Kontakta utlandsstudier.se

Kontakta utlandsstudier.se

Studentfrågor

  1. Frågor om skolor och utbildningar: Har du frågor om skolor och utbildningar? Fyll då i en intresseanmälan så får du hjälp av oss och/eller våra samarbetspartners. Du hittar tusentals skolor i vår skoldatabas. Vi har samarbetspartners som kan hjälpa dig att ansöka till de flesta skolorna runt om i världen. Observera att vi inte besvarar frågor om skolor i formuläret nedan utan använd intresseanmälan.
  2. Andra utlandsstudiefrågor: Om du har andra utlandsstudiefrågor som inte är besvarade i våra artiklar så är du välkommen att ställa din fråga i vår FAQ-sektion om den inte redan har besvarats där.

Samarbeten, feedback och övriga frågor

Använd det här formuläret för feedback samt frågor om samarbeten, skolbesök, föreläsningar, annonsering, evenemang etc. Övriga studentfrågor besvaras inte via det här formuläret, använd alternativen ovan istället. Observera att vi inte har något intresse av SEO, apputveckling, maillistor, säljtjänster o.dyl. - sådana mail kommer inte att besvaras.


Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter. Genom att trycka på skickaknappen godkänner du denna policy.

Ladda ned utlandsstudiehandboken

Ladda ned utlandsstudiehandboken

Ladda ned en gratis utlandsstudiehandbok! 40 sidor späckade med råd och tips som hjälper dig att planera dina utlandsstudier steg för steg. Klicka här.

Fakta om DreamStudies Utlandsstudier.se

Adress och besök

Vi är baserade strax norr om Stockholm men vi har inget besökskontor (undantaget förbokade möten) då vi ger gratis studierådgivning online.

Telefon

Lämna telefonnummer och en beskrivning av vad ditt ärende gäller om du vill bli uppringd. Observera att vi inte har möjlighet att ge studierådgivning på telefon.

Läs mer

Sociala medier

Utlandsstudier.se på FacebookFacebook

Utlandsstudier.se på YoutubeYoutube

Utlandsstudier.se på InstagramInstagram

UtlandsstudiepoddenUtlandsstudiepodden

Utlandsstudier.se på Tiktok Tiktok

Follow us on Pinterest @Dream_StudiesPinterest

Organisationsnummer

559072-4679

Personuppgifter

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Partnersajter