Associate Degree utomlands

Här hittar du skolor, främst amerikanska Community Colleges, där du kan ta en tvåårig Associate Degree (en halv Bachelors Degree). När du tagit din Associate Degree kan du transferera direkt till år tre på ett amerikanskt universitet. Det är det billigaste sättet att ta en Bachelor i USA. Det finns ingen direkt svensk motsvarighet till en Associate Degree. Läs mer om Associate Degrees här.

Gör en intresseanmälan och få hjälp att studera utomlands

Skolor

Artiklar om Associate Degree

 • Community College i USA
  Community College är det prisvärdaste sättet att läsa på college i USA. Här hittar du 50 populära college samt information om utbildningar, ansökan, csn, visum och mycket annat.
 • Vanliga frågor om Associate Degree

   

  Intresseanmälan för utlandsstudier

  Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok och tillgång till våra stipendier. Du förbinder dig inte till något, vi hjälper dig kostnadsfritt.

  Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja

  What and where do you want to study abroad:


  I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

  Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.