Rabatter, erbjudanden och stipendier

Språkskolor, universitet, boendeförmedlare, visumagenter och andra leverantörer kan ibland erbjuda specialpriser på Utlandsstudier.se till studenter som vill studera utomlands. Du hittar billiga språkresor och rabatterade högskoleutbildningar bland våra senaste stipendier, rabattkoder och erbjudanden.

Erbjudande för Waseda BK Japanska språkkurser, Japan publicerat 2021-01-15

50% stipendium på långa språkkurser i Tokyo!

Språkskolan Waseda BK i Tokyo ger ett fantastiskt erbjudande till alla EU-medborgare som fyller i en intresseanmälan på Utlandsstudier.se:

Du får ett stipendium som ger dig 50% rabatt på kursavgiften på ettårskurserna på Waseda BK och sparar då 350000 Yen, ca 30000 kr, jämfört med andra japanska språkskolor.

För att ta del av erbjudandet måste du:

 • Läsa en språkkurs som varar i minst ett år
 • Ha ett pass från Sverige eller annat EU-land
 • Fylla i en intresseanmälan på Utlandsstudier.se

Vad väntar du på? ;-)

Det här erbjudandet förfaller 2022-12-31

Waseda BK Japanska språkkurser

Erbjudande för Samu Language School, Japan publicerat 2021-01-14

Stora rabatter på japanskakurser

Samu Japanese Language School erbjuder stora rabatter till svenska studenter från Utlandsstudier.se: Samu erbjuder våra studenter en rabatt på 70000 Yen, ca 5000 kr, på långa kurser med studentvisum (20+ veckor) På korta kurser erbjuder de 10000 Yen, ca 700 kr i rabatt För att få rabatten måste du fylla i intresseanmälan på Utlandsstudier.se Japansk moms tillkommer på Samus priser.

Det här erbjudandet förfaller 2022-12-31

Samu Language School

Erbjudande för Accent Français, Frankrike publicerat 2021-01-14

5% rabatt på Accent Francais i Montpellier

De studenter som uppger rabattkoden DreamStudies (i fältet How did you hear about Accent Français?) på anmälan till sin kurs på Accent Français får 5% rabatt på sin franska språkkurs i Montpellier. Fill out an information request form for more information.

Det här erbjudandet förfaller 2022-08-31

Läs mer om det här erbjudandetAccent Français

Erbjudande för Kaplan Business School Australia, Australien publicerat 2021-01-14

20% stipendiendium på KBS i Australien

I sin ambition att hjälpa individer runt om i världen att nå sina utbildnings- och karriärmål erbjuder Kaplan Business School i Australien ett begränsat antal regionala stipendier till utvalda europeiska studenter som kan visa upp bra akademisk meriter eller relevant arbetslivserfarenhet. Om en medborgare i Europa har uppnått minst 65% betyg i tidigare akademiska studier eller kan visa upp minst tre års relevant arbetslivserfarenhet kan de vara berättigade till upp till 20% minskning av sina kursavgifter under hela studietiden på Kaplan Business School. Studenter från Sverige och de nordiska grannländerna behöver bara betala en deposition på $500 AUD för att få ut sitt visumunderlag när de studerar på KBS. På många andra skolor måste man betala hela kursavgiften. På Kaplan kan du vänta med att betala kursavgiften tills du har fått CSN. Fyll i en intresseanmälan för mer information och gratis hjälp med ansökan.

Det här erbjudandet förfaller 2022-12-31

Läs mer om det här erbjudandetKaplan Business School Australia

Erbjudande publicerat 2021-01-14

Rabatt på Borderless Share House i Japan

Ska du studera i Japan? Du kan bo i Share House i Tokyoområdet (Kanto) och Osakaområdet (Kansai). Du har ett eget rum men delar badrum, kök och ev vardagsrum med de andra som bor där.

Ange rabattkoden DreamStudies för att få rabatt på Borderless House. Du slipper då key money avgiften på 30000 Yen och får därutöver rabatt på 2000 Yen/månad om du bokar boende i minst tre månader. Så på ett år sparar du ca 4500 kr.

Välj DreamStudies i fältet Affiliate organisation på deras bokningsformulär, eller skriv discount code DreamStudies i något av fritextfälten i deras kontaktformulär för att få rabatten (se länken nedan).

Det här erbjudandet förfaller 2025-12-31

Läs mer om det här erbjudandet

Erbjudande för University of California Santa Barbara, USA publicerat 2021-01-06

10% stipendium på UC Santa Barbara

Högrankade University of California Santa Barbara ger ett unikt stipendium på 10% till alla studenter från DreamStudies Utlandsstudier.se som ansöker till Study Abroad-terminer där (gäller alla program). När du ansöker på skolans hemsida anger du DreamStudies under avdelningen "Agent Affiliation" för att få rabatten.

Det här erbjudandet förfaller 2022-08-31

Läs mer om det här erbjudandetUniversity of California Santa Barbara

Erbjudande för Yamanashi Gakuin University, Japan publicerat 2021-01-05

Stipendier på Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts (iCLA) erbjuder prestationsbaserade stipendier som täcker hela eller delar av undervisningsavgiften till ett antal studenter varje år. Yamanashi Gakuin Universitys finansieringshjälp går att kombinera med andra studiemedel.

Stipendier

 • Fullständigt stipendie täcker 100 % av undervisnings- och utrustningskostnaderna
 • 3/4 stipendie täcker 75 % av undervisnings- och utrustningskostnaderna
 • Ett halvt stipendie täcker 50 % av undervisnings- och utrustningskostnaderna
 • 1/4 stipendie täcker 25 % av undervisnings- och utrustningskostnaderna

Stipendiet kan förnyas varje år, beroende på hur man presterar akademiskt. Max 4 år.

Urvalskriterium

 • Akademiska färdigheter
 • Övriga studiefrämjande aktiviteter 
 • Ekonomiskt behov

Urvalsprocess

Mottagare av stipendier utses baserat på kvalitén på deras ansökan och hur de presterar på intervjun.

Ansökan tas emot via vårt online-system. Du får veta ifall du tilldelats stipendium samtidigt som du får ditt antagningsbesked.

Det här erbjudandet förfaller 2022-11-08

Läs mer om det här erbjudandetYamanashi Gakuin University

Erbjudande för Kyoto University of Advanced Science, Japan publicerat 2021-01-05

Kyoto University of Advanced Science stipendier

1. Super KUAS-Stipendium
Stipendium för levnadsomkostnader: 1,200,000 JPY/year*
   +
Fullt kursavgiftsstipendium (100%)
   +
Antagningsavgiftsstipendium (100%)

 

2. KUAS-E Scholarship
Kursavgiftsstipendium (100%, 50% or 30%)
   +
Antagningsavgiftsstipendium (100%, 50% or 30%)

Sökande som vill få ett stipendium måste ange det i sin ansökan till KUAS. Som regel ges stipendier till studenter som presterar exceptionellt bra inom sitt akademiska område. Efter att du blivit antagen till KUAS finns också möjligheten att ansöka om externa stipendier i Japan.

Fyll i en intresseanmälan för mer information om KUAS och deras stipendier.

Det här erbjudandet förfaller 2022-03-14

Läs mer om det här erbjudandetKyoto University of Advanced Science

Erbjudande för BWS Germanlingua, Tyskland publicerat 2021-01-04

15-30% rabatt på tyskakurser på BWS Germanlingua

Vi erbjuder en rabatt på 15% på standard- och intensivkursen om du bokar minst 2-4 veckor eller en rabatt på 30% på standard- och intensivkursen om du bokar mer än 4 veckor. Rabatten gäller 2021 och 2022 om den bokas senast 31 mars 2021.

Det här erbjudandet förfaller 2021-03-31

BWS Germanlingua

Erbjudande för De Montfort University, Storbritannien publicerat 2020-12-20

Stort stipendium för EU-studenter i England

Pga av Brexit har kursavgifterna för EU-studenter gått upp en hel del på många skolor. Tidigare betalade EU-studenterna s.k. Home Fees (£9250/år) precis som de brittiska studenterna, men nu får de betala international fees som ofta är betydligt högre.

För att motverka detta erbjuder dock De Montfort University i Leicester ett stort stipendium till alla EU studenter som startar en utbildning på undergraduatenivå läsåret 2021-2022. Du får ett stipendium motsvarande £5000-£5500/år, och betalar då endast £9250/år under hela din kandidatutbildning. Det innebär att du kan klara nästan hela din kursavgift på CSN (med reservation för valutaförändringar).

Ta chansen att ta del av detta fantastiska erbjudande och fyll i vår intresseanmälan för mer information!

Det här erbjudandet förfaller 2022-02-28

Läs mer om det här erbjudandetDe Montfort University

Erbjudande för Konkuk University, Sydkorea publicerat 2020-12-20

Stipendier på Konkuk University i Seoul, Korea

Studenter från Utlandsstudier.se slipper göra någon antagningsintervju till Konkuk University's språkkurser och sparar således in 100000 KRW (drygt 800 kr). Du får också en förenklad visumansökan då vi kan ta fram ett Confirmation of Visa Issuance åt dig vilket gör ansökan på den koreanska ambassaden betydligt lättare än om du bara har det antagningsbesked som koreanska skolor vanligtvis ger internationella studenter. Därutöver ger vi dig gratis hjälp med ansökan och kan även hjälpa dig med rabatterat studentboende.

Om du läser vidare på Konkuks kandidatutbildningar får du ett stipendium på 30% av studieavgiften den första terminen om du har uppnått TOPIK nivå 3 och stipendiet ökar med 10% för varje högre TOPIK-nivå, upp till 60% av studieavgiften för TOPIK 6. Från och med andra terminen erbjuder de stipendier från 20% till 100% av studieavgiften till studenter med en GPA mellan 3 och 4 från sin tidigare termin.

Det här erbjudandet förfaller 2025-08-27

Konkuk University

Erbjudande publicerat 2020-12-08

Utlandsstudiestipendiet

Ansök om vårt Utlandsstudiestipendium på 10000-15000 kr för valfritt college, universitet eller språkskola. Sista ansökningsdag 15/12.

Det här erbjudandet förfaller 2028-12-15

Läs mer om det här erbjudandet

Erbjudande för Solemar Academy, Italien publicerat 2020-12-08

30% rabatt till första CSN-studenten på Sicilien

Skolan Solemar Academy erbjuder hela 30% rabatt på kurspriset till den första studenten som ansöker om studiemedel för att studera där. Skolan har de medlemskap som krävs för att bli godkända av CSN när de väl prövas så det är lättförtjänta pengar. Först till kvarn! Fyll i intresseanmälan för mer information!

Övriga studenter från Utlandsstudier.se får 5% rabatt på kurspriset på skolan om de uppger vår rabattkod DreamStudies.

Det här erbjudandet förfaller 2028-02-21

Solemar Academy

Erbjudande för Go Campus - stipendier i USA, USA publicerat 2020-11-24

Stora stipendier på college i USA

Få ett stipendium på upp till 70% av dina kostnader på utvalda universitet och college i USA. Fyll i en intresseanmälan för att få hjälp och mer information.

Det här erbjudandet förfaller 2021-06-30

Go Campus - stipendier i USA

Erbjudande för Lincoln University, Nya Zeeland publicerat 2020-11-06

Masters-stipendium 7000-10000 NZD

Lincoln University erbjuder delvis meritstipendier för våra undervisningsfokuserade masterprogram (inte för forskningsprogrammen). Dessa masterprogram är endast kurser, levererade över tre akademiska terminer på 12 till 18 månader, med start i februari, juli och november. Ingen stipendieansökan behöver lämnas in bara ett ansökningsformulär för studieprogrammet, och stipendiet kommer att bedömas samtidigt som bedömningar görs för inträde till programmet. Studenter med B + -genomsnitt från sin kandidatexamen eller sista året i kandidatexamen blir sannolikt godkända.

Det här erbjudandet förfaller 2022-03-04

Läs mer om det här erbjudandetLincoln University

Erbjudande för College of the Desert, USA publicerat 2020-11-02

Nytt stipendium på College of the Desert

College of the Desert erbjuder väldigt förmånliga priser med amerikanska mått mätt. Nu har du chansen att få ett ännu lägre pris genom att ansöka om skolans nya stipendium för internationella studenter på $500-$1500. Ansökan är enkel. Först fyller du i skolans vanliga ansökningsformulär och sedan fyller du i stipendieansökan på länken nedan.

På College of the Desert kan du finansiera hela utbildningen med CSN, även om du inte får stipendiet. Fyll i en intresseanmälan för mer information.

Pga COVID-19 erbjuder COD våren 2021 internationella studenter upp till $ 1000 i Global Access-stipendier för heltidsstudier online. Med dessa stipendier, plus att du inte behöver lägga pengar på levnadsomkostnader utomlands, kommer nya internationella studenter att spara cirka 50% genom att starta sitt heltidsprogrampå COD online i vår.

Det här erbjudandet förfaller 2021-01-31

Läs mer om det här erbjudandetCollege of the Desert

Erbjudande för Shinjuku Japanese Language Institute, Japan publicerat 2020-08-17

Rabatt på Shinjuku Japanese Language Institute

Shinjuku Japanese Language Institute ger en unik rabatt till studenter från Utlandsstudier.se som uppger rabattkoden DreamStudies på sin ansökan:

 • Alla som anmäler sig till en long term course med start i april eller oktober får 30000 Yen (ca 2520 kr) i rabatt. För att få rabatten måste du ansöka minst 3 månader innan kursstart.
 • På short term courses får du 10000 Yen (ca 840 kr)  i rabatt. Fyll i en intresseanmälan för mer information.
 • På skolans sommarkurs får du hela 15%, 30000 Yen (ca 2520 kr), i rabatt om du anmäler dig senast den 31/3. Anmäler du dig därefter får du 20000 Yen i rabatt (ca 1680 kr).

Fyll i vår intresseanmälan för att komma igång.

Det här erbjudandet förfaller 2021-02-13

Shinjuku Japanese Language Institute

Erbjudande publicerat 2020-07-06

Rabatt på alla Goudas försäkringar

Glöm inte försäkringen när du studerar eller reser utomlands! Utlandsstudier.se kan nu erbjuda dig en unik rabatt på Goudas olika försäkringar. Du behöver ingen rabattkod, rabatten ges automatiskt om du klickar på knappen nedan för att boka din försäkring. Då visas den som Internet discount (3%) i prisuträkningen. Du kan spara över 300 kr på en ettårs Studera Utomlands-försäkring och tar du en reseförsäkring för Working Holiday kan du spara över 500 kr. Rabatten ges bara om du bokar din försäkring via denna knapp. Välj "Studera Utomlands" för utlandsstudieförsäkring och "Reseförsäkring" för vanliga resor och Working Holiday-program.

Det här erbjudandet förfaller 2025-07-20

Läs mer om det här erbjudandet

Erbjudande för Universitetsansökan till Australien, Australien publicerat 2019-03-24

Stipendier för studier i Australien

Go Study kan hjälpa dig att få stipendier på många universitet i Australien. Några exempel:

 • 20-30% stipendium på businessutbildningar på Torrens University (Sydney, Melbourne, Brisbane, Adelaide)
 • 20% stipendium på alla undergraduateprogram på Macquarie University (Sydney)
 • 20% stipendium på alla undergraduate och postgraduate utbildningar på Edith Cowan University (Perth)
 • $8000 stipendium på utbildningar inom digital media, animation, IT på The Academy of Information Technology (Sydney, Melbourne)
 • Och mycket mer! Nästan alla universitet i Australien har stipendier och rabatter som du kan få hjälp att söka

Fyll i en intresseanmälan för mer information. Observera dock att stipendierna tilldelas i samband med ansökan så vi kan inte hjälpa dig som redan är antagen till en utbildning i Australien.

Det här erbjudandet förfaller 2025-02-03

Läs mer om det här erbjudandetUniversitetsansökan till Australien