Irvine Valley College

Börja med det bästa! Irvine Valley College är rankat #1 för universitetstransfers bland alla college i Kalifornien! Kom till oss i Irvine, Kalifornien!

Varför Irvine Valley California?

Irvine Valley College (IVC) är ett community college som är rankad #1 i Kalifornien för universitetsförberedande kurser! Med över 84 ämnen inom konst och vetenskap, omfattande supporttjänster och moderna faciliteter är IVC känt för akademisk spetskompetens. Vårt vackra läge i Irvine, Kalifornien har varit på FBI:s lista över säkraste städer i USA de senaste 15 åren.

Irvine Valley College är ett stort community college med cirka 15 000 studenter och över 550 internationella studenter från 40 olika länder. IVC erbjuder många studenttjänster inklusive ett gediget bibliotek, datacenter, handledning, hälsocenter, scenkonstcenter, matsal och ett kontor för Student Life. Det internationella studentprogrammet hjälper våra internationella studenter med specifika tjänster som t ex handledning hela vägen från ansökan till examen och hur man gör en transfer till ett universitet.

Spara pengar medan du studerar! Att börja på ett community college är ett utmärkt sätt att öka din chans att bli antagen till ditt drömuniversitet samtidigt som du sparar pengar. IVC:s undervisning är nästan halva priset jämfört med kostnaden att läsa alla åren på universitet. Du kan spara pengar samtidigt som du arbetar mot en amerikansk kandidatexamen vid Irvine Valley College.

Akademiska program på IVC

Irvine Valley College erbjuder över 80 olika huvudämnen inom Arts & Sciences som leder till Associate degree och senare en transfer till universitet. Dessutom erbjuder IVC över 60 olika certifikatprogram som ger yrkesutbildning inom olika områden. Majorerna inkluderar företagsekonomi, datavetenskap, pre-engineering, kommunikation, scen- och bildkonst och många fler.

Irvine Valley College är känd för akademisk spetskompetens och har den högsta graden av universitetstransfers i delstaten Kalifornien. IVC erbjuder Transfer Admission Guarantees (TAG) till 6 University of California (UC) campus och 24 garanterade transfer majors till California State University (CSU) systemet! Honours-programmet ger studenterna en snabbare läroplan som erbjuder ännu större transfermöjligheter för studenter.

Starta en ny karriärväg på ett år eller mindre! Har du riktat in dig på en karriär i en höglönande bransch med hög efterfrågan? IVC erbjuder mer än 100 karriärklara grader och certifikat, inklusive fokuserade vägar i 21 efterfrågade branschsektorer.

IVC-fakulteten är alla experter inom sina områden och inkluderar författare, forskare, konstnärer, designers, musiker, Fulbright-forskare och entreprenörer. Små undervisningsgrupper säkerställer att internationella studenter har möjlighet att interagera och lära av vår erfarna och dedikerade fakultet.

Irvine - tryggaste staden i USA

Irvine Valley College ligger i Irvine, Kalifornien. FBI har konsekvent utsett Irvine till ”den säkraste stora staden i Amerika” sedan 2005. Irvine ligger i södra Kalifornien och är en mångkulturell stad som också är hem till mer än 100 nationella och internationella företag. Irvine är bekvämt beläget mellan Los Angeles och San Diego och ligger nära de spektakulära stränder, shopping, museer och nöjesparker.

Om du gillar utomhusaktiviteter är Irvine en idealisk plats! Vårt måttliga klimat inkluderar en genomsnittlig vintertemperatur på 18 C och en genomsnittlig sommartemperatur på 24 C. Irvine kombinerar unikt stadslivet med över 16 000 hektar utomhusparker och rekreationsområden och 60 mil cykelleder. Irvine är verkligen där samhälle, företag och natur är i harmoni.

IVC-studenter njuter av Irvines högskolestadsatmosfär (UC Irvine ligger precis intill) och har lätt att ta sig runt i staden med eller utan bil. Studenterna njuter också av de många restaurangerna, shopping- och underhållningsalternativen som Irvine erbjuder. Och naturligtvis är stranden bara 15 minuter bort!

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Irvine Valley College

Fakta

Totalt antal studenter: 15 000

Internationella studenter: 550

Antal ämnesinriktningar: Över 80

Ranking: #1 för universitetsförberedande studier

Trygghet: Irvine är en av USA:s säkraste städer enligt FBI

Kostnad per år: 8 700 USD


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Irvine Valley College. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.