Torrens University

Torrens University i Sydney, Brisbane, Melbourne och Adelaide är Australiens snabbast växande universitet. De har en modern approach till högre utbildning.

Ta de första stegen till en karriär du älskar

Som Australiens snabbast växande universitet har Torrens University ett nytt synsätt på högre utbildningar. De fokuserar på utbildningar som gör det lätt för dig att få jobb efter examen. De ger utbildningar som efterfrågas av näringslivet och lärarna är experter inom sina områden. Deras flexibla studiealternativ, personliga touch och praktikmöjligheter hjälper dig att hitta och förbereda dig för en karriär du kommer att älska.

Med Torrens Universitys globalt erkända examina kan du jobba var du vill i världen. De har kontakter i många olika länder och deras moderna pedagogik och inkluderande utbildningar står högt i kurs hos många arbetsgivare.

De ger utbildningar inom många olika områden såsom business, IT, design, hotell & turism, hälsa etc. Se rutan nedan för en komplett förteckning.

Torrens University översikt

  • 90% av eleverna från deras postgraduateutbildningar får jobb efter examen (The Good Universities Guide, 2020/2021)
  • De har kontakter med över 3600 företag där deras studenter kan göra praktik
  • Torrens University Australia utsågs till Most Innovative Company 2020 (Australian Financial Review, 2020)

Studera i Australien

Australien är ett av världens mest populära länder att arbeta och studera i. Gränserna är nu åter öppna för internationella studenter! Australien är känt för sin naturliga skönhet, sina spännande städer, sin vänliga lokalbefolkning, kulturella mångfald och hälsosamma friluftsliv. Det finns också goda möjligheter att jobba extra för studenter på studentvisum.

2022 Stipendier tillgängliga
Torrens University Australia erbjuder ett brett utbud av stipendier för internationella studenter, både på undergraduate och masternivå. Stipendierna kan ge 15-30 % rabatt på undervisningen. Stipendierna säkerställer att du får det ekonomiska stöd du behöver, så att du kan fokusera på att studera för en karriär du älskar.

Kom igång nu – fyll i vår intresseanmälan för att få gratis hjälp
Torrens University Australia erbjuder globalt erkända utbildningar på alla nivåer med fokus på anställbarhet. Fyll i en intresseanmälan här intill för att få mer information och få kostnadsfri hjälp med hela ansökningsprocessen inklusive visum utan att förbinda dig till något.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Torrens University

Fakta

Land: Australien

Antal studenter: 11000 internationella studenter från 118 olika länder

Studieorter: Sydney, Brisbane, Melbourne, Adelaide

Anställningsgrad: 90% av studenterna får jobb efter examen

Stipendier: Ja (15-30% av kursavgiften)

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Torrens University. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.