Rabatter, erbjudanden och stipendier

Språkskolor, universitet, boendeförmedlare, visumagenter och andra leverantörer kan ibland erbjuda specialpriser på Utlandsstudier.se till studenter som vill studera utomlands. Du hittar billiga språkresor och rabatterade högskoleutbildningar bland våra senaste stipendier, rabattkoder och erbjudanden.

Erbjudande för Arts University Bournemouth, Storbritannien publicerat 2021-12-03

Stipendier på £2000-20000 på AUB

Arts University Bournemouth är ett helt universitet med fokus på konst, kreativitet och design. De ger många olika stipendier och du behöver inte göra en separat stipendieansökan. Du kommer du automatiskt att övervägas för alla tillgängliga stipendier när du har slutfört din ansökan till en av våra heltidskurser.

Det finns ingen stipendiegaranti, men du har en bra chans att få ett stipendium och får då besked om detta kort efter att du har blivit antagen. Fyll i en intresseanmälan för mer information.

Det här erbjudandet förfaller 2021-12-31

Läs mer om det här erbjudandetArts University Bournemouth

Erbjudande för Waseda BK Japanska språkkurser, Japan publicerat 2021-11-29

50% stipendium på långa språkkurser i Tokyo!

Språkskolan Waseda BK i Tokyo ger ett fantastiskt erbjudande till alla EU-medborgare som fyller i en intresseanmälan på Utlandsstudier.se:

Du får ett stipendium som ger dig 50% rabatt på kursavgiften på ettårskurserna på Waseda BK och sparar då 350000 Yen, närmare 30000 kr, jämfört med andra japanska språkskolor.

För att ta del av erbjudandet måste du:

 • Läsa en språkkurs som varar i minst ett år
 • Ha ett pass från Sverige, USA eller annat EU-land
 • Fylla i en intresseanmälan på Utlandsstudier.se

Vad väntar du på? ;-)

150-timmars onlinekurs med extra rabatt
Waseda BK ger nu en 150 timmars onlinekurs för dig som är nybörjar i japanska. Priset är 120000 Yen, drygt 9700 kr, men om du anmäler dig till en ettårskurs på plats i Japan efteråt så får du 90000 Yen (7350 kr) i rabatt plus stipendiet på 50% ovan! Med andra ord betalar du då bara 2350 kr för 150 timmars lärarledd onlinekurs.

Fyll i en intresseanmälan för mer information.

Det här erbjudandet förfaller 2022-12-31

Läs mer om det här erbjudandetWaseda BK Japanska språkkurser

Erbjudande för Universitetsansökan till Australien, Australien publicerat 2021-11-16

Stipendier för studier i Australien

Vi har partners som kan hjälpa dig att få stipendier på många universitet i Australien. Några exempel:

 • 20-30% stipendium på businessutbildningar på Torrens University (Sydney, Melbourne, Brisbane, Adelaide)
 • 20% stipendium på alla undergraduateprogram på Macquarie University (Sydney)
 • 20% stipendium på alla undergraduate och postgraduate utbildningar på Edith Cowan University (Perth)
 • $8000 stipendium på utbildningar inom digital media, animation, IT på The Academy of Information Technology (Sydney, Melbourne)
 • Och mycket mer! Nästan alla universitet i Australien har stipendier och rabatter som du kan få hjälp att söka

Fyll i en intresseanmälan för mer information. Observera dock att stipendierna tilldelas i samband med ansökan så vi kan inte hjälpa dig som redan är antagen till en utbildning i Australien eller om du åker på ett utbyte via ett svenskt universitet.

Det här erbjudandet förfaller 2025-02-03

Läs mer om det här erbjudandetUniversitetsansökan till Australien

Erbjudande för Accent Français, Frankrike publicerat 2021-11-16

5% rabatt på Accent Francais i Montpellier

De studenter som uppger rabattkoden DreamStudies (i fältet How did you hear about Accent Français?) på anmälan till sin kurs på Accent Français får 10% rabatt på sin franska språkkurs i Montpellier. Fyll i en intresseanmälan för mer information eller boka direkt på skolans hemsida med rabattkoden (promo code) DREAMSTUDIESFAIRS10 för att få rabatten! Detta erbjudande är giltigt för bokningar som görs under resten av 2021. Från och med 2022 kan du få 5% rabatt med koden DreamStudies5 .

 

Det här erbjudandet förfaller 2222-12-31

Läs mer om det här erbjudandetAccent Français

Erbjudande för Marbella International University Centre, Spanien publicerat 2021-11-01

MIUC stipendium

Studenter med hög kunskapsnivå, fantastisk kommunikationsförmåga och hög social kompetens kan väljas ut för att få ett partiellt stipendium på 5-10 %. Detta bedöms under telefonintervjun innan man blir antagen till utbildningen.

För studenter som har utmärkt kompetensnivå, enastående kommunikationsförmåga och interpersonella förmågor, kommer de att bedömas under acceptanstelefonintervjun och drar därför fördel av våra partiella stipendier som sträcker sig från 5 till 10%.

Det här erbjudandet förfaller 2022-07-16

Marbella International University Centre

Erbjudande för Bali Exchange, Indonesien publicerat 2021-10-20

Rabatt på Asia Exchanges program

Studenter från Utlandsstudier.se får 40 Euro (drygt 440 kr) i rabatt på alla Asia Exchanges program i Korea, Taiwan, Kina, Malaysia, Indonesien, Thailand och Costa Rica. Du kan läsa Study Abroad-terminer, kandidatprogram eller sommarkurser. Du kan också ansöka om ett stipendium på 40% av kursavgiften.

Allt du behöver göra för att få rabatten är att fylla i en intresseanmälan här på Utlandsstudier.se och ange rabattkoden (coupon code) DreamStudies när du ansöker till Asia Exchange.

Det här erbjudandet förfaller 2023-06-24

Läs mer om det här erbjudandetBali Exchange

Erbjudande för ISI Japan: språkskola i Tokyo, Kyoto & Nagano, Japan publicerat 2021-10-18

Rabatt på japanskakurser på ISI Harajuku & Nagano

◆ För kursstart april 2022 till mars 2023 får långtidsstudenter från Utlandsstudier.se gratis admission fee och sparar 55 000 JPY, ca 4300 kr på Harajuku Campuset och korttidsstudenter får 15000 JPY ca 1200 kr i rabatt

◆ För kursstart april 2022 i Nagano får långtidsstudenter från Utlandsstudier.se:

 • Gratis admission fee och sparar 55 000 JPY, ca 4300 kr
 • Gratis Employment Support program värt 60000 JPY, ca 4550 kr
 • Rabatt på boende i Nagano värt upp till 170000 JPY, ca 12900 kr

Fyll i en intresseanmälan för att ta del av rabatten och få mer information!

Det här erbjudandet förfaller 2022-10-10

ISI Japan: språkskola i Tokyo, Kyoto & Nagano

Erbjudande för Lexis Korea, Sydkorea publicerat 2021-10-12

Gratis onlinekurs under karantänen i Korea

Ta chansen att åka på en kortare språkkurs i Korea utan studentvisum. Nu har Korea öppnat sitt visa waiver program igen så du kan vistas i Korea i 90 dagar utan studentvisum. Du måste dock fortfarande göra karantän i 2 veckor efter ankomst men under den tiden bjuder Lexis sina studenter på en onlinekurs i koreanska. Därefter hinner du med 10-11 veckors ordinarie språkkurs innan du måste lämna landet.

Lexis ger face-to-face undervisning på sitt campus i Seoul medan Busan förnärvarande bara bedriver onlineundervisning. Alla boendealternativ är tillgängliga förutom skolans residens som är stängt tillsvidare.

Vill du läsa en längre kurs så får du läsa på ett universitet med studentvisum. Vi kan hjälpa dig med det också, t.ex. på Lexis kurs som ges i samarbete med Sejong University. Vår hjälp är helt gratis på alla kurser. Fyll i en intresseanmälan för mer information!

Det här erbjudandet förfaller 2021-12-30

Lexis Korea

Erbjudande för Laba Valencia, Spanien publicerat 2021-10-11

10% stipendium på Laba Valencia

Alla studenter från Utlandsstudier.se är garanterade ett stipendium på 10% av kursavgiften på LABA Valencia School of Art Design and New Media. Fyll i en intresseanmälan och ange koden DreamStudies på din ansökan till skolan för att få stipendiet.

Fyll i en intresseanmälan för mer information.

Det här erbjudandet förfaller 2022-10-10

Laba Valencia

Erbjudande för American College of Thessaloniki, Grekland publicerat 2021-10-08

Stipendium för nordiska studenter på ACT, Grekland

Man skulle tro att nordiska människor fysiskt och historiskt är mycket långt ifrån det grekiska folket.

Men tar man en närmare titt tillbaka i historien och utforskar ursprunget till de bysantinska kejsarnas personliga vaktstyrka skulle man upptäcka the Varangian Guard. Denna vaktstyrka var en elitbysantinsk armé och den bestod av de bysantinska kejsarnas personliga livvakter som började med kejsaren Basil II år c. 988 e.Kr. Banden mellan de två folken växte så starka att kejsaren Basil erbjöd sin syster som hustru till Rus Viking-härskaren Vladimir I i Kiev (r. 980-1015 e.Kr.). Kända personer, som Harald Hardrada och islänningen Bolli Bollason, var en del av traditionen med skandinavisk militärtjänst i Byzantium.

Detta förhållande, som startade för mer än 1300 år sedan, borde inte upphöra utan förbättras. Av denna anledning erbjuder ACT stipendier på 500/1000 Euro (per termin/ per år) till alla studenter med nordiskt pass som fyller i en intresseanmälan på Utlandsstudier.se. Vi ser fram emot att träffas på ACT-campus och fortsätta resan!

Det här erbjudandet förfaller 2022-02-23

American College of Thessaloniki

Erbjudande för Universitat Autònoma de Barcelona, Spanien publicerat 2021-10-06

Rabatt på UAB Spanska i Barcelona

Studenter som använder koden DREAMS när de ansöker till kursen får 10% rabatt på undervisningsavgiften när de anmäler sig till Spanska intensivkurs på UAB.

Det här erbjudandet förfaller 2021-12-31

Universitat Autònoma de Barcelona

Erbjudande för Kyoshin Language Academy, Japan publicerat 2021-09-13

Upplev två städer i Japan

Kyoshin har ett speciellt program för studenter från DreamStudies Utlandsstudier.se.

Ta en ettårskurs med ett halvår på Kyoshins campus i historiska Kyoto och ett halvår i den moderna megastaden Tokyo, hjärtat av Japans popkultur.

Välj själv vilken ort du vill börja med, och ta denna unika chans att uppleva, bo och studera i två av Japans mest spännande städer. Fyll i en intresseanmälan för mer information.

Det här erbjudandet förfaller 2022-12-20

Kyoshin Language Academy

Erbjudande för Samu Language School, Japan publicerat 2021-09-08

Onlinejapanska & rabatt på japanskakurser i Tokyo

Samu Japanese Language School erbjuder stora rabatter till svenska studenter från Utlandsstudier.se: Samu erbjuder våra studenter en rabatt på 70000 Yen, ca 5000 kr, på långa kurser med studentvisum (20+ veckor) På korta kurser erbjuder de 10000 Yen, ca 700 kr i rabatt För att få rabatten måste du fylla i intresseanmälan på Utlandsstudier.se Japansk moms tillkommer på Samus priser.

Fyll i en intresseanmälan för mer information om dessa erbjudanden.

Det här erbjudandet förfaller 2022-12-31

Samu Language School

Erbjudande för SRH University of Applied Science Heidelberg, Tyskland publicerat 2021-08-02

SRH Heidelbergs stipendier

SRH University Heidelberg delar ut 16 SRH-stipendier till befintliga och nya studenter varje år. Stipendierna är inrättade som fulla stipendier under hela studietiden. Ansökningsprocessen offentliggörs en gång per år, i början av sommarterminen (1 april). Ansökningsperioden för vinterterminen är från 15 juni till 31 juli, för sommarterminen från 1 december till 31 januari.

Hur man ansöker:

Stipendieansökan görs online via universitetets ansökningsportal, som aktiveras i början av ansökningsperioderna och kan nås via universitetets webbplats.

Observera att endast kompletta ansökningar som lämnas in i tid och i rätt form kan övervägas för ett stipendium.

Fyll i en intresseanmälan för mer information.

Det här erbjudandet förfaller 2022-01-31

Läs mer om det här erbjudandetSRH University of Applied Science Heidelberg

Erbjudande för University of Cumbria, Storbritannien publicerat 2021-07-26

Stipendium för EU-studenter- University of Cumbria

University of Cumbria ger ett automatiskt stipendium till alla EU-studenter som startar under läsåret 2021/2022 så att du bara betalar £9250 under hela din utbildning på undergraduate (kandidatnivå) och kan således täcka i princip hela din kursavgift med CSN-lånet. Stipendiet gäller kursstarter i september 2021 och januari 2022. Fyll i en intresseanmälan för mer information.

Det här erbjudandet förfaller 2021-12-31

Läs mer om det här erbjudandetUniversity of Cumbria

Erbjudande för Universitetsansökan till Storbritannien, Storbritannien publicerat 2021-05-20

Gratis CV granskning för Masterstudenter

Uni Direct erbjuder en gratis CV-granskning för studenter som vill ta en Master utomlands med start 2021 eller 2022. Fyll i en intresseanmälan om du vill få ditt CV granskat och få feedback på vilka Masterutbildningar du kan läsa utomlands.

Det här erbjudandet förfaller 2022-09-30

Läs mer om det här erbjudandetUniversitetsansökan till Storbritannien

Erbjudande för Ironhack, Frankrike publicerat 2021-05-17

Stipendium för tjejer på Ironhack

Ironhack ger ett stipendium på 1000 USD/Euro till tjejer som blir antagna till deras Web development eller Data Analytics bootcamp. Fyll i intresseanmälan för att få stipendiet!

Det här erbjudandet förfaller 2022-12-31

Ironhack

Erbjudande publicerat 2021-05-12

Rabatt på alla Goudas försäkringar

Glöm inte försäkringen när du studerar eller reser utomlands! Utlandsstudier.se kan nu erbjuda dig en unik rabatt på Goudas olika försäkringar. Du behöver ingen rabattkod, rabatten ges automatiskt om du klickar på knappen nedan för att boka din försäkring. Då visas den som Internet discount (3%) i prisuträkningen. Du kan spara över 300 kr på en ettårs Studera Utomlands-försäkring och tar du en reseförsäkring för Working Holiday kan du spara över 500 kr. Rabatten ges bara om du bokar din försäkring via denna knapp. Välj "Studera Utomlands" för utlandsstudieförsäkring och "Reseförsäkring" för vanliga resor och Working Holiday-program.

Det här erbjudandet förfaller 2028-07-20

Läs mer om det här erbjudandet

Erbjudande för Kyoto University of Advanced Science, Japan publicerat 2021-05-07

Kyoto University of Advanced Science stipendier

1. Super KUAS-Stipendium
Stipendium för levnadsomkostnader: 1,200,000 JPY/year*
   +
Fullt kursavgiftsstipendium (100%)
   +
Antagningsavgiftsstipendium (100%)

 

2. KUAS-E Scholarship
Kursavgiftsstipendium (100%, 50% or 30%)
   +
Antagningsavgiftsstipendium (100%, 50% or 30%)

Sökande som vill få ett stipendium måste ange det i sin ansökan till KUAS. Som regel ges stipendier till studenter som presterar exceptionellt bra inom sitt akademiska område. Efter att du blivit antagen till KUAS finns också möjligheten att ansöka om externa stipendier i Japan.

Fyll i en intresseanmälan för mer information om KUAS och deras stipendier.

Det här erbjudandet förfaller 2022-03-14

Läs mer om det här erbjudandetKyoto University of Advanced Science

Erbjudande publicerat 2021-03-02

Rabatt på boende i Japan

Ska du studera i Japan eller åka dit som turist eller långtidsbesökare? Då kan vi hjälpa dig att hitta boende till ett rabatterat pris:

 • Värdfamilj i hela Japan: upp till 1080 Yen (ca 80 kr) per natt i rabatt.
 • Share House i Tokyo: 5000 Yen (ca 375 kr) i rabatt på inflyttningsavgiften samt 5000 Yen (ca 375 kr) på månadshyran på en del Share House, så totalt upp till 65000 Yen (ca 4860 kr) på ett år.
 • Lägenhet i Tokyo: en rabatt på 40000 Yen (ca 2990 kr) på inflyttningsavgiften.

Under pandemin kan du också prova på att bo i värdfamilj i Japan online!

Det här erbjudandet förfaller 2024-12-31

Läs mer om det här erbjudandet

Erbjudande för Shinjuku Japanese Language Institute, Japan publicerat 2021-03-02

Rabatt på Shinjuku Japanese Language Institute

Shinjuku Japanese Language Institute ger en unik rabatt till studenter från Utlandsstudier.se som uppger rabattkoden DreamStudies på sin ansökan:

 • Alla som anmäler sig till en long term course med start i april eller oktober får 30000 Yen (ca 2520 kr) i rabatt. För att få rabatten måste du ansöka minst 3 månader innan kursstart.
 • På short term courses får du 10000 Yen (ca 840 kr)  i rabatt. Fyll i en intresseanmälan för mer information.
 • På skolans sommarkurs får du hela 15%, 30000 Yen (ca 2520 kr), i rabatt om du anmäler dig senast den 31/3. Anmäler du dig därefter får du 20000 Yen i rabatt (ca 1680 kr).

Fyll i vår intresseanmälan för att komma igång.

Det här erbjudandet förfaller 2022-02-13

Shinjuku Japanese Language Institute

Erbjudande för BHMS, Business and Hotel Management School, Schweiz publicerat 2021-02-24

Spara 56000 kr på BHMS!

Hotellskolan BHMS i Lucerne, Schweiz, erbjuder en stor rabatt till europeiska studenter. Du får hela 6000 CHF, ca 56000 kr, i rabatt på skolans officiella priser. Fyll i en intresseanmälan för mer information.

Det här erbjudandet förfaller 2022-02-24

BHMS, Business and Hotel Management School

Erbjudande för Hawai’i Pacific University, USA publicerat 2021-02-11

Stipendium på 100 000 kr på Hawaii Pacific

Att studera i USA är dyrt. Har du skandinaviskt pass och vill studera på Hawai’i Pacific University så är du dock garanterad stora stipendier. På Study Abroad-terminer på undergradautenivå betalar du $8000/termin (efter ett stipendium på $6760).

På undergradauteprogrammen får du ett stipendium på $12000/år och betalar då endast $8760/termin ($17520/år). Du behöver fortfarande lite egna pengar för att det ska gå runt men betydligt mindre än på de flesta andra amerikanska universitet.

På graduatenivå har man inget garanterat stipendium men du kan istället ansöka om ett Assistanceship där du jobbar 9-18 timmar i veckan i utbyte mot gratis undervisningsavgift. Fyll i en intresseanmälan för mer information!

Det här erbjudandet förfaller 2022-02-04

Läs mer om det här erbjudandetHawai’i Pacific University

Erbjudande publicerat 2021-02-04

Utlandsstudiestipendiet

Ansök om vårt Utlandsstudiestipendium på minst 10000 kr för studier på utvalda college, universitet eller språkskolor. Sista ansökningsdag 15/12.

Det här erbjudandet förfaller 2028-12-15

Läs mer om det här erbjudandet

Erbjudande publicerat 2021-02-04

Rabatt på Borderless Share House i Japan

Ska du studera i Japan? Du kan bo i Share House i Tokyoområdet (Kanto) och Osakaområdet (Kansai). Du har ett eget rum men delar badrum, kök och ev vardagsrum med de andra som bor där.

Ange rabattkoden DreamStudies för att få rabatt på Borderless House. Du slipper då key money avgiften på 30000 Yen och sparar ca 2400 kr.

Välj DreamStudies i fältet Affiliate organisation på deras bokningsformulär, eller skriv discount code DreamStudies i något av fritextfälten i deras kontaktformulär för att få rabatten (se länken nedan).

Det här erbjudandet förfaller 2025-12-31

Läs mer om det här erbjudandet

Erbjudande publicerat 2021-02-04

Rabatt på Share House i Seoul

Ska du studera i Korea? Du kan bo i Share House i Seoul. Du har ett eget rum men delar badrum, kök och ev vardagsrum med de andra som bor där.

Ange rabattkoden DreamStudies för att få rabatt 20000 KRW/månad på hyran på Borderless House. Välj DreamStudies i fältet Affiliate organisation på deras bokningsformulär, eller skriv discount code DreamStudies i något av fritextfälten i deras kontaktformulär för att få rabatten (se länken nedan).

Det här erbjudandet förfaller 2023-02-04

Läs mer om det här erbjudandet

Erbjudande för Kaplan Business School Australia, Australien publicerat 2021-01-14

20% stipendiendium på KBS i Australien

I sin ambition att hjälpa individer runt om i världen att nå sina utbildnings- och karriärmål erbjuder Kaplan Business School i Australien ett begränsat antal regionala stipendier till utvalda europeiska studenter som kan visa upp bra akademisk meriter eller relevant arbetslivserfarenhet. Om en medborgare i Europa har uppnått minst 65% betyg i tidigare akademiska studier eller kan visa upp minst tre års relevant arbetslivserfarenhet kan de vara berättigade till upp till 20% minskning av sina kursavgifter under hela studietiden på Kaplan Business School. Studenter från Sverige och de nordiska grannländerna behöver bara betala en deposition på $500 AUD för att få ut sitt visumunderlag när de studerar på KBS. På många andra skolor måste man betala hela kursavgiften. På Kaplan kan du vänta med att betala kursavgiften tills du har fått CSN. Fyll i en intresseanmälan för mer information och gratis hjälp med ansökan.

Det här erbjudandet förfaller 2022-12-31

Läs mer om det här erbjudandetKaplan Business School Australia

Erbjudande för University of California Santa Barbara, USA publicerat 2021-01-06

10% stipendium på UC Santa Barbara

Högrankade University of California Santa Barbara ger ett unikt stipendium på 10% till alla studenter från DreamStudies Utlandsstudier.se som ansöker till Study Abroad-terminer där (gäller alla program). När du ansöker på skolans hemsida anger du DreamStudies under avdelningen "Agent Affiliation" för att få rabatten.

Det här erbjudandet förfaller 2022-08-31

Läs mer om det här erbjudandetUniversity of California Santa Barbara

Erbjudande för Yamanashi Gakuin University, Japan publicerat 2021-01-05

Stipendier på Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts (iCLA) erbjuder prestationsbaserade stipendier som täcker hela eller delar av undervisningsavgiften till ett antal studenter varje år. Yamanashi Gakuin Universitys finansieringshjälp går att kombinera med andra studiemedel.

Stipendier

 • Fullständigt stipendie täcker 100 % av undervisnings- och utrustningskostnaderna
 • 3/4 stipendie täcker 75 % av undervisnings- och utrustningskostnaderna
 • Ett halvt stipendie täcker 50 % av undervisnings- och utrustningskostnaderna
 • 1/4 stipendie täcker 25 % av undervisnings- och utrustningskostnaderna

Stipendiet kan förnyas varje år, beroende på hur man presterar akademiskt. Max 4 år.

Urvalskriterium

 • Akademiska färdigheter
 • Övriga studiefrämjande aktiviteter 
 • Ekonomiskt behov

Urvalsprocess

Mottagare av stipendier utses baserat på kvalitén på deras ansökan och hur de presterar på intervjun.

Ansökan tas emot via vårt online-system. Du får veta ifall du tilldelats stipendium samtidigt som du får ditt antagningsbesked.

Det här erbjudandet förfaller 2022-11-08

Läs mer om det här erbjudandetYamanashi Gakuin University

Erbjudande för De Montfort University, Storbritannien publicerat 2020-12-20

Stort stipendium för EU-studenter i England

Pga av Brexit har kursavgifterna för EU-studenter gått upp en hel del på många skolor. Tidigare betalade EU-studenterna s.k. Home Fees (£9250/år) precis som de brittiska studenterna, men nu får de betala international fees som ofta är betydligt högre.

För att motverka detta erbjuder dock De Montfort University i Leicester ett stort stipendium till alla EU studenter som startar en utbildning på undergraduatenivå läsåret 2021-2022. Du får ett stipendium motsvarande £5000-£5500/år, och betalar då endast £9250/år under hela din kandidatutbildning. Det innebär att du kan klara nästan hela din kursavgift på CSN (med reservation för valutaförändringar).

Ta chansen att ta del av detta fantastiska erbjudande och fyll i vår intresseanmälan för mer information!

Det här erbjudandet förfaller 2022-02-28

Läs mer om det här erbjudandetDe Montfort University

Erbjudande för Konkuk University, Sydkorea publicerat 2020-12-20

Stipendier på Konkuk University i Seoul, Korea

Studenter från Utlandsstudier.se slipper göra någon antagningsintervju till Konkuk University's språkkurser och sparar således in 100000 KRW (drygt 800 kr). Du får också en förenklad visumansökan då vi kan ta fram ett Confirmation of Visa Issuance åt dig vilket gör ansökan på den koreanska ambassaden betydligt lättare än om du bara har det antagningsbesked som koreanska skolor vanligtvis ger internationella studenter. Därutöver ger vi dig gratis hjälp med ansökan och kan även hjälpa dig med rabatterat studentboende.

Om du läser vidare på Konkuks kandidatutbildningar får du ett stipendium på 30% av studieavgiften den första terminen om du har uppnått TOPIK nivå 3 och stipendiet ökar med 10% för varje högre TOPIK-nivå, upp till 60% av studieavgiften för TOPIK 6. Från och med andra terminen erbjuder de stipendier från 20% till 100% av studieavgiften till studenter med en GPA mellan 3 och 4 från sin tidigare termin.

Det här erbjudandet förfaller 2025-08-27

Konkuk University

Erbjudande för Solemar Academy, Italien publicerat 2020-12-08

30% rabatt till första CSN-studenten på Sicilien

Skolan Solemar Academy erbjuder hela 30% rabatt på kurspriset till den första studenten som ansöker om studiemedel för att studera där. Skolan har de medlemskap som krävs för att bli godkända av CSN när de väl prövas så det är lättförtjänta pengar. Först till kvarn! Fyll i intresseanmälan för mer information!

Övriga studenter från Utlandsstudier.se får 5% rabatt på kurspriset på skolan om de uppger vår rabattkod DreamStudies.

Det här erbjudandet förfaller 2028-02-21

Solemar Academy

Erbjudande för Lincoln University, Nya Zeeland publicerat 2020-11-06

Masters-stipendium 7000-10000 NZD

Lincoln University erbjuder delvis meritstipendier för våra undervisningsfokuserade masterprogram (inte för forskningsprogrammen). Dessa masterprogram är endast kurser, levererade över tre akademiska terminer på 12 till 18 månader, med start i februari, juli och november. Ingen stipendieansökan behöver lämnas in bara ett ansökningsformulär för studieprogrammet, och stipendiet kommer att bedömas samtidigt som bedömningar görs för inträde till programmet. Studenter med B + -genomsnitt från sin kandidatexamen eller sista året i kandidatexamen blir sannolikt godkända.

Det här erbjudandet förfaller 2022-03-04

Läs mer om det här erbjudandetLincoln University