EU Business School

EU Business School är en erkänd business skola med campus i Barcelona, Geneve, Montreux och München. Här kan du läsa många olika utbildningar inom Business och Management.

Internationellt tankesätt och praktisk erfarenhet

EU Business School grundades 1973 och har campus i Barcelona, Genève, Montreux, München & online. De erbjuder utbildningar på alla nivåer (grundkurser, Bachelor-, Masters-, MBA och Doktorand-nivå) som fokuserar på bland annat Business Administration, International Business, Marketing, Finance, Communication, Digital Business och Leadership. Utbildningarna är godkända av CSN.

En akademisk utbildning med ena handen i näringslivet
Vår fakultet består av entreprenörer, konsulter, företagsledare och heltidsakademiker. Kombinationen av akademiska världen och näringslivet gör att vi kan erbjuda en unik och högkvalitativ utbildning. Vi erbjuder en kombination av teoretiskt lärande i klassrummet och hands-on erfarenhet för att bättre förbereda våra studenter på framgångsrika karriärer i dagens snabba och globala företagsvärld.

Här kan du läsa många olika utbildningar inom ämnen som business, administration, management, finans, turism, hr, pr etc. Läs mer på länkarna här intill ellet gör en intresseanmälan för mer information.

Globalt nätverk
Med vårt globala nätverk uppmuntrar vi studenter att ta del av utbyten mellan våra campus och med partnerinstutitioner runt om i världen. Studenter kan få godkända examens på våra EU-campus genom University of Derby i Storbritannien, Roehampton i London och Universidad Católica de Murcia (UCAM) i Spanien. Samarbeten med Pace University i New York, University of California Riverside, Fisher College i Boston och Shinawatra University i Bangkok erbjuder studenter en andra kvalifikation samtidigt som man studerar i berikande miljöer.

Topprankad MBA online
EU Business School  meddelar stolt att deras online MBA-program rankas #1 i världen för tionde året i rad i den prestigefyllda CEO Magazine 2024 MBA Global Rankings. Dessutom behåller dess MBA på campus sin position i nivå 1 av program globalt, en bedrift som också har uppnåtts under de senaste tio åren.

Campus

EU Business School har campus i fyra olika städer i Europa. De erbjuder också onlinekurser.

Barcelona
Barcelona är en stor ekonomisk knutpunkt i Spanien, känd för att locka entreprenörer och start ups. Njut av livet i en kulturrik storstad vid havet. Barcelona lockar till sig unga talanger från hela världen.

Skolans nya campus på Avinguda Diagonal mitt i centrum kompletterar det etablerade Ganduxer-campuset i La Bonanova, ett exklusivt distrikt i nordvästra delen av staden.

München
München är Tysklands ekonomiska huvudstad, en stad som är känd för en hög livskvalitet. EU Business School ligger centralt i Theresienhöhe intill Oktoberfestplatsen. Det är ett grönt område i en grön stad. Studenterna gör regelbundet industribesök på huvudkontoret för globala företag som BMW, Siemens, Paulaner, Coca-Cola, MAN Lastbilar, Audi och Porsche.

Genève och Montreux
Studera vid Genevesjön och alperna i vackra Schweiz. Genève är ett ledande finanscentrum och är hem för internationella organisationer som FN, WTO, WHO och Röda Korset. Det är en av de mest pittoreska städerna i Europa som nästan bara kan matchas av den mindre grannstaden Montreux känd för sina musikfestivaler. Här ligger skolans campus på en herrgård vid Genèvesjön.

Praktisk erfarenhet

EU organiserar flera aktiviteter som ger studenter en insikt i livet utanför klassrummet. Seminarier, presentationer och resor kompletterar den akademiska teorin och erbjuder hands-on erfarenhet som gör arbetslivet mer verkligt.

Företagsbesök
Studenter har besökt företag som BMW, Nestlé och UEFA där de får observera hur teori kan appliceras på verkliga företagshändelser.

Gästföreläsare
EU har bjudit in internationella ledare som den tidigare generalsekreteraren för FN, Kofi Annan, och styrelseordföranden för Nestlé, Paul Bulcke, för att hålla presentationer som ett komplement till den teoretiska utbildningen.

Internationella konferenser
EU erbjuder sina studenter att ta del av innovativa och tankeväckande konferenser. På den senaste Electric Mobility Conference i München var det 100 aktiva deltagare i debatten om framtidens elbilsindustri genom runda bordssamtal och föreläsningar.

Study Tours
Studenter besöker företag, organisationer och regeringar runt om i världen där de får chansen att observera olika industrier och träffa ledande befattningshavare för att upptäcka olika arbetskulturer. 

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Ta chansen att studera i spännande städer som Barcelona, Geneve eller München! EU Business School är en 100% engelskspråkig skola med CSN-godkända utbildningar inom business.

Ämnen som du kan läsa på EU Business School

Fakta

Multikulturellt: Över 100 nationaliteter finns representerade bland studenterna på EU

Flerspråkig: 98% av studenterna på EU talar mer än två språk

Mångfald: 54% av studenterna på EU är kvinnor

Nyfikna: 37% av studenterna på EU väljer att studera utomlands

Nätverk: EUs nätverk för alumni består av över 26 000 personer


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till EU Business School. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.