Visum

Här hittar du skolor och artiklar om taggen Visum.

Artiklar om Visum

 • Studentvisum och ansökan till Sydkorea
  Vill du studera i Korea? I den här artikeln tittar vi på vilket visum du behöver och hur du ansöker om studentvisum till Sydkorea, steg för steg.
 • Studentvisum och ansökan till Japan
  Vill du studera i Japan? I den här artikeln tittar vi på vilket visum du behöver och hur du ansöker om studentvisum till Japan, steg för steg.
 • Studentvisum till USA
  Om du ska studera i Usa så behöver du med stor sannolikhet ett studentvisum. Här går vi igenom ansökningsprocessen steg för steg.
 • Studentvisum till Australien
  Om du ska gå en längre utbildning i Australien så behöver du ansöka om studentvisum. Här går vi igenom hur man ansöker om studentvisum till Australien steg för steg.
 •  

  Intresseanmälan

  Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok.

  Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja

  What and where do you want to study abroad:


  I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

  Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.