University of California Santa Barbara

Studera på sektionen för Internationella Program på University of California, Santa Barbara. Få tillgång till hela campus och studera med Kaliforniens gladaste studenter!

Upptäck UCSB!

University of California, Santa Barbara (UCSB) är en av tio universitet i University of Californias system, och ett av de mest respekterade universiteten i världen. I UCSB:s fakultet återfinns inte mindre än sex Nobelpristagare.

UCSB:s Internationella Program välkomnar studenter från hela världen för både studier och en upplevelse för livet. Som student hos oss blir du en del av ett internationellt erkänt program med omfattande resurser, innovativa undervisningsmetoder, flexibel kursplan och akademisk service. Allt detta tillsammans ger dig en exceptionell upplevelse i en vacker miljö på klipporna ovanför Stilla Havet.

Varför välja UCSB?

LÄGET

 • Campus på stranden
 • Medelhavsklimat
 • Enkelt att köra till San Fransisco och Los Angeles
 • Bo i en collegestad nära campus
 • Top 50 säkraste städerna i Kalifornien

AKADEMISK OCH PROFESSIONELL UTVECKLING

 • Ett stort utbud av kurser och program som utvecklar dig både akademiskt och professionellt
 • Studenter från över 75 olika länder
 • Prisvärd utbildning
 • Över 175 olika ämnen att välja mellan på kandidat-, master- och forskningsnivå
 • Akademisk rådgivning: individuellt eller i små grupper
 • Personlig rådgivning från rådgivare och personal

Studera hos oss

INTERNATIONELLA PROGRAM

UCSB:s internationella program erbjuder ett stort utbud av olika kurser, och de högskolepoäng som du får under din studietid går att förflytta till andra universitet världen över, eller användas för att komplettera ditt CV. Vi delar några av de mest populära programinslagen nedan, besök vår hemsida för en mer komplett lista.

University Immersion Program, UIP:
Studera tillsammans med UCSB-studenter och ta del av kunskapen från fakulteten som är världsledande i sina områden. Lär dig nya saker som du kan använda för att förbättra ditt CV och attrahera arbetsgivare från hela världen, eller tjäna högskolepoäng som du kan ta med dig till vidare studier i ditt hemland.

International Diploma Program:
Välj mellan ett stort utbud av professionella certifikat eller diplom inom t ex Technology Management, Business Leadership, Practical Project Management, Digital marketing osv där du får en djupgående, praktisk och karriärfokuserad utbildning som erbjuder ovärderlig insikt i amerikanskt liv och företagskultur. 

Optional Practical Training (OPT):
Vill du arbeta i USA? Du har möjlighet att, efter avslutade studier, arbeta i upp till 12 månader i en bransch som relaterar till dina studier.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på University of California Santa Barbara

Fakta

USA Ranking: #5 bland offentliga universitet i USA

Mångfald: #14 universitet med mest mångfald i USA

Lycka: #1 bland universitet i Kalifornien

Framgång: En av endast 62 forskningsintensiva institutioner i Association of American Universities

Forskning: 10 nationella institut och forskningscentra

10% stipendium på UC Santa Barbara

Högrankade University of California Santa Barbara ger ett unikt stipendium på 10% till alla studenter från DreamStudies Utlandsstudier.se som ansöker till Study Abroad-terminer där (gäller alla program). När du ansöker på skolans hemsida anger du DreamStudies under avdelningen "Agent Affiliation" för att få rabatten.

Erbjudandet går ut 2023-12-31

Läs mer

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till University of California Santa Barbara. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.