Personlig tränareutbildning utomlands

Vill du jobba som personlig tränare? Här hittar du PT-utbildningar från college och universitet över hela världen. Det finns olika utbildningar inom Sport och Fitness som kan förbereda dig för en karriär som PT. Du kan ta en kortare diplomutbildning eller en hel kandidatutbildning. Fyll i en intresseanmälan för mer information.

Gör en intresseanmälan och få hjälp att studera Personlig tränare utomlands

Skolor

Vi håller för närvarande på och taggar skolorna i vår skoldatabas med ämnen, men det är en lång process så det finns många fler universtitet i databasen som erbjuder detta ämne.

Vanliga frågor om Personlig tränare

 

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok och tillgång till våra stipendier. Du förbinder dig inte till något, vi hjälper dig kostnadsfritt.

Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja

What and where do you want to study abroad:


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.