Bachelor Degree utomlands

Här hittar du skolor där du kan ta en Bachelor's Degree, kandidatexamen, utomlands. I Europa och Oceanien är utbildningen vanligt vis tre år, men i USA, Skottland och en del andra länder tar den fyra år.

Gör en intresseanmälan och få hjälp att studera utomlands

Skolor

Artiklar om Bachelor Degree

 • Utbildningar som ger jobb
  Att välja rätt utbildning kan vara avgörande för att säkra en lovande karriär. I denna artikel går vi igenom tio yrken och utbildningar som har goda jobbmöjligheter i framtiden.
 • Ta en bachelor/ kandidatexamen i USA
  Vill du ta en längre utbildning på college och universitet i USA så är en Bachelor/kandidatexamen det vanligaste alternativet. Här besvarar vi alla vanliga frågor.
 • Vanliga frågor om Bachelor Degree

   

  Intresseanmälan för utlandsstudier

  Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok och tillgång till våra stipendier. Du förbinder dig inte till något, vi hjälper dig kostnadsfritt.

  Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja

  What and where do you want to study abroad:


  I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

  Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.