Waseda BK Japanska språkkurser

Språkskolan Waseda BK ligger nära traditionella Asakusa och moderna Akihabara i Tokyo, lär känna både det gamla och det nya Japan på gångavstånd från skolan. Just nu: 50% stipendium!

Varför studera på Waseda BK?

Waseda BK har 3 egenskaper som andra japanska skolor inte kan erbjuda:

  1. Utmärkt akademisk utveckling. Vi ger akademisk karriärrådgivning för varje elev.
  2. Läs allt från akademisk japanska till anime. Vi har flera olika kurser och roliga valbara klasser.
  3. Ett rymligt campus med en komfortabel inlärningsmiljö.

Japanskakurser i Tokyo

Universitetsförberedande kurser

Detta är kurserna för dig som vill läsa vidare på ett japanskt universitet. Inom dessa kurser får du systematiskt lära dig japanska och akademiska språkkunskaper. Klasserna är utformade för studenter på alla nivåer baserat på deras framtida akademiska mål. Förberedelsekurser för examen för japanska universitetet (EJU) och det japanska språkfärdighetstestet (JLPT) ingår också i kurserna så att du kan få höga poäng på antagningstesten till universiteten.

Långtidskurser med fokus på arbete och kultur

Om syftet med dina studier främst är att lära dig mer om japansk kultur eller att jobba på ett japanskt företag så är detta kursen för dig- Både denna kurs och den universitetsförberedande kursen ovan ges från 20 veckor och uppåt med studentvisum. Ansök i god tid!

Korttidskurser

Kursen är från 2 veckor till 3 månader. Kursen är till för de som vill ta en intensiv japanskakurs och för de som vill prova på att bo i Japan innan de bestämmer sig för att läsa en längre kurs.

Roliga aktiviteter under hela året!

Waseda BK ordnar flera roliga aktiviteter för sina studenter under ett studieår. Vi har 2 stora evenemang i maj och oktober. I maj åker vi på en dagstur! Vi har varit i Kamakura, Fuji Q, Disney Land och Hakone. I oktober har vi sportfestival. Varje klass har olika färgade T-shirts och tävlar i olika sportaktiviteter. Vi har ett fint pris till vinnarna! Andra aktiviteter är kulturutbytesfester med japaner, gå och titta på sumobrottning och så vidare.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Vi har fått ett bra intryck av Waseda BK och skolan är godkänd av CSN. De har i dagsläget främst asiatiska studenter så här kommer du att sticka ut som västerlänning och snabbt lära dig japanska. Skolan jobbar dock på att rekrytera fler västerländska studenter och erbjuder generösa stipendier.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Waseda BK Japanska språkkurser

50% stipendium på långa språkkurser i Tokyo!

Språkskolan Waseda BK i Tokyo ger ett fantastiskt erbjudande till alla EU-medborgare som fyller i en intresseanmälan på Utlandsstudier.se:

Du får ett stipendium som ger dig 50% rabatt på kursavgiften på ettårskurserna på Waseda BK och sparar då 350000 Yen, ca 30000 kr, jämfört med andra japanska språkskolor.

För att ta del av erbjudandet måste du:

  • Läsa en språkkurs som varar i minst ett år
  • Ha ett pass från Sverige eller annat EU-land
  • Fylla i en intresseanmälan på Utlandsstudier.se

Vad väntar du på? ;-)

Erbjudandet går ut 2022-12-31

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Waseda BK Japanska språkkurser. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.