sätt? En expert från Shinjuku Japanese Language Institute ger dig svaren.
 • Tio saker som du inte visste om språk
  När du studerar utomlands så hamnar du för det mesta i en situation där du aktivt eller passivt lär dig ett språk. Här är några saker som du nog inte visste om språkinlärning:
 • 5 kul sätt att lära sig ett nytt språk
  Tycker du också att det är svårt eller kanske rent av tråkigt att lära sig språk? Här ger vi dig fem tips som gör språkinlärningen roligare.
 •  

  Intresseanmälan

  Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok.

  Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja

  What and where do you want to study abroad:


  I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

  Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.