Utlandsstudiepodden

En podd från Utlandsstudier.se där vi diskuterar utlandsstudier och ger dig tips. Vi pratar med svenska studenter över hela världen som delar med sig av sina utlandsstudieerfarenheter.

Utlandsstudiepodden finns på alla vanliga poddplattformar. Kontakta oss om du har frågor eller tips på ämnen du vill att vi ska ta upp eller om du själv studerar utomlands och vill gästa Utlandsstudiepodden.

De senaste poddavsnittenUtlandsstudiehandboken

Vår Utlandsstudiehandbok hjälper dig att planera dina utlandsstudier steg för steg. 32 sidor späckade med råd och tips. Ladda ned den helt gratis här!

De senaste artiklarna

Populära skolor

Kommande webbinarier

KUAS Information Session
2023-06-04 07:00

Virtual info session!
2023-06-06 19:00

KUAS Information Session
2023-06-08 01:00

 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok och tillgång till våra stipendier. Du förbinder dig inte till något, vi hjälper dig kostnadsfritt.

Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja

What and where do you want to study abroad:


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.