Kontakta utlandsstudier.se

Studentfrågor

  1. Frågor om skolor och utbildningar: Har du frågor om skolor och utbildningar? Fyll då i en intresseanmälan så får du hjälp av oss och/eller våra samarbetspartners. Du hittar tusentals skolor i vår skoldatabas. Vi har samarbetspartners som kan hjälpa dig att ansöka till de flesta skolorna runt om i världen. Observera att vi inte besvarar frågor om skolor i formuläret nedan utan använd intresseanmälan.
  2. Andra utlandsstudiefrågor: Om du har andra utlandsstudiefrågor som inte är besvarade i våra artiklar så är du välkommen att ställa din fråga i vår FAQ-sektion om den inte redan har besvarats där.

Samarbeten, feedback och övriga frågor

Använd det här formuläret för feedback samt frågor om samarbeten, skolbesök, föreläsningar, annonsering, evenemang etc. Övriga studentfrågor besvaras inte via det här formuläret, använd alternativen ovan istället.


Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter. Genom att trycka på skickaknappen godkänner du denna policy.

Utlandsstudiehandboken

Vår Utlandsstudiehandbok hjälper dig att planera dina utlandsstudier steg för steg. 32 sidor späckade med råd och tips. Ladda ned den helt gratis här!

Postadress

DreamStudies Utlandsstudievägledaren
Karlavägen 18, bv
114 31 Stockholm

Observera att vi inte kan ta några möten som inte är förbokade.

Telefon

Lämna telefonnummer och en beskrivning av vad ditt ärende gäller om du vill bli uppringd. Observera att vi inte har möjlighet att ge studentsupport på telefon.

Sociala medier

Utlandsstudier.se på FacebookFacebook

Utlandsstudier.se på YoutubeYoutube

Utlandsstudier.se på InstagramInstagram

Följ oss på Twitter på engelska @Dream_StudiesTwitter (på engelska)

Organisationsnummer

559072-4679

Personuppgifter

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.