Webbinarier, seminarier och podcasts om utlandsstudier

Vill du lära dig mer om utlandsstudier? Här hittar du aktuella webinarier och seminarier om utlandsstudier från oss och våra partners, samt vår egen podcast Utlandsstudiepodden.

Aktuella webbinarier och seminarier

Studera i Korea - webbinarium med Utlandsstudier.se

2021-04-27 17:00
Arrangör: Utlandsstudier.se

Johan från Utlandsstudier.se berättar om hur vi kan hjälpa dig att studera i Korea på koreanska språkkurser, study abroad-terminer på engelska samt utvalda kandidatprogram. Jag har jobbat med Korea sedan 2010 och hjälpt hundratals studenter att studera där. Jag har besökt många poplära skolor i Seoul, Busan och Daegu. I det här webbinariet tittar vi på hur det går till att studera i Korea och hur vi kan hjälpa dig. Vad och var du kan läsa, hur det fungerar med CSN och finansiering, visum, covid och mycket annat. Evenemanget är helt gratis så anmäl dig nu!

Anmäl dig här

Studera i Japan - webbinarium med Utlandsstudier.se

2021-05-18 17:00
Arrangör: Utlandsstudier.se

Johan från Utlandsstudier.se berättar om att studera i Japan på språkskolor och universitet. Jag har jobbat med utlandsstudier i Japan sedan 2006 och reser till Japan varje år. Jag har besökt skolor i Tokyo, Yokohama, Nagano, Osaka, Kyoto, Kobe, Fukuoka, Sendai, Okinawa och många fler orter. I det här webbinariet tittar vi på hur det går till att studera på språkskolor över hela Japan samt på utvalda universitet som ger utbildningar på engelska. Vi kommer också att presentera olika stipendier till Japan samt titta på hur det fungerar med CSN, visum och mycket annat. Evenemanget är helt gratis så anmäl dig nu!

Anmäl dig här

Studera i USA - webbinarium med Utlandsstudier.se

2021-05-25 17:00
Arrangör: Utlandsstudier.se

Johan från Utlandsstudier.se berättar om att studera i USA på college, universitet, high school och språkskolor. Jag har jobbat med utlandsstudier sedan 2002 och själv studerat i USA. Jag har besökt många poplära skolor i Seoul, Busan och Daegu. I det här webbinariet tittar vi på hur det går till att studera i USA och hur vi kan hjälpa dig. Vi kommer också att presentera olika stipendier till USA samt titta på hur det fungerar med CSN, visum och mycket annat. Evenemanget är helt gratis så anmäl dig nu!

Anmäl dig här

Tidigare poddar och webbinarier