Ljudproduktionutbildning utomlands

Ta en Ljudproduktionutbildning utomlands. Här hittar du artiklar samt yrkeshögskolor, college och universitet som ger utbildningar inom Ljudproduktion. Fyll i en intresseanmälan för mer information.

Virtual Open Day – Music Production at BIMM Germany

Webbinarium:  2022-01-27 18:00

Itching to start your career in Music Production? Have a few questions before you dive in? Join us for this webinar on Thursday 27th January to explore our BA (Hons) Music Production undergraduate course at BIMM Institute Berlin and Hamburg.

Anmäl dig här


Skolor

Vi håller för närvarande på och taggar skolorna i vår skoldatabas med ämnen, men det är en lång process så det finns många fler universtitet i databasen som erbjuder detta ämne.

 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok.

Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja

What and where do you want to study abroad:


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.