Studieberättelser

Här hittar du skolor och artiklar om taggen Studieberättelser.

Artiklar om Studieberättelser

 • Studentberättelse från Seoul
  Funderar du på att studera i Korea? Läs Calles berättelse från hans studietid på Konkuk University i Seoul! Vi kan hjälpa dig med ansökan dit, men nu lämnar vi över ordet till Calle:
 • På språkresa i Santa Monica, Los Angeles
  Drömmer du om att studera i USA och Los Angeles? Läs vår student Vilma Petterssons berättelse från hennes språkresa till Santa Monica:
 • På språkresa i Alicante
  Vill du studera spanska i Spanien? Då är Alicantes universitet ett bra alternativ, här ger språkkurserna ECTS-poäng & du kan få CSN redan som 19-åring. Vår stipendiat Cornelia berättar:
 • Min tid på Webster University
  Funderar du på att studera på universitet i USA? Läs Jessicas berättelse om hennes studietid på Webster University i St. Louis.
 •  

  Intresseanmälan

  Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok.

  Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja


  I want to get your newsletter about studying abroad (max 1/month).

  Intresseanmälan är inte bindande. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.

  Glöm inte studentförsäkringen!