Studera Japanska utomlands

Här hittar du skolor där du kan läsa Japanska och artiklar om att lära sig Japanska.

Skolor

Vi håller för närvarande på och taggar skolorna i vår skoldatabas med ämnen, men det är en lång process så det finns många fler universtitet i databasen som erbjuder detta ämne.

Artiklar om Japanska

 • Studera i Japan
  Hur fungerar det att studera i Japan? Vi hjälper dig! Här tittar vi på rekommenderade skolor, kostnader, ansökan, visum, stipendier, CSN, att jobba som student och mycket mer.
 • Lär dig japanska
  Hur är det japanska språket uppbyggt? Vad är lätt och vad är svårt? Hur lär man sig på bästa sätt? En expert från Shinjuku Japanese Language Institute ger dig svaren.
 • Studentvisum och ansökan till Japan
  Vill du studera i Japan? I den här artikeln tittar vi på vilket visum du behöver och hur du ansöker om studentvisum till Japan, steg för steg.
 •  

  Intresseanmälan

  Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok.

  Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja


  I want to get your newsletter about studying abroad (max 1/month).

  Intresseanmälan är inte bindande. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.

  Glöm inte studentförsäkringen!