Utlandsstudiepodden

En podd från Utlandsstudier.se där vi diskuterar utlandsstudier och ger dig tips. Vi pratar med svenska studenter över hela världen som delar med sig av sina utlandsstudieerfarenheter.

Utlandsstudiepodden finns på alla vanliga poddplattformar. Kontakta oss om du har frågor eller tips på ämnen du vill att vi ska ta upp eller om du själv studerar utomlands och vill gästa Utlandsstudiepodden.

De senaste poddavsnittenLadda ned utlandsstudiehandboken

Ladda ned en gratis utlandsstudiehandbok! 40 sidor späckade med råd och tips som hjälper dig att planera dina utlandsstudier steg för steg. Klicka här.

De senaste artiklarna

Populära skolor

Kommande webbinarier

Study in Malaysia and Thailand: Everything you need to know
2024-04-18 16:00

Study in Spain - get help to apply to 150 universities!
2024-04-18 17:00

Open Day at SRH Haarlem University of Applied Sciences
2024-04-20 11:00

 

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok och tillgång till våra stipendier. Du förbinder dig inte till något, vi hjälper dig kostnadsfritt.

Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja

What and where do you want to study abroad:


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.