Apollo Language Centre

Apollo Language Centre är en prisbelönt språkskola i Dublin, Irland där du kan läsa korta och långa språkkurser med rätt till CSN från 3 veckor då språkskolan är ackrediterad av IALC.

Om språkskolan Apollo på Irland

Apollo Language Centre är en prisbelönt engelska språkskola på Irland. De ger juniorkurser för ungdomar i Dublin, Cork och Limerick samt språkkurser för vuxna i Dublin, med unika kurser som erbjuder en oförglömlig upplevelse för sina studenter. Apollo är en oberoende skola, som drivs med stor passion av dess medgrundare Steven O’Dwyer och Aoife Govern.

Apollos året-runt-språkskola är belägen i Dublins stadskärna (Dublin 2) inom 10 minuters promenad till Grafton Street och shoppingområdena vid St Stephen’s Green. Lad Lane är en lugn gata precis vid Baggot Street i stadens centrala affärsdistrikt, och vi ligger precis bredvid det europeiska huvudkontoret för LinkedIn. Det finns ett överflöd av kaféer, barer, restauranger och butiker precis utanför dörren.

Skolbyggnaden genomgick en fullständig uppgradering och renovering i början av 2023 och består av 3 våningar med 15 klassrum utrustade med TV, iPad och audiovisuell utrustning. Det finns en modern och rymlig cafeteria & utomhusområde med självbetjäning för te/kaffe. Det finns lugna studie- och loungeområden med wifi överallt & en spelzon med arkadspel för våra studenter att njuta av! Byggnaden betjänas av en hiss och har en stilfull och välkomnande reception vid huvudingången.

Boende erbjuds i helt nya studentlägenheter i stadens centrum i enkelrum med privata badrum inom gångavstånd från skolan för studenter som är 18+ år samt värdfamiljeboende beläget i Dublins förorter för studenter som är 16+ år.

Apollos engelska språkkurser

Vår språkkurs i "Real-World English" ger studenterna de färdigheter och det språk som behövs för att vara kompetenta användare av engelska i en "real world"-kontext. Vi blandar användningen av en kursbok med studier anpassade efter studenternas egna behov för att skapa en autentisk miljö för att förbättra deras språknivå.

Real World English (20 timmar):

  • Ålder: 16+
  • 09.00-13.15 Måndag-Fredag

Real World English (15 timmar):

  • Ålder: 16+
  • 13.45-17.00 Måndag-Fredag

Real World English Plus (25 timmar):

  • Ålder: 16+
  • 09.00-13.15 Mån.-Fre. och 14.00-15.15 Mån.-Tors.

Tillgänglig endast under sommaren: 17 juni - 09 augusti 2024

IELTS Focus

  • Ålder: 16+
  • 20 timmar per vecka: 09.00-13.15 Måndag-Fredag

IELTS Focus, tillgänglig för nivåer från mellanliggande till avancerad, består av 20 timmar per vecka med fokus på att förbättra studenternas engelska samt att utveckla deras examinationsteknik för IELTS-examen. I slutet av varje vecka kommer studenterna att göra en del av en IELTS-examen, under examensförhållanden.

Studentliv på Apollo i Dublin

"Apollo-upplevelsen" fortsätter utanför klassrummet när du besöker de bästa attraktionerna som Irland har att erbjuda och deltar i Apollos Social Programme med vårt fantastiska personal för studentupplevelser.

Det finns aldrig ett tråkigt ögonblick i vårt aktivitetsprogram, det pågår 6 dagar i veckan och kan variera från museibesök till surfingutflykter på helgerna.

Vår aktivitetschef besöker klasserna varje dag för att informera studenterna om veckans aktiviteter och svara på eventuella aktivitetsrelaterade frågor. Du hittar programmet på vårt Instagramkonto och i vår app. Aktiviteterna är givet vis frivilliga.

De flesta av våra aktiviteter är gratis, men det tillkommer ibland en mindre avgift för vissa lokala besök eller utflykter som vi kommer att meddela dig om i förväg.

Vi erbjuder ett socialt program på eftermiddagarna, så välj morgonkursen för att utnyttja Apollo Social på eftermiddagarna.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Apollo Language Centre

Fakta

Utmärkelser: Apollo har vunnit Study Travel Star Awards åtta gånger!

Start datum: Varje måndag på alla nivåer

Inga sommartillägg: Till skillnad mot andra språkskolor har vi inga pristillägg på sommaren!

Studentliv: The Apollo Experience fortsätter utanför klassrummet där du får uppleva det bästa Irland har att erbjuda!

Accreditering: Apollo Language Centre är en Eaquals & IALC ackrediterad språkskola som har uppnått högsta internationella standard.

Schema: 20 timmar per vecka: 09.00-13.15 måndag-fredag 15 timmar per vecka (eftermiddag): 13.45-17.00 måndag-fredag

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Apollo Language Centre. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.