Statistik

Här hittar du skolor och artiklar om taggen Statistik.

Artiklar om Statistik

 • De populäraste skolorna och länderna 2017
  Vilka skolor och länder är populärast bland svenska utlandsstudenter? Här hittar du svaret baserat på CSNs statistik för utlandsstudier 2017.
 • Spanien och Japan populärast för språkresor
  Nu har CSNs statistik för läsåret 2016/2017 kommit och vi har tittat på vilka länder som var populärast för språkresor. Vinnarna heter Spanien, Japan och USA.
 • Världens populäraste språkskolor
  Nu har vi fått intressant statistik från CSN som visar vilka som var de populäraste språkskolorna för svenska CSN-studenter under 2016.
 • Världens populäraste skolor
  Utlandsstudier.se har fått rykande färsk statistik från CSN som visar var svenskarna studerade utomlands år 2016. Lite överraskande var en polsk skola populärast. Här är topp 10:
 •  

  Intresseanmälan

  Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok.

  Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja

  What and where do you want to study abroad:


  I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

  Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.