Langara College

Langara College, i Vancouver, Kanada, är en av British Columbias ledande högskolor som erbjuder eftergymnasiala studier, både enstaka kurser och hela program.

Börja här, res vart du vill

Snaraw̓eyəɬ leləm̓ Langara College ligger i vackra Vancouver i British Columbia, Kanada och är en av regionens ledande högskolor som årligen erbjuder 23 000 studenter utbildning. Med mer än 1 700 kurser och 130 program gör Langaras stora akademiska bredd det möjligt för studenter att skräddarsy sin utbildning oavsett ålder, bakgrund eller stadie i livet. Langara är också känt som "hus för lärande", ett namn som det gavs av Musqueam-folket, på vars traditionella territorium högskolan ligger.

På Langara College välkomnar vi mångfalden som våra studenter och anställda bidrar till på vårt campus. Langara College har en stor och varierad internationell studentpopulation. Av de 16 000 studenter som studerar vid Langara varje termin är över 5 000 internationella och tillsammans representerar de över 90 länder. Vi har också cirka 500 internationella studenter i vårt LEAP-program (engelska som andraspråk).

Hitta din passion

Langara College erbjuder program inom konst, kreativa industrier, ekonomi, vetenskap och teknik, humaniora och samhällsvetenskap samt hälsa. Vårt akademiska utbud inkluderar mer än 70 karriärprogram som ger studenterna de praktiska färdigheterna som krävs för en ny karriär. Högskolan är också en av Kanadas främsta institutioner för vidare studier på universit som gör det möjligt för studenter att börja vid Langara och avsluta med en kandidatexamen vid ett kanadensiskt universitet i världsklass. Langara erbjuder utbildning till överkomliga studieavgifter som är lägre jämfört med många universitet. Eleverna har nytta av små klassstorlekar som undervisas av prisbelönta instruktörer.

Som internationell student på Langara hittar du också ett av de bästa ESL-programmen i Kanada: The Langara English for Academic Preparation (LEAP). Studenter kan lära sig och uppgradera sina kunskaper i engelska innan de startar sina akademiska program där engelska är undervisningsspråket.

Nå framgång

Langara College är ett fantastiskt val för internationella studenter som vill uppleva allt som Kanada har att erbjuda i en varm, välkomnande, säker och stödjande miljö. Kärnan i högskolans strategi för att stödja internationella studenter är Langara Global, som erbjuder aktiviteter och tjänster som syftar till att hjälpa studenter att integreras och anpassa sig till livet i Langara.

I-Guide Mentorship-programmet är ett mycket framgångsrikt initiativ som parar ihop nya internationella studenter med nuvarande studenter under sin första termin på Langara. Internationella studenter uppmuntras också att engagera sig i college-samhället. Studenter kan volontärarbeta genom International Education Volunteer Program (IEVP) eller genom högskolans allmänna volontärprogram, VOLT. Det finns många studentdrivna kultur- och specialintresseklubbar på campus. Dessutom erbjuder vår rådgivningsavdelning konfidentiell karriär-, pedagogisk och personlig vägledning, samt gratis studentframgångsseminarier och kursplaneringssessioner.

Langara är stolt över det vi bidrar med till våra studenters liv och till vårt samhälle. Genom att stödja våra elevers framgång har Langara en mätbar positiv inverkan på vårt samhälle. Enligt en ekonomisk konsekvensstudie som genomfördes för colleget av EMSI våren 2020 genererar Langaras alumner, studenter och verksamheter tillsammans 966 miljoner dollar i merinkomster till regionen.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Langara College

Fakta

Studenter per år: 23 212

Studenter per termin: 16 000

Internationella studenter: 5 300

Representerade länder: Mer än 90 länder

Grundades år: 1970

Antal starter per år: Tre (januari, maj och september)


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Langara College. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.