Onlinekurser och distansutbildningar utomlands

Här hittar du skolor som ger onlinekurser och distansutbildningar. Läser du på distans på en skola inom EU så kan du ansöka om studiemedel från CSN.

Skolor

 • Dilit International House Rome
  Studera italienska på språkskolan Dilit i centrala Rom. Skolan är godkänd av italienska utbildningsministeriet och var en av de första språkskolorna i Italien.
 • Language Campus Gran Canaria
  Läs spanska eller engelska språkkurser på Language Campus i Las Palmas på Gran Canaria, Kanarieöarna.
 • IH Mexico
  Studera spanska i Latinamerika på erkända språkskolan International House med campus i Mexiko: Playa del Carmen, Quintana Roo, México City och Bogotá i Colombia.
 • IH London
  IH London i Covent Garden rankas högst av alla engelska språkskolor av British Council. Skolan är experter på examenskurser som Cambridge, IELTS, CELTA, TESOL & vanliga engelskakurser.
 • Academia Guiu
  Academia Guiu i Barcelona förbereder dig för att studera på spanska i Spanien. Få hjälp med att välja universitet i Spanien, ansökan samt Selectividad-förberedande spansk språkkurs.
 • International House Dublin
  Studera engelska i Dublin med CSN från tre veckor. Fyll i en intresseanmälan så hjälper vi dig!
 • Vanliga frågor om Onlinekurser och distansutbildningar

   

  Intresseanmälan

  Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok och tillgång till våra stipendier. Du förbinder dig inte till något, vi hjälper dig kostnadsfritt.

  Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja

  What and where do you want to study abroad:


  I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

  Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.