Universitetsansökan till Australien

Vill du studera på college eller universitet i Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth eller någon annanstans i Australien? Våra partners hjälper dig med ansökan och vi hjälper dig med CSN.

Experter på Australien

Våra samarbetspartners är experter på studier i Australien. De jobbar bara med Australien där de också har kontor. De har hjälpt massor med studenter att studera i Australien under de senaste 10 åren. De kan hjälpa dig gratis med ansökan till nästan alla college och universitet i Australien. De hjälper dig att hitta och ansöka till rätt skola och utbildning baserat på din bakgrund och vad du vill uppnå med dina studier. Samtidigt hjälper vi dig med CSN och andra Sverigespecifika frågor.

Vill du surfa mellan lektionerna? Eller vill du plugga på trappan till Sydneys Operahus? Vill du ha cykelavstånd mellan skolan och boendet? Vad det än är du drömmer om så kan du få hjälp att hitta rätt när du ska studera i Australien.

Några exempel på populära universitet och college är:

 • University of the Sunshine Coast - här kan du studera vid stranden
 • Edith Cowan University i Perth - det universitet som får högst betyg för studentupplevelsen i Australien
 • The University of Queensland - ett av Australiens ledande universitet och given medlem i Group of 8
 • Macquarie University - ett av Sydneys bästa och roligaste universitet
 • Swinburne University - ledande inom teknologi och ingenjörsutbildningar
 • ICMS - Hotel Management college på Manly Beach
 • AIT - skolan för dig som är intresserad av film, spel, animation, design och apputveckling

Du är dock inte begränsad till dessa skolor. Oavsett om du vill söka till ett högrankat universitet, ett mindre college så kan du få hjälp att hitta rätt utbildning och ansöka dit. Säg bara var eller vad du vill läsa så hjälper vi dig.

Gratis hjälp med ansökan, visum, hitta jobb m.m.

Vi och våra samarbetspartners hjälper dig helt gratis när du vill studera i Australien. De hjälper dig att planera och förverkliga dina studier i Australien steg för steg. De hjälper dig bl.a. att:

 • Hitta och välja rätt skola och utbildning bland 250 college och universitet i Australien. Detta görs baserat på din budget, din engelskanivå och dina mål med studierna. Alla deras rådgivare har själva bott, studerat och jobbat i Australien.
 • Ansöka till det valda universitetet och utbildningen samt hjälpa dig att ordna ett schema som passar dina önskemål.
 • Ordna studentvisum 
 • Att hitta boende
 • Hitta jobb i Australien. Som student har du rätt att jobba 40 timmar per 14 dagar, efter att din utbildning har startat. Vi har en partner som publicerar ett tjugotal olika jobb varje vecka på de större studentorterna.
 • Rabatter, stipendier och studiemedel våra partners kan hjälpa dig att få rabatter och stipendier på många olika skolor i Australien. Samtidigt kan vi på Utlandsstudier.se hjälpa dig med CSN om du fyller i intresseanmälan härintill.
 • Aktiviteter i Australien våra partners ordnar hundratals event på plats i Australien där du kan träffa andra studenter på surf camps, beach BBQ, båtfester, utflykter, seminarier och nätverksträffar på olika studieorter i Australien.

Förmånliga priser och support på plats

En stor anledning att ansöka genom våra partners är att de har kontor på plats på flera orter i Australien så om du behöver hjälp med något så är det bara att komma förbi. Lokalkontoren ordnar som sagt även mycket aktiviteter och kan hjälpa till med jobb och boende.

Genom sina mångåriga avtal med de australiensiska universiteten kan de också garantera dig bästa möjliga pris på många universitet och college där de har rabattavtal och stipendier för studenter som ansöker genom dem.

Påbörja din Australienresa idag genom att fylla i en intresseanmälan på den här sidan. Du förbinder dig inte till något men kan få hjälp med allt, helt gratis givetvis! 

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Detta är det perfekta alternativet för dig som vill studera i Australien. Få hjälp helt gratis av riktiga Australienexperter som kan hjälpa dig med ansökan till alla universitet och college i Australien. Då har du också tryggheten med lokala kontor på plats som hjälper dig med jobb och aktiviteter. Samtidigt hjälper vi på Utlandsstudier.se dig med CSN, utlandsstudiehandbok m.m. Fyll i en intresseanmälan för att få mer information och hjälp av oss båda!

Ämnen som du kan läsa på Universitetsansökan till Australien

Animation och effekter, Anthropologi, Arkitekt, Artificiell intelligens, Asienstudier, Barnmorska, Barnomsorg, Beteendevetenskap, Biologi, Biomedicin, Bioteknik och biokemi, Business Administration (BBA), Business Management, Byggnadsingenjör, Culinary Arts, Dans, Data Analytics, Datavetenskap, Drama och teater, Ekonomi, Elektroteknik, Energiteknik, Engelska, Entertainment Business, Entreprenörskap, Event Management, Film, Filosofi, Finance, Flyg-och rymdteknik, Fordonsteknik, Fotografi, Franska, Fysik, Fysioterapi/ Sportmedicin, Genusstudier, Geografi och geologi, Grafisk design, Hälsocoach, Historia, Hotel Management, Illustration, Informationssystem (nätverk), Inredningsdesign, Internationell ekonomi, Internationella relationer, IT-säkerhet, Italienska, Japanska, Journalistik, Juridik, Kemi, Kinesiska (Mandarin), Komiker, Kommunikation och PR, Konst, Koreanska, Kreativt skrivande, Kriminologi, Lantbruk, Lärare, Litteratur, Ljudproduktion, Logistik, Mäklare, Männskliga rättigheter, Marinbiologi, Marknadsföring, Maskinteknik, Matematik, MBA, Media, Medical Imaging, Mekatronik och robotteknik, Miljövetenskap och hållbarhet, Möbeldesign, Modedesign, Modemarknadsföring, Multimedia/Digital media, Musik, Nanoteknik, Näringslära/dietik, Neuroscience, Personalvetenskap, Personlig tränare, Pharmacy, Portugisiska, Produktdesign, Programmering, Project Management, Psykologi, Public Administration, Rättsmedicin, Redovisning, Reklam, Religionsvetenskap, Ryska, Samhällsvetenskap, Security, Sjuksköterska, Skodesign, Skogsbruk, Smyckesdesign, Sociologi, Socionom, Spanska, Speldesign, Sport Management & Business, Styling & beauty, Tandläkare, Textildesign, Turism, Tyska, Veterinär, Webbdesign UX/UI design, Webbutveckling, Zoologi

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Universitetsansökan till Australien. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.