Studera i Sydney

Här hittar du universitet och college i Sydney, Australien. Vi kan hjälpa dig gratis med ansökan till alla högskolor i Australien. Fyll i en intresseanmälan för mer information.

Skolor i Sydney

Artiklar om Sydney

 • Studera i Australien
  Vill du studera i Australien? Vi hjälper dig gratis med ansökan till alla universitet och college! Här tittar vi på skolor, kostnader, visum, stipendier, CSN, att jobba som student m.m.
 • Studentvisum till Australien
  Om du ska gå en längre utbildning i Australien så behöver du ansöka om studentvisum. Här går vi igenom hur man ansöker om studentvisum till Australien steg för steg.
 • Studentboende i Sydney
  Här kan du enkelt söka och boka studentboende i Sydney. Vår partner Uhomes hjälper dig gratis att hitta ett passande boende på din studieort.
 •  

  Intresseanmälan för utlandsstudier

  Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok och tillgång till våra stipendier. Du förbinder dig inte till något, vi hjälper dig kostnadsfritt.

  Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja

  What and where do you want to study abroad:


  I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

  Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.