University of Roehampton

Läs 1-2 study abroad terminer med fristående kurser i London. Njut av stadens rika sociala och kulturella liv i kombination med atmosfären på Londons enda riktiga campusuniversitet.

Varför studera på University of Roehampton?

Vårt utbud av intressanta Study Abroad-program ger dig en enastående studieupplevelse, i en välkomnande miljö samtidigt som du får prova på att bo och studera i London, den bästa studentstaden i världen enligt rankingorganisationen QS.

Våra termins- och årslånga program låter dig bli en del av gemenskapen på University of Roehamptons härliga campus med studenter från över 130 olika länder. Du kommer att leva och lära tillsammans med studenter från Storbritannien och resten av världen, få undervisning i världsklass av ledande professorer och delta i det pulserande sociala och kulturella livet på vårt fantastiska campus.

Har du bara några veckor? Vi erbjuder också korta sommarkurser som låter dig uppleva det bästa av London på kort tid. På vår internationella sommarskola kan du tillbringa tre eller sex veckor i intensiva klasser som är skräddarsydda speciellt för Study Abroad-studenter, samtidigt som du har gott om tid att upptäcka staden utanför lektionerna.

Alla våra program ger akademisk kredit, garanterat boende på campus och ett dedikerat Study Abroad-team för att hjälpa dig under din tid på Roehampton. Vi kommer att ha regelbunden kontakt med dig under veckorna innan din ankomst för att se till att du har allt du behöver för att förbereda din resa. Vi tillhandahåller också en gratis flygplatshämtning, ett djupgående orienteringsprogram och kontinuerlig support under hela din studietid i London.

Det bästa av båda världar, campus och storstad

Ett Study Abroad-program på Roehampton kombinerar känslan av gemenskap, komfort och säkerhet som kommer med en traditionell campusmiljö med spänningen och variationen i en global storstad. Inbäddat i ett lugnt, grönt och säkert område i sydvästra London, är vårt 54 hektar stora gröna campus en underbar plats att bo och studera på när du är i London. När du blivit antagen som Study Abroad-student till University of Roehampton, garanterar vi dig boende på campus, som inkluderar ditt eget enkelrum och ett fullt utrustat kök att dela med dina lägenhetskamrater.

Våra campustjänster och faciliteter inkluderar 24-timmars bevakning, ett utbud av matställen och enklare sjukvård och stöd på plats. Du kommer också att bli medlem i vår Roehampton Students' Union och en av våra fyra historiska college, som arbetar för att se till att campus är en rolig, behaglig och säker miljö för alla studenter. Vi har över 50 klubbar och föreningar på campus där du kan träffa andra studenter och prova på nya intressen.

Bortom campus väntar London på att utforskas. En charmig historisk stad där det gamla och det nya går hand i hand. I området omedelbart runt Roehampton kan du tillbringa en kväll på Putneys livliga restauranger och barer, ta en kaffe och en promenad längs floden genom Richmond, eller besöka Wimbledons ikoniska tennisarena. Längre bort ligger hjärtat av centrala London bara 30 minuter från campus. Titta upp på ikoniska landmärken som Tower Bridge och St Paul's Cathedral, besök ett valfritt antal världskända gallerier och museer (gratis!) eller se en föreställning i det berömda teaterdistriktet West End.

Du kommer aldrig att få slut på saker att göra och se i London, men Roehampton Abroad-teamet ger alltid tips om vad som händer härnäst. Vi erbjuder också ett valfritt socialt program, som inkluderar guide utflykter till fascinerande platser i och utanför London. Som ett globalt transportnav är London också en utmärkt bas för att resa runt i Europa.

Kurser och ämnen

Som Study Abroad-student har du tillgång till hela det stora utbudet av ämnesområden och kurser som erbjuds på Roehampton. Dessa sträcker sig från ekonomi och business till psykologi, IT, kriminologi, kost och hälsa, historia, samhällsvetenskap och mycket mer. Under terminen kan du välja klasser från valfri disciplin och kombinera alternativ från olika ämnen för att passa dina egna intressen. De flesta av dina klasser kommer att tas tillsammans med brittiska och internationella studenter från våra kandidatprogram, vilket ger dig en chans att träffa nya människor och utveckla nya perspektiv och tillvägagångssätt för lärande. Men vi har också tagit fram ett urval av London Studies-klasser som är designade speciellt för våra Study Abroad-studenter. De kombinerar klassrumsundervisning med studiebesök till områden i staden som relaterar till de ämnen som behandlas i dina lektioner. Detta tillvägagångssätt låter dig fördjupa dig längre in i stadens liv och upptäcka fascinerande detaljer om Londons unika kultur och historia.

Ett liknande tillvägagångssätt används för våra klasser på International Summer School. Vid sidan av ditt intensiva undervisningsschema kommer du också att ha chansen att utforska staden på studiebesök under ledning av din kursledare. Det kan inkludera guidade besök på Londons berömda museer, rundvandringar i ikoniska stadsdelar eller en föreställning på en av Londons många utmärkta teatrar. Alla våra Summer School-klasser är värda antingen 10 eller 20 UK-poäng, vilket motsvarar en valbar klass under terminen. Två UK-poäng brukar omvandlas till ett högskolepoäng på ECTS-skalan så sommarkurserna är värda 5-10 ECTS, medan terminskurserna är värda upp till 80 UK-credits (40 ECTS) beroende på hur många kurser du tar.

Alla lärare på University of Roehampton är forskar själva, vilket innebär att de ständigt tar med den senaste utvecklingen och kunskapen från sina områden in i klassrummet. För att säkerställa att du kan lyckas med dina studier ger vårt akademiska prestationsteam vägledning och resurser för att hjälpa dig att gå över till det brittiska systemet och nå din fulla potential.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

Omdöme från Utlandsstudier.se

University of Roehampton är det perfekta valet för dig som vill prova på att studera i London under 1-2 terminer eller på en sommarkurs. Det är ett av få brittiska universitet som erbjuder study abroad-terminer till fristående studenter (som inte kommer på ett utbytesavtal). Du får uppleva ett riktigt campusliv med lägre levnadskostnader än i centrala London, samtidigt som du snabbt tar dig in i stadskärnan. Terminskurserna är CSN-berättigade och du har goda chanser att kunna tillgodoräkna studierna hemma.

Ämnen som du kan läsa på University of Roehampton

Fakta

Antal studenter: 11000

Program: Study abroad 1-2 terminer, sommarkurser

Kursavgift: £7100/termin, sommarkurser från £2500

Credits: Upp till 80 UK credits (40 ECTS)/termin

20% rabatt på gapyear i London

University of Roehampton har lanserat ett nytt akademiskt GapYear-program. Du som nyligen avslutat gymnasiet eller läser första året på universitetet kan läsa en termin eller ett år på detta program i London. Du kommer att ta förstaårskurser tillsammans med brittiska och internationella studenter samtidigt som du får erfarenhet av universitetslivet i Storbritannien. Det är det perfekta programmet för alla som vill få internationell erfarenhet i kombination med högre utbildning.

För att fler ska kunna delta i detta program erbjuder skolan en 20 % undervisningsrabatt för alla studenter från Utlandsstudier.se som anmäler sig till programmet Academic Gap Year. Detta kommer att innebära att dina studieavgifter reduceras till £5,680 GBP per termin vilket gör att man nästan kan klara sig på CSNs kursavgiftslån. Fyll i en intresseanmälan för mer information.

Erbjudandet går ut 2024-12-31

Läs mer

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till University of Roehampton. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.