University of California Riverside

Studera och bo i soliga södra Kalifornien på University of California, Riverside. Som internationell student kan du välja mellan 80 olika ämnesområden från Accounting till Zoology.

Varför ska jag studera på UCR?

UCR Campus: det vackra 14 400 hektar stora campuset är som en egen stad med restauranger, biografer, sportarenor, kaféer, festivaler, konserter och det finns till och med en botanisk trädgård. Allt du behöver finns på eller runt UCR-campus. Det är ett stort campus, så därför rekommenderar vi att du, precis som de inhemska studenterna, skaffar en cykel eller skateboard för att komma i tid.

Akademisk excellens: UCR är ett av tio Universities of California, som ofta anses vara det bästa offentliga universitetssystemet i världen. UCR är också ett viktigt forskningscentrum i södra Kalifornien inom många områden som teknik och vetenskap. Faktum är att UCR är hem till två Nobelpristagare!

Bostad: du har många alternativ. Om du vill bo på campus finns International Village som ligger fem minuters promenad från UCR Extension Office, eller välj en plats utanför campus.

Levnadsomkostnader: Levnadsomkostnaderna på UCR är mycket billigare än många andra delar av Kalifornien, som Los Angeles eller San Francisco. Så du får mer pengar över till resor och andra nöjen.

Study abroad - University Credit Program (UCP)

University Credit Program: Med UCP kan du studera som gäststudent på study abroad och ta en, två eller tre quarters vid UCR och tillgodoräkna dig poängen till din examen vid ditt svenska universitet. Som ett stort forskningsuniversitet med över 20 000 studenter kan du välja mellan många studieområden – från konst, management, utbildning, teknik, data och vetenskap till teater och musik.

Student Success Coaches: som student vid UCR kommer du att ha tillgång till studievägledare som hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av din studietid. Hos dem kan du boka tider och anmäla dig till kurser. UCRs Extension Office är där för att hjälpa dig med alla frågor du kan behöva: visum, bostad, sjukförsäkring, etc.

Livsstilen i södra Kalifornien

UCR ligger i hjärtat av södra Kalifornien. UCR ligger nära många av de berömda platserna i södra Kalifornien, som Los Angeles, Hollywood, Disneyland, San Diego, Las Vegas och Palm Springs. För naturälskare hittar du Joshua Tree National Park, Big Bear Ski Resort och surfstränderna i Kalifornien cirka en timme bort. Faktum är att södra Kalifornien är en av få platser i världen där du kan åka skidor på morgonen och surfa på eftermiddagen.

Om du gillar varmt väder är UCR ett utmärkt val. Vinter? Medeltemperaturen i januari är 20 C. Med ett medelhavsklimat kommer du att njuta av över 300 soldagar per år.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på University of California Riverside

Fakta

26 809: Antal studenter

2 122: Internationella studenter

101: Kandidatprogram

2: Nobelpristagare

2: Rank Social mobility, all USA

UCP Stipendium via Utlandsstudier.se

Alla studenter som ansöker genom DreamStudies Utlandsstudier.se har rätt till ett partiellt stipendium för varje termins studier av UCP vid UCR Extension för 12 units per quarter (normalt 4 kurser). Stipendiet är för en, två eller tre quarters. UCR har ett quarter system med tre terminer per läsår (12 veckor per quarter/termin).

Erbjudandet går ut 2024-06-01


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till University of California Riverside. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.